Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.195.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reordinary

abi ben anlatamıyorum sanırım, anlatma kıtlığım oldugu kesin

yani hali hazırda var olan çarpışma testinin sonucu neyse o da odur. deyilmidir şase aynı

aaa olur mu?

şase aynı, tampon aynı, ıvır zıvırlar aynı olaiblir...

ama ordakiler insan, onların hakları var. burda da biz varız.

hiç bizimkilerle oradakilerin eşit hakları olurmu??

en basit iki örnek : iç aydınlatma ve lukunkunun farkettiği çocuk çantası.

hani bizde onlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 17 Mart 2009; 9:57:22 >

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• günaydın team...

Orjinalden alıntı: henschelciler

deneyerek . bu arada hrkz günaydın
    quote:

Orjinalden alıntı: bulent-25

henschelciler arkadaşım verdiğin bilgi için sağol ama bu hızı nasıl ayarlayacağız.???

Bugüne kadar yüzlerce cd doldurdum böyle bir sorunla karşılaşmadım ve ilkez böyle bişey duydum...
    yeni bişey ögrenmek güzel

• amerikalı için çok normal yakıtlar bunlar eski amerikan araalrını hepimiz biliriz az buçuk en ufagı 6 silindir olan bu araçlar günümüzdede amerikalılar bu motor tipinde arabalara bindigni farz edersek normal hatta ekonomik bile gelebilir onlara adamların petrol sıkıntısı zaten yoktu adam birkaç sene önce iyice garantiye aldı işi zaten

Akşam üzeri hediyenin yenisini tekrar yolliycam bu sefer farklı bir kargoyla...

Orjinalden alıntı: Lukunku

Amerika'da satılacak olan 138 hp benzinli motorun yakıt tüketimi olarak, Ford tarafından resmi değerler açıklanmış. Bunu matematikçi arkadaşlar varsa, bizim anlayacağımız hale dönüştürebilirler mi?

MPG otoban 24

MPG şehiriçi 19

MPG: Miles per Gallon , yani bir galon ile katedilen mil miktarı...

Benim bildiğim "1 galon yaklaşık 4 litre civarı" ve "90 km yaklaşık 60 mile eşit".

Öğrenmek istediğimiz 100 km'de ne kadar yakıyor???

"There are 3.785411 liters per gallon (US). " ve "miles > kilometres 1.609 -- kilometres > miles 0.6214 ".
    1 galonla otobanda 24 mil gidiyorsa bunun türkçesi 3,785411 litre ile 38,616 km gidiyor demektir. bu da 100 km de 9,8027 litre yapar.

şehir içinde de 3,785411 litre ile 19 mil yani 30,571 km gidiyorsa 12,38 litre yapıyor. yanlış bulmadıysam ortalama 1,88 dolar galon fiyatı, bu da 1,7 den 3,2 lira yapar. (haykırışlarınızı duyar gibiyim) bizim buranın hesabına göre (sıkı durun, kendinize hakim olun) 845 kuruş litre fiyatı eder. 1 lira bile değil... yani 12 litre tüketime km de 104 kuruş yakarak biniyorlar..

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• GEÇTİGİMİZ CUMARTESİ BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM CUMARTESİ AKŞAMI ARKA SİS FARLARININ AMPULLERİNDEN BİRİ PATLAKTI DEGİŞTİRMEK İÇİN SANAYİDE ARKADAŞLA SÖKTÜK VE ARABNIN SİSLERİNİ YAKTIK ÖN SİSLER ARKA SİSLER FARLAR GERİ VİTES LAMBASI VE SİNYALLERİ YAKTIK BAŞKA PATLAK LABASI VAR MI DİGE KAPILAR AÇIKTI İÇ LAMBALAR YANIYORDU VE TEYBİTE YÜKSEK SESLE AÇIKTI TABİ BİZDE MUHABBET EDEREK TAKIYORDUK AMPULÜ ARABA BU ŞEKİLDE 35 40 DAKİKA KALDI VE BİR SAATTE YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEDİK SONUÇ MARŞA BASMAK İÇİN KONTAGI AÇTIM MARŞA BASTIM TIK YOK EVET YANLIŞ DUYMADINIZ AKÜ BOŞALMIŞ AKŞAM 9 SANAYİDE KİMSECİKLER YOK YARIM SAAT BEKLEDİK AKÜ KENDİNE GELDİ AMA YETMEDİ SONRA BABAM ARKADAŞINI ARADI (ELEKTRİKÇİ) TAKVİYE YAPTIK VE BASTIK MARŞA O SESİNE YANDİGIMININ CONNECTİ ÇALIŞTI SONRASINDA BABAMIN ARKADASI BİRAZ DOLAŞINDA SARJ OLSUN DEDİ BABAMDA YORGUNDU DOLAŞMADI GİTTİK EVE 3 KM YOL YAPTIK ARABAYI KİTLEDİK SABAH AKÜ KENDİNE GELMİŞ BEN SASIRDIM DEDİM BABA 3 KM YETMİŞ DİYE BABAMDA BUNA GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMINI ATMIŞLARDI (KM PANELİ DEİŞTİGİNDE)ARABA CİFT KİLİTLEMEYİ YAPTIKTAN YARIM SAAT SONRA UYUR VE NEREDEYSE AKÜDEN HİÇ ELEKTİRİK KULLANMAZ DEDİ

