Şimdi Ara

DH'nin gücünü gösterin !! Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ve bayanlar.Bir fotoğraf yarışmasına katılmış bulunmaktayım.Çektiğim fotoğraf en çok beğeniyi alırsa note 2 kazanacağım.
    https://www.facebook.com/CepaAvm/photos/a.698168616900219.1073741895.142552629128490/698659020184512/?type=1&theater
    Fotoğrafın link bu.Lütfen yardımlarınız bekliyorum.Sadece beğenmeniz yeterli.Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazzi -- 20 Mart 2014; 1:39:52 >

• Bu konularda DH nin gücünü gösterin gibi gaz veren cümleler kullanılır genelde, ekle başlığa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendim 371
  • 1 yıllık üye olduğun için beğendim kanka
  • DH'nin gücü nedir ya? Poponuzdan element uydurmayın.Lanet olası inciden geld bu.Bunlarda saldırı yaparken aynı kalıbı kullanıyordu.

• Mission completed!
  • Got it

Edit: aman ha admin karslerim, got it derken ingilizce olan ifadeyi kullandim
    Tamamdir, anlasildi, halledildi anlaminda olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 20 Mart 2014; 4:32:47 >
  • Sadece beğeniyle vereceklerse , tek duruma 5 bin beğeni atarım , kendim alırım
  • begenek bakalim

• Begenin arkadaslar,ben lise sinavina dh den dilekce yazdirmistim 50-100 kisiye sinav tekrarlanmisti. Gucunu gosterin benim facebook yok arkadasa yardimci olamiyorum.

• beğendim
  • Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum
  • Bir oylama yarismasi var dh kazanır bu kadar basit

• Tamamdır.

• Tamamdir.

• Beğendim ama seninkinden daha güzel fotoğraflar var keşke hak eden kazansaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 20 Mart 2014; 10:14:57 >
  • iki farklı hesaptan beğendim kardeş inşallah kazanırsın
  • Arkadaşlar yarışmada son gün.13 farkla öndeyim.Gece biticek.Acil beğeni lazım.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Acillll :D
  • Beğendim çünkü Donanımhaber ruhu bunu gerektirir, umarım kazanırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.