Şimdi Ara

DH LoL Bölümünde Takılan İnsan Tipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
10
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dariusçu kardeş

    Her konunun içinde darius ile ilgili bir şey bulur ve yorumunun ana teması dariusun teq atmasıdır. Özellikle şampiyon tavsiye konusunda konuyu açan kişi darius ve başka bir hero arasında kalmışsa bu tipler bir çılgın gibi " tabii ki darius bu da soru mu? " yorumu atarlar.


    2 IE opçular

    Foruma koyulan her fotoğrafta direkt olarak IE ararlar eğer 2 IE varsa sevinir ve bu sevinçlerini yorumda belirtirler, bir tane var ise iki tane alsaydın şöyle böyle olurdu kazanırdın tarzı yorum atarlar.


    AFK yüzünden diamond olamayanlar

    Her yorumunda AFK ve Troll gibi doğaüstü güçler tarafından diamond olamadıklarını belirtir ve bu düşünceye karşı gelen her teoriyi kırma becerilerine sahiptirler. Kaybettikleri her oyunlarda başka birilerini suçlama yetisine de sahiptirler. Özellikle farkla kaybettiği oyunları LoL bölümünde paylaşıp benim hatam ne ulan troller bana geliyor derler.


    Bilgiçler

    Her heroda uzmandırlar bir tavsiye konusu açılınca direkt olarak o konuya hücum eder ve bütün bildiklerini söylerler. Eğer bir kişi bu düşünceye karşı gelirse somut örnekler ile karşı bir teorem oluşturur ve teori sahibini yok eder. Kendi düşüncesi asla hatalı değildir, zor durumda kaldıklarında ben böyle kazanıyorum seni bilemem bb moduna girerler.


    EUW Serverında oynayan gizemliler

    Her yorumlarında EUW serverının çok iyi bir yer olduğunu savunur, kendisi EUW'de gold üstüne çıkamayıp TR'de gold ve üstüne çamur atar. Şu ana kadar yıkılmamış en büyük teoremleri ise EUW Bronze > TR Challenger idir.


    Postçular

    Gereksiz konuları mıknatıs gibi çeker ve o konuya yapışır. Dakikada on beş konuya cevap yazma yetisine sahiptirler. Kendilerine karşı yapılmış alıntıları asla cevapsız bırakmazlar. Günde 20 post atamazlar ise bu türün bireyleri ölür ve şu an soyları tehlikededir. Postçular arasında genellikle bir dayanışma da görülür. Post konusu açılırsa birbirlerini çağırır birbirlerini alıntılayıp daha da çok post kasarlar


    Anti-Postçular

    Postçuların gereksiz konuları çektiği gibi anti-postçular da gereksiz mesajları çeker ve direkt alıntılayarak post sahibini aşağılar. Yorumunun sonuna mutlaka umarım ban yersin yazar ve olay yerini terk eder.


    Gurcell tayfası

    Bütün forum kurallarını ezbere bilen bu tayfa en küçük kural ihlalinde olay mahalline direkt olarak gurcellonline üyesini çağırır ve mