Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1995 model e 200 lacivert mercedes benide eklerseniz sevinirim.
  • Merhaba herkese,

3,5 yaşındaki oğlumun deyişi ile "yıldız araba"mıza nihayet kavuştuk. 5 gün önce teslim aldım. 2011 C180 K AMG spor paket, led sis farı, beyaz, panaromik cam tavan.

Kulübe kayıt için hangi evraklar gerekiyor? :)

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen robben

Ben de dün itibariyle bu listeye dahil oldum 2011 C 180 amg+led paket ile.. Ayağımın tozuyla bir sorum olacak.. Amg paspas istanbul içinde nereden bulabilirim? Amg paspas derken arabanın içindeki gibi kumaş olan değil plastik olandan bahsediyorum. Zira kumaş olan çok çabuk pislenecek gibi gözüküyor..

Ben 1 hafta önce aldım. İç döşeme korumasını ve kauçuk paspası hediye olarak verdiler (gerçi ellerinde henüz yokmuş, "yılbaşından sonra gelin alın" dediler). Siz neden satın alıyorsunuz? Size vermediler mi?
  • Arkadaşlar, C180 ile iphone 4 telefonumu bluetooth üzerinden eşleştirdim. Ancak rehberimdeki kişileri taşımayı başaramadım. Bunu yapabilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • seyir halinde tv'kapatmayan sistemi koluman takıyormu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelamon

Arkadaşlar, C180 ile iphone 4 telefonumu bluetooth üzerinden eşleştirdim. Ancak rehberimdeki kişileri taşımayı başaramadım. Bunu yapabilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

iphone ile yapamazsın dostum
    benim tavsiyem kişileri sim karta aktarıp nokia yada samsung gibi bir telefon üstünden yapman
    ben öyle yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

quote:

Arkadaşlar, C180 ile iphone 4 telefonumu bluetooth üzerinden eşleştirdim. Ancak rehberimdeki kişileri taşımayı başaramadım. Bunu yapabilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

iphone ile yapamazsın dostum
    benim tavsiyem kişileri sim karta aktarıp nokia yada samsung gibi bir telefon üstünden yapman
    ben öyle yaptım :)

Haklısın, iPhone ile mümkün olmadı. Ben de dün emektar HTC Diamond telefonumu hatırladım. Onunla çok kolay bir şekilde bütün rehberi aktardım.
  • Vito 111 Cdi Kocaeli İlker

• @pelamon
    Aracınız hayırlı olsun.Epey C-Class sahibi oldu kulüpte.
    @foreverking
    Hoşgeldiniz siz de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

@pelamon
    Aracınız hayırlı olsun.Epey C-Class sahibi oldu kulüpte.
    @foreverking
    Hoşgeldiniz siz de..

Çok teşekkür ederim. Pek çok kişinin tercih etmesi doğru bir seçenek olduğunu göstermiyor mu?
  • quote:

Merhaba herkese,

3,5 yaşındaki oğlumun deyişi ile "yıldız araba"mıza nihayet kavuştuk. 5 gün önce teslim aldım. 2011 C180 K AMG spor paket, led sis farı, beyaz, panaromik cam tavan.

pelamon aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, yıldızın keyfini çıkarın...

• yaklaşık bir ay önce w204 aracımın mevcut ekranıma navigayon siparişi verdim türkçe menü olarak, az bi zaman sonra aracıma takılacak ama daha gümrüğe gelmemiş fiyatı 950 euro artı işçilik

• @tom green
    güzel kareler dostum Daha resimler bekliyoruz arkadaşlar benim gibi nazar takıntınız yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom green

quote:

Merhaba herkese,

pelamon aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, yıldızın keyfini çıkarın...

Çok teşekkür ederim. Sağolun.
  • Selamlar,
    5 Ocak çarşamda Davutpaşa Menger'lerden 2011 C 180 amg+led paket aracı sonunda almayı başardık!!!
    pelamon kardeşimizin bahsettiği gibi kauçuk paspalar yokmuş, kargo ile yolluyacaklarmış,
    Araca AMG halı paspas koymuşlardı, hiç beğenmedim (bagajda duruyorlar :)) )
    Bende gittim Weathertech Havuz Paspas aldım, süper oldu.

Arka bagaj kapağına spoiler yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı Istanbul içi?
    Bir de Continental kış lastiği kampanyası vardı %30 indirimli devam ediyor mu?
    Navigasyon siparişi ben de verdim, bakalım ne zaman gelecek

Görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 7 Ocak 2011; 23:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

Selamlar,
    5 Ocak çarşamda Davutpaşa Menger'lerden 2011 C 180 amg+led paket aracı sonunda almayı başardık!!!
    pelamon kardeşimizin bahsettiği gibi kauçuk paspalar yokmuş, kargo ile yolluyacaklarmış,
    Araca AMG halı paspas koymuşlardı, hiç beğenmedim (bagajda duruyorlar :)) )
    Bende gittim Weathertech Havuz Paspas aldım, süper oldu.

Arka bagaj kapağına spoiler yaptırmak istiyorum, yaptıran var mı Istanbul içi?
    Bir de Continental kış lastiği kampanyası vardı %30 indirimli devam ediyor mu?
    Navigasyon siparişi ben de verdim, bakalım ne zaman gelecek

Görüşmek üzere

Hayırlı olsun. Kazasız günlerde kullanın aracınızı. Tam olarak kaç liraya mal olduğunu yazar mısınız? Bir de paspası nerden aldığınızı? Son olarak da bu navigasyon işi ile ilgili bilgi verirseniz memnun olurum.

• 2000 model, w210 kasa, E200 Kompressor 186hp, Obsidiyan Siyah, Nazilli-Aydın

• Merhabalar

Weathertech Paspaslar için ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-2010-model-mercedes-c180-serisi-icin-weathertech-havuz-paspas-se-31535400/detay?

Navigasyon için tekrar konuştum halen haber yok dediler

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Aracımı satışa cıkardım.

2010 Mercedes E250 CGI Coupe AMG
    30000KM' de navigasyon hariç full'dur. Sıfır kadar temiz ve bakımları kolumanda yaptırılmıştır. 2 sene garantilidir.
    Aracın ustunde 30mm H&R yaylar ve 25mm H&R spacerlar bulunmaktadır. Ayrıca sprintbooster takılıdır.

69500 Euro

• navigasyonu kızdım iptal ettirdim aralık 10 gibi vermiştim siparişi hala almanyadan çıkmamış
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.