Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.195.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: civic10

Mehmet abi bu foto nerden yada neresimi demeliydim???

Kenan Kardeşim,

Eğer bu fotoğrafı soruyorsan, Rusya'da bir galerinin garajında çekilmiş. Sıfır km araçlar yeni sahiplerini bekliyor.

Fotoğrafın üzerinde link adresi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 17 Mart 2009; 13:17:15 >

Orjinalden alıntı: henschelciler

arkadaşlar haklısınınz . bakın size örnek vereyim biz ara sıra kamyon sıfırlarız aracı fabrikadan bayiye gelene kadar içinden montunu eşantiyon aksesuarlarını el takımlarının büyük olan krikosunun küçüğüyle değişiminin vede hatta teybinin dahi bayi veya aracı getiren şoförler tarafından el konulduğunu biliriz ama yapacak bir şey yok .peki bunu nerden anlarız diğer bayilerden alınmış araçların şoförlerine sorarız.ha diyeceksiniz ki bayiden bayiye fark var . aracın kitapçığında bulunan bütün herşeyi koymak zorundalar ama kimi kime şikayet edecen kamyoncu aklı cahillik. bazı arkadaşların aracına çantayı bırak ecza çantası reflektör bilimum olması gereken şeylere bile el konulunuyor . anahtar teslim araç alıyoz yapılan muameleye bak. peki ben bu eksiklerle direk trafiğede çıkıyorum.yeni araç alacak arkadaşlar bu konuda dikkatli olsunlar bence.saygılar

Lütfen !..

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Amerika'da satılacak olan 138 hp benzinli motorun yakıt tüketimi olarak, Ford tarafından resmi değerler açıklanmış. Bunu matematikçi arkadaşlar varsa, bizim anlayacağımız hale dönüştürebilirler mi?

MPG otoban 24

MPG şehiriçi 19

MPG: Miles per Gallon , yani bir galon ile katedilen mil miktarı...

Benim bildiğim "1 galon yaklaşık 4 litre civarı" ve "90 km yaklaşık 60 mile eşit".

Öğrenmek istediğimiz 100 km'de ne kadar yakıyor???

"There are 3.785411 liters per gallon (US). " ve "miles > kilometres 1.609 -- kilometres > miles 0.6214 ".
    1 galonla otobanda 24 mil gidiyorsa bunun türkçesi 3,785411 litre ile 38,616 km gidiyor demektir. bu da 100 km de 9,8027 litre yapar.

şehir içinde de 3,785411 litre ile 19 mil yani 30,571 km gidiyorsa 12,38 litre yapıyor. yanlış bulmadıysam ortalama 1,88 dolar galon fiyatı, bu da 1,7 den 3,2 lira yapar. (haykırışlarınızı duyar gibiyim) bizim buranın hesabına göre (sıkı durun, kendinize hakim olun) 845 kuruş litre fiyatı eder. 1 lira bile değil... yani 12 litre tüketime km de 104 kuruş yakarak biniyorlar..

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...

Çok doğru söyledin; önemli olan zaten tükettiği litre değil, tüketirken cepten çıkan para.

Afrika'daki kullandığım Mercedes 2300 motordu, şehiriçinde 20 litreye yakın (hem de benzin) sarfiyatı vardı. Ancak 1 $'a 5 litre benzin aldığımız için, hiç de koymuyordu.

Cılız sesler dışında, kimsenin sesi çıkmıyor yakıt fiyatlarının pahalılığına (buradan bahsetmiyorum, genel olarak Türk halkından bahsediyorum). Demek ki problem, bizim gibi cılız ses çıkaranlarda, hatalı olan biziz. Bu kadar anormalliğin içinde demek ki, o kadar anormalliğe normal gözüyle bakılıyor. Kabul; anormal olan biziz...

• quote:

Mutlu Günler, Hayırlı Salı'lar

@Jackdaniels_35;

Chiptuning Uzmanı İzmir'de şu anda...

http://forum.donanimhaber.com/m_30056933/mpage_2/key_//tm.htm

Kaçırdığıma üzüldüğüm anlardan biri, Dün başlayan 4 gün sürecek olan İnsan Kaynakları Konferans devam ediyo halen. Ayrılmam mümkün değil

• quote:

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

GEÇTİGİMİZ CUMARTESİ BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM CUMARTESİ AKŞAMI ARKA SİS FARLARININ AMPULLERİNDEN BİRİ PATLAKTI DEGİŞTİRMEK İÇİN SANAYİDE ARKADAŞLA SÖKTÜK VE ARABNIN SİSLERİNİ YAKTIK ÖN SİSLER ARKA SİSLER FARLAR GERİ VİTES LAMBASI VE SİNYALLERİ YAKTIK BAŞKA PATLAK LABASI VAR MI DİGE KAPILAR AÇIKTI İÇ LAMBALAR YANIYORDU VE TEYBİTE YÜKSEK SESLE AÇIKTI TABİ BİZDE MUHABBET EDEREK TAKIYORDUK AMPULÜ ARABA BU ŞEKİLDE 35 40 DAKİKA KALDI VE BİR SAATTE YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEDİK SONUÇ MARŞA BASMAK İÇİN KONTAGI AÇTIM MARŞA BASTIM TIK YOK EVET YANLIŞ DUYMADINIZ AKÜ BOŞALMIŞ AKŞAM 9 SANAYİDE KİMSECİKLER YOK YARIM SAAT BEKLEDİK AKÜ KENDİNE GELDİ AMA YETMEDİ SONRA BABAM ARKADAŞINI ARADI (ELEKTRİKÇİ) TAKVİYE YAPTIK VE BASTIK MARŞA O SESİNE YANDİGIMININ CONNECTİ ÇALIŞTI SONRASINDA BABAMIN ARKADASI BİRAZ DOLAŞINDA SARJ OLSUN DEDİ BABAMDA YORGUNDU DOLAŞMADI GİTTİK EVE 3 KM YOL YAPTIK ARABAYI KİTLEDİK SABAH AKÜ KENDİNE GELMİŞ BEN SASIRDIM DEDİM BABA 3 KM YETMİŞ DİYE BABAMDA BUNA GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMINI ATMIŞLARDI (KM PANELİ DEİŞTİGİNDE)ARABA CİFT KİLİTLEMEYİ YAPTIKTAN YARIM SAAT SONRA UYUR VE NEREDEYSE AKÜDEN HİÇ ELEKTİRİK KULLANMAZ DEDİ

DEMEKKİ NORMAL CONNECTLE VE GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMI ARASINDA FARK VAR

uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkürler

Bileğini kestikten sonra, kanın akışını izlemek gibi bir şey olmuş.

Biraz mazoşist bir benzetme gibi oldu değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: henschelciler

arkadaşlar haklısınınz . bakın size örnek vereyim biz ara sıra kamyon sıfırlarız aracı fabrikadan bayiye gelene kadar içinden montunu eşantiyon aksesuarlarını el takımlarının büyük olan krikosunun küçüğüyle değişiminin vede hatta teybinin dahi bayi veya aracı getiren şoförler tarafından el konulduğunu biliriz ama yapacak bir şey yok .peki bunu nerden anlarız diğer bayilerden alınmış araçların şoförlerine sorarız.ha diyeceksiniz ki bayiden bayiye fark var . aracın kitapçığında bulunan bütün herşeyi koymak zorundalar ama kimi kime şikayet edecen kamyoncu aklı cahillik. bazı arkadaşların aracına çantayı bırak ecza çantası reflektör bilimum olması gereken şeylere bile el konulunuyor . anahtar teslim araç alıyoz yapılan muameleye bak. peki ben bu eksiklerle direk trafiğede çıkıyorum.yeni araç alacak arkadaşlar bu konuda dikkatli olsunlar bence.saygılar

Lütfen !..