DEMEKKİ NORMAL CONNECTLE VE GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMI ARASINDA FARK VAR

uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkürler

• 138 Hp motor hele benzinli ,hiç titreşim ve ses yok.İzalasyon ona göre birde otomatik off ulen off.
    quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Amerika'da satılacak olan 138 hp benzinli motorun yakıt tüketimi olarak, Ford tarafından resmi değerler açıklanmış. Bunu matematikçi arkadaşlar varsa, bizim anlayacağımız hale dönüştürebilirler mi?

MPG otoban 24

MPG şehiriçi 19

MPG: Miles per Gallon , yani bir galon ile katedilen mil miktarı...

Benim bildiğim "1 galon yaklaşık 4 litre civarı" ve "90 km yaklaşık 60 mile eşit".

Öğrenmek istediğimiz 100 km'de ne kadar yakıyor???

"There are 3.785411 liters per gallon (US). " ve "miles > kilometres 1.609 -- kilometres > miles 0.6214 ".
    1 galonla otobanda 24 mil gidiyorsa bunun türkçesi 3,785411 litre ile 38,616 km gidiyor demektir. bu da 100 km de 9,8027 litre yapar.

şehir içinde de 3,785411 litre ile 19 mil yani 30,571 km gidiyorsa 12,38 litre yapıyor. yanlış bulmadıysam ortalama 1,88 dolar galon fiyatı, bu da 1,7 den 3,2 lira yapar. (haykırışlarınızı duyar gibiyim) bizim buranın hesabına göre (sıkı durun, kendinize hakim olun) 845 kuruş litre fiyatı eder. 1 lira bile değil... yani 12 litre tüketime km de 104 kuruş yakarak biniyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

GEÇTİGİMİZ CUMARTESİ BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM CUMARTESİ AKŞAMI ARKA SİS FARLARININ AMPULLERİNDEN BİRİ PATLAKTI DEGİŞTİRMEK İÇİN SANAYİDE ARKADAŞLA SÖKTÜK VE ARABNIN SİSLERİNİ YAKTIK ÖN SİSLER ARKA SİSLER FARLAR GERİ VİTES LAMBASI VE SİNYALLERİ YAKTIK BAŞKA PATLAK LABASI VAR MI DİGE KAPILAR AÇIKTI İÇ LAMBALAR YANIYORDU VE TEYBİTE YÜKSEK SESLE AÇIKTI TABİ BİZDE MUHABBET EDEREK TAKIYORDUK AMPULÜ ARABA BU ŞEKİLDE 35 40 DAKİKA KALDI VE BİR SAATTE YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEDİK SONUÇ MARŞA BASMAK İÇİN KONTAGI AÇTIM MARŞA BASTIM TIK YOK EVET YANLIŞ DUYMADINIZ AKÜ BOŞALMIŞ AKŞAM 9 SANAYİDE KİMSECİKLER YOK YARIM SAAT BEKLEDİK AKÜ KENDİNE GELDİ AMA YETMEDİ SONRA BABAM ARKADAŞINI ARADI (ELEKTRİKÇİ) TAKVİYE YAPTIK VE BASTIK MARŞA O SESİNE YANDİGIMININ CONNECTİ ÇALIŞTI SONRASINDA BABAMIN ARKADASI BİRAZ DOLAŞINDA SARJ OLSUN DEDİ BABAMDA YORGUNDU DOLAŞMADI GİTTİK EVE 3 KM YOL YAPTIK ARABAYI KİTLEDİK SABAH AKÜ KENDİNE GELMİŞ BEN SASIRDIM DEDİM BABA 3 KM YETMİŞ DİYE BABAMDA BUNA GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMINI ATMIŞLARDI (KM PANELİ DEİŞTİGİNDE)ARABA CİFT KİLİTLEMEYİ YAPTIKTAN YARIM SAAT SONRA UYUR VE NEREDEYSE AKÜDEN HİÇ ELEKTİRİK KULLANMAZ DEDİ

DEMEKKİ NORMAL CONNECTLE VE GLX İN ELEKTİRİK YAZILIMI ARASINDA FARK VAR

uzun oldu ama okuyanlara şimdiden teşekkürler

Aracında standart sistemi var yoksa anfi bas vs. baglımı???

