Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.195.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

dellenen değil , adamakıllı ama akıllı yazılar yazan, topluma yön verebilen insanlara ihtiyaç var.

Aklını mantığını kullanarak yazdığın sürece, mutlaka bunlar bir yerlerde toplanır ve aksül amel bulur. Ne istiyoruz ki biz; daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir yaşam, "biz göremedik, çocuklarımız bari görsün" diyebileceğimiz bir ortam. Suç mu ki?

tabi ki suç değil.. ama bırak o yönde bir gidişatı, tam tersi istikamete gittiğimiz için delleniyorum. sanki birbirine düşman 70 milyon insan gibiyiz. n'olacak sonumuz çok merak ediyorum

Evet, mesela göbekliyim diye, bazıları beni adam yerine koymuyor, bilmem kaçıncı sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Göbeğe değil, göbeğin sahibine bak, öyle değil mi ama...

• Hep başkaları mı bizden alıntı yapacak, biz de biraz başka yerlerden alıntı yapalım...

Buradaki konuşmaları ben bir yerden hatırlıyorum, ama nerden, çıkartamadım şimdi. Bizden, hatta benden bile alıntı yapmışlar...

Polemik, kan, şiddet, gözyaşı, karşılaştırma, çarpıştırma; üç kısım tekmili birden...

Gırgır muhabbet diye anlamayın, tamamen Connect'le ilgili... Gerilmek, gerilirken de yarılmak isteyenler yukardaki linke tıklasın...

Amman buraya alıntılamayın, gerginliğe karnımız tok... Gerilin, sakinleşin, tekrar aramıza dönün.

• quote:

Orjinalden alıntı: civic10

mehmet abi merhaba cevap için teşekkür ederim....

Ford Connect 1.8 tdci Glx+Plus Pack & Opel Insignia 1.6Turbo SIDI Cosmo+Active Select
  • merhaba team,merhaba güzell insanlar.
    Ford Transit 350L van 2016
  • Sis farlı tampon ve park sensörü için servisten yeniden fiyat alıp uygunsa haftaya Ankara'ya gittiğimde taktırayım diye bir düşüncem vardı..İşte size cevap..Ford'un suyu iyice ısındı..Utanmasalar parayı alıp fatura kesmeye de işçilik isteyecekler

Buyrun;

YALÇIN BEY GÜNAYDIN;
    ÖN TAMPON FORD OTOSANDAN ASTARLI OLARAK GELİYOR BİZ BURDA BOYATIYORUZ.AYRICA SİS FARLARI DAHA ÖNCEDEN ÜZERİNDE GELİYORDU ŞİMDİ AYRI AYRI GELİYOR.
    ÖN TAMPON ASTARLI : 179,34
    İKİ ADET SİS :125,76
    PARK SENSÖRÜ:112
    SİS FAR ANAHTARI:78,63
    TAMPON BOYA İŞÇİLİĞİ:165,20
    TAMPON TAKMA İŞCİLİĞİ :94,40
    PARK SENSÖRÜ TAKMA İŞCİLİĞİ:59,00
    SİS FARI TAKMA İŞCİLİĞİ:76,70
    FİYAT LAR KDV DAHİLDİR

Ford kocaelinde işler kötü sanırım devlet destegine başvurdu haberleri var gazetelerde....

Amerika'daki Ford o.

Türkiye'deki firma Koç'a ait olduğu için, Koç'un öyle bir destek istemesi için mangal gibi yüreği olması lazım.

Cıngar çıkar...

Orjinalden alıntı: Sye88

Sis farlı tampon ve park sensörü için servisten yeniden fiyat alıp uygunsa haftaya Ankara'ya gittiğimde taktırayım diye bir düşüncem vardı..İşte size cevap..Ford'un suyu iyice ısındı..Utanmasalar parayı alıp fatura kesmeye de işçilik isteyecekler

Buyrun;

YALÇIN BEY GÜNAYDIN;
    ÖN TAMPON FORD OTOSANDAN ASTARLI OLARAK GELİYOR BİZ BURDA BOYATIYORUZ.AYRICA SİS FARLARI DAHA ÖNCEDEN ÜZERİNDE GELİYORDU ŞİMDİ AYRI AYRI GELİYOR.
    FİYAT LAR KDV DAHİLDİR

ne sandın kardeşim yeni kasanın tamponunu 150 - 200 tl ye taktırırız diyenler anlamıştır herhalde servisler böyle işçilikten para kazanıyorlar....