Bizim topiği, demek ki sadece Connect'ciler taip etmiyormuş. Buradan bunu da anlıyoruz.

Eray bey, hassasiyetinize aynen katılıyorum. Bir zümre içindeki bazı insanları nitelendirirken bunu "hepsi böyledir" şeklinde anlaşılacak şekilde söylemek yanlış. "Bazıları" dense herhalde bu kadar incitici olmazdı. Babadan kamyoncu olan ve sizin topiğinizde de yazan @henschelciler, herhalde geldiği zaman bu hassasiyete binaen düzeltmesini yapacaktır. Herhalde o da genel manada söylemek istememiştir.

Dikkatiniz için de tebrik ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 17 Mart 2009; 13:42:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihcelik

Merhaba arkadaşlar,,ötv indiriminden sonra millet bayilere hucum etmiş ama connectde ciddi bi indirim göremedim en azından yılbaşından önceki seviyelere bile gelmemiş gözüküyor...

İki gün önce, o karaladığınız bölgede GLX'in fiyatı 35.000 küsur olarak yazıyordu. Listeye akseden bir indirim var. Yetkili bayiler de 30'un altına inmeye başlamışlar zaten...

Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla 1.6'ya kadar olan motorlarda, bu indirim daha çok etkili oluyor ve stoktaki araçlar için geçerli olduğunu söylüyorlar. Mesela Mondeo 1.6 alacaksınız diyelim, nasıl olsa 3 ay sürüyor diye biraz ağırdan aldınız, stoktaki araçlar da bitti, sizin siparişiniz 4 ay sonra gelecek, malesef bu indirimden yararlanamayacaksınız.

Sözün özü, cebinde hazır nakit parası olanların kesinlikle kaçırmaması, hatta elini biraz daha çabuk tutması gerekiyor. Bunun sonucunda güzel şeyler yakalayabilirler. Örnek: Passat 1.4 TSI 58.000'den 52.000'e indi. ( Hep de D sınıfından gidiyorum, gözümü biraz daha aşağılara indirmem gerekiyor. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 17 Mart 2009; 14:13:06 >

• quote:

Bizim topiği, demek ki sadece Connect'ciler taip etmiyormuş. Buradan bunu da anlıyoruz.

Eray bey, hassasiyetinize aynen katılıyorum. Bir zümre içindeki bazı insanları nitelendirirken bunu "hepsi böyledir" şeklinde söylemek yanlış. "Bazıları" dense herhalde bu kadar incitici olmazdı. Babadan kamyoncu olan ve sizin topiğinizde de yazan @henschelciler, herhalde geldiği zaman bu hassasiyete binaen düzeltmesini yapacaktır. Herhalde o da genel manada söylemek istememiştir.

Biraz Connect GLX tutkunu, biraz da Ford Cargo düşmanı olarak Ford markası arasında gel-git yaşıyoruz. Fakat elimden geldiği kadar topiğinizi takip etmeye çalışıyorum.

Eminim "Henschelciler" arkadaşımda öyle demek istememiştir.

Neyse, başlığınızı daha fazla işgal etmeyelim, sohbetiniz güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 18 Mart 2009; 13:43:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Bizim topiği, demek ki sadece Connect'ciler takip etmiyormuş. Buradan bunu da anlıyoruz.

Eray bey, hassasiyetinize aynen katılıyorum. Bir zümre içindeki bazı insanları nitelendirirken bunu "hepsi böyledir" şeklinde anlaşılacak şekilde söylemek yanlış. "Bazıları" dense herhalde bu kadar incitici olmazdı. Babadan kamyoncu olan ve sizin topiğinizde de yazan @henschelciler, herhalde geldiği zaman bu hassasiyete binaen düzeltmesini yapacaktır. Herhalde o da genel manada söylemek istememiştir.

Biraz Connect GLX tutkunu, birazda Ford Cargo düşmanı olarak Ford markası arasında gel-git yaşıyoruz. Fakat elimden geldiği kadar topiğinizi takip etmeye çalışıyorum.

Eminim "Henschelciler" arkadaşımda öyle demek istememiştir.

Neyse, başlığınızı daha fazla işgal etmeyelim, sohbetiniz güzel..

Sohbetimize, işin uzmanı olan kişilerin iştirak etmesinden memnuniyet duyarız. Bilgili, tecrübeli, işinin ehli insanlara her zaman kapımız açık.

Sizleri de daima bekleriz...

• quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

dragotreis hesabın doğru, çünkü aynı hesabı bende yaptım,
    Amerikan çarpışma testlerini sabırsızlıkla bekliyorum..Heralde kötü çıkmaz yaw...kabul etmişler ise arabaları zaten bi, güvence vardır, sonradan pişman olucak iş yapmazlar buna ek olarak , hadi bizde bi test yapalım sağlamlığını reklam yapalım düşüncesi vardır.
    İnş yeni renk seçeneklerinde aytozu gri olurda yeni tampon takarım. 30 dan aşağı olmaz fiyatlar

@bülent-25
    beklemiş olsaydınız eminim aynı paraya sıfır km alırdınız

Testler için, yazıldığı kadarıyla çok olumlu sonuçlar çıkmış. Ancak kesin neticeleri, biraz daha beklemek gerek herhalde...

Açıklansın, linki de paylaşacağım...

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Çarpışma testlerinde kullanılan mankenlerin 300.000 Euro olduğunu düşünürsek, karşımıza sıkça bu test görüntülerinin çıkmaması doğal. Ama tüketicilerin bu testi görmeleri de hakkıdır. Yapılan Ar-ge çalışmalarında başta Ferrari olmak üzere çoğu makalar manken yerine simülasyon mankenler kullanmaya başladı, biz halen tersanelerde filika testlerinde canlı insan kullanıyoruz...

Evet, ondan herhalde hala Türkiye'de üretilen araçların çarpışma testleri yapılamıyor. Ford'un ya da Fiat'ın kendi içinde gizlice yaptığı testler, bizleri ilgilendirmiyor, elbette yapıyorlardır, yapmalıdırlar da, yapmamaları kabahat olur. Ancak filika'da canlı insanı denek olarak kullanmayı aşamamış bir mantığın, herhalde o aşamalara gelmesi için de daha epey zaman var...

Israrla söylüyorum: Biz Avrupa Birliği'ne mutlaka girmeliyiz, girmesek bile onların standartını yakalamalı, hatta aşmalıyız, biz onları değil onlar bizi örnek almalı. Kanuni'nin "ben ki üç kıtanın padişahı, duydum ki bize dil uzatan bir tiyatro oynar mışsınız, o oyunu siz kaldırır mısınız, yoksa ben mi geleyim oraya" şiddetindeki sözüyle devletleri yerinden titretecek, krize yol açabilecek, celaletli ve kudretli yöneticilerimiz başa gelinceye kadar bekleyeceğiz herhalde... Obama'nın Türkiye'ye geleceği hemen her akşam konuşuluyor, acaba bizim Cumhurbaşkanımız'ın da Amerika'ya gitmesi, bir gün gelecek de benzer şekilde ses getirebilecek mi?