Eger anfi varsa uzun süreli araba çalışmadan müzik dinşemek bu gibi sorunlar yapabiliyor..
    eski aracımda bu benım başıma gelmişti...

Hatta böyle bir olay ünlü birinin başınada gelmişti X5'te plesteyşın oynadılar akü bitti ve yolda kalmışlardı

• arabada amfi daha yok ama tüm lambalar açıktı iç aydınlatma sisler farlar geri vites dörtlüler ve teyp

Orjinalden alıntı: _emre_ connect

arabada amfi daha yok ama tüm lambalar açıktı iç aydınlatma sisler farlar geri vites dörtlüler ve teyp

o konu birazdaha fazla bilgi istiyor ama bence 40 dk lambalar acık ve 1 saat müzik dinlemişsin normal gibi geldi...
    bir yanda akan benim
    diğer yanda scanıa

• 2 ye takıp vurdurmayı riskli diye duymuştum özellikle yeni nesil dizellerde..!!!
    Ford Transit 350L van 2016
  • arkadaşalarrr ford connectlerr fabrika çıkışlı akülerrr 60 amper olarak cıkıyoo normalde 75 amper olması lazım ben emre_connect in yasadığı durumları yasadım arastırdım akü garantiden değiştirdiler ama 75 amperlik akü için fark ödedim fabrika maliyeti düşümek için bazı yönlerde aksaklık oluyoo 2004 den benri kullanıyorum bunun arızaları cokk gördüm şim 2008 var ama 2004 deki işçilik arasında dağlar kadar fark uzun oldu ama artık bu tip arızalar ford a göre normal motor sesi var diye şikayetim var ama 1 senedir arıyorum daha bana olum cvp veren olmadı burasın türkiye şikayetler burada kalırr XDXD
    Amerikan çarpışma testlerini sabırsızlıkla bekliyorum..Heralde kötü çıkmaz yaw...kabul etmişler ise arabaları zaten bi, güvence vardır, sonradan pişman olucak iş yapmazlar buna ek olarak , hadi bizde bi test yapalım sağlamlığını reklam yapalım düşüncesi vardır.
    İnş yeni renk seçeneklerinde aytozu gri olurda yeni tampon takarım. 30 dan aşağı olmaz fiyatlar

@bülent-25
    beklemiş olsaydınız eminim aynı paraya sıfır km alırdınız
  • vurdururarak çalıştırmak bütün araçlar için zararlı .hatta askeriyede bu yasak yapılması dahilinde cezası bile var. injectsi araçlarda marş basmazssa arabayı çalıştıramazsın diye biliyorum .bilakis bizdeki kamyonun birinin bu şekilde havası olmasına rağmen çalışmadığını bilirim. fazla elektrnik olmanın dezavantajları

• KULLANICI EL KİTABINDA YAZDIGINA GÖRE ACAIN VURDURULMASI DURUMUNDA MAZOT POMPASININ PATLAMASINDAN TUTUN BEYNİN YANMASINA KADAR BİRCOK ARIZA CIKMASI MÜMKÜNMÜŞ VE ARABA OLMADIK ŞEYLERDEN ARIZA VEREBİLİRMİŞ BABAMIN ARKADAŞIDA İYİKİDE VURDURMAMIŞSINIZ DEDİ ÇÜNKÜ ELEKTRİK AKIMI VURDURMA ESNASINDA BEYNE KUVVETLİ GİDİP YAKIYORMUŞ

BENCE BİZİM ARABANIN O KADAR ENERJİ TÜKETİMİNDEN SONRA BOŞALMASI DOGAL FORDA Bİ ŞİKAYETİM YOK CÜNKÜ HATA BİZDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcelik -- 17 Mart 2009; 12:50:46 >
  • Çarpışma testlerinde kullanılan mankenlerin 300.000 Euro olduğunu düşünürsek, karşımıza sıkça bu test görüntülerinin çıkmaması doğal. Ama tüketicilerin bu testi görmeleri de hakkıdır. Yapılan Ar-ge çalışmalarında başta Ferrari olmak üzere çoğu makalar manken yerine simülasyon mankenler kullanmaya başladı, biz halen tersanelerde filika testlerinde canlı insan kullanıyoruz...

@Jackdaniels_35;

Chiptuning Uzmanı İzmir'de şu anda...

http://forum.donanimhaber.com/m_30056933/mpage_2/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 17 Mart 2009; 13:06:12 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.