ben hava filtresine 33 tl verdim... düşünki hava filtresi 9 tl...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Sis farlı tampon ve park sensörü için servisten yeniden fiyat alıp uygunsa haftaya Ankara'ya gittiğimde taktırayım diye bir düşüncem vardı..İşte size cevap..Ford'un suyu iyice ısındı..Utanmasalar parayı alıp fatura kesmeye de işçilik isteyecekler

Buyrun;

YALÇIN BEY GÜNAYDIN;
    FİYAT LAR KDV DAHİLDİR

Tek tek isterseniz öyle fiyat çıkar tabii ki.

Komple işlem ücreti isteyeceksiniz ve de e-mail'le değil, yüzyüze çatır çatır pazarlık yapacaksınız.

Bir de sonuçta yetkili servis, özellerden elbette farklı olacak...

----------

@akmenx, @connectgücü

hoşgeldiniz.

Ama benim de az sonra çıkmam lazım. Devamı akşama...

Forum taifesi de herhalde verdiğim linkte kayboldu.

• mehmet abi hürriyet.com.tr'ye gir bakhttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11229130.asp?gid=229
  • quote:

mehmet abi hürriyet.com.tr'ye gir bakhttp://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11229130.asp?gid=229

Evet okudum, gördüm ve iyice gerildim. Ben tv'den izlemiştim, Amerika diye anladım, özür dilerim.

Daha önce Renault ve Tofaş'da benzer şeylerden beslenmişler. Devlet büyükleri zamanında banka kurtarmak için de devlet kasasındaki paraları bankalara pompalıyorlardı. Neden devletten bekleniyor, o firmalar kendi bünyelerinden sağlasalar ya bu finansmanı? Devlet demek ben demek, benim paramla orası besleniyor yani. Tamam, orada çalışanlar da Türk insanı ve öyle yerlerin kapanmasını hiç kimse gibi ben de istemem, o çok ayrı bir konu, ancak bu demek değildir ki, benim ödediğim vergiden oraya kaynak aktarılsın, bana sormadılar ve izin almadılar, sorsalardı izin de vermezdim. Ayrıca Koç'un bu kaynağı karşılayamayacak kadar da finansman sıkıntısı içinde olduğunu veya olacağını zannetmiyorum. Pis kokular geliyor burnuma...

Şiddetle protesto ediyorum...
    />
    />
    />

• katılıyorum abi...!!!
  • NEEEE yampon takma işçiliği 95 liramı şakamı?
    Yalçın servis sana mail attığı için işçilik faturası kesmiştir, adresine gelir.Şuna bak ya.Boyatmaktan vazgeçicem.Sanayide yaptırım walla Doğru adamlar servisten kazanıo
    Ben beyaz eşya servisinde çırak iken şofbene taktığımız parça ve lastik parçası 5 -6 lira bişeydi taş çatlasın eve gidicne 30 ytl cik... Böle bişey sanırım

@lukunku
    arşivinde bulunmasından gurur duyarım Ah güzel bi foto makinem olsa neler çekicem
    Not: lukunkunun plakasını isteyen pm atsın, bakım fotolarını almıştım bilgda mevcut...işçilik sadece 2tl(Fiyatlara kdv dahil öiv hariçtir)

• ötv indirimi olmuş ama yinede yılsonu fiyatlara ulaşmamış gibi bişey yinede kardayız yinede mutluyuz.o zmn elimizdeki clio yu 17500 e veremedik şimdi sıfır accent era 16000 tl
    Ford Focus 1.6L Ti-VCT Sedan Aytozu Gri 2016
    fiat 500L Pop star 2015
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Kedi'nin biri gene, yeni sönmüş bir Connect motorunun altında, fırsattan istifade ısınıyor...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

merhabalar arkadaşlar

20 plaka bizim oradan bu araç nerden buldunuz bu resmi yawwww connectgücü yada lukunku

LENOVO Z570 I7 2670QM NVIDIA GT 540M 6GB 750GB HDD

• herkese iyi akşamlar dostlar....
  • quote:

genelde binek araç fiyatları düşmüş bizim ticari araçlar fazla düşmemiş.....

sadık57 güzel fiyatlar almış çetaşdan liste fiyatına güvenmemek lazım fordun
Sayfa: önceki 12501251125212531254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.