• bayiye gidip fiyat alan oldu mu bu indirimden sonra? ne kadar acaba?

quote:

Israrla söylüyorum: Biz Avrupa Birliği'ne mutlaka girmeliyiz, girmesek bile onların standartını yakalamalı, hatta aşmalıyız, biz onları değil onlar bizi örnek almalı. Kanuni'nin "ben ki üç kıtanın padişahı, duydum ki bize dil uzatan bir tiyatro oynar mışsınız, o oyunu siz kaldırır mısınız, yoksa ben mi geleyim oraya" şiddetindeki sözüyle devletleri yerinden titretecek, krize yol açabilecek, celaletli ve kudretli yöneticilerimiz başa gelinceye kadar bekleyeceğiz herhalde... Obama'nın Türkiye'ye geleceği hemen her akşam konuşuluyor, acaba bizim Cumhurbaşkanımız'ın da Amerika'ya gitmesi, bir gün gelecek de benzer şekilde ses getirebilecek mi?

girme o konularaaa, deşme yaralarımııı, sinirlerim geriliyor, beynim kafatasımdan çıkacak gibi oluyooooooooorrr delleniyoruuuuuum
    />

/>
    />
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 17 Mart 2009; 14:13:48 >

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

Çarpışma testlerinde kullanılan mankenlerin 300.000 Euro olduğunu düşünürsek, karşımıza sıkça bu test görüntülerinin çıkmaması doğal. Ama tüketicilerin bu testi görmeleri de hakkıdır. Yapılan Ar-ge çalışmalarında başta Ferrari olmak üzere çoğu makalar manken yerine simülasyon mankenler kullanmaya başladı, biz halen tersanelerde filika testlerinde canlı insan kullanıyoruz...

Evet, ondan herhalde hala Türkiye'de üretilen araçların çarpışma testleri yapılamıyor. Ford'un ya da Fiat'ın kendi içinde gizlice yaptığı testler, bizleri ilgilendirmiyor, elbette yapıyorlardır, yapmalıdırlar da, yapmamaları kabahat olur. Ancak filika'da canlı insanı denek olarak kullanmayı aşamamış bir mantığın, herhalde o aşamalara gelmesi için de daha epey zaman var...

+++++, biz Türk Milletini rahatlatacak en önemli olgu sanırım, itibarımızı tekrar yeniden kazanmak olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

bayiye gidip fiyat alan oldu mu bu indirimden sonra? ne kadar acaba?

quote:

girme o konularaaa, deşme yaralarımııı, sinirlerim geriliyor, beynim kafatasımdan çıkacak gibi oluyooooooooorrr delleniyoruuuuuum
    />

/>
    />
    />

dellenen değil , adamakıllı ama akıllı yazılar yazan, topluma yön verebilen insanlara ihtiyaç var.

Aklını mantığını kullanarak yazdığın sürece, mutlaka bunlar bir yerlerde toplanır ve aksül amel bulur. Ne istiyoruz ki biz; daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir yaşam, "biz göremedik, çocuklarımız bari görsün" diyebileceğimiz bir ortam. Suç mu ki?

• Dün Sadık Bey 28900 gibi bir fiyat almıştı Çetaş'tan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 17 Mart 2009; 14:33:22 >
    Ford Focus 1.6L Ti-VCT Sedan Aytozu Gri 2016
    fiat 500L Pop star 2015
    Ford Transit 350L van 2016
  • quote:

dellenen değil , adamakıllı ama akıllı yazılar yazan, topluma yön verebilen insanlara ihtiyaç var.

Aklını mantığını kullanarak yazdığın sürece, mutlaka bunlar bir yerlerde toplanır ve aksül amel bulur. Ne istiyoruz ki biz; daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir yaşam, "biz göremedik, çocuklarımız bari görsün" diyebileceğimiz bir ortam. Suç mu ki?

tabi ki suç değil.. ama bırak o yönde bir gidişatı, tam tersi istikamete gittiğimiz için delleniyorum. sanki birbirine düşman 70 milyon insan gibiyiz. n'olacak sonumuz çok merak ediyorum

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurkamil

mehmet abi plakayı neden siliyorsunki??
    Ayrıca 30.000 bakımını yaptırırken cektigin resimlerden birinde plakan görünüyordu

Şşşşşş

Fincancı katırlarını uyandırma...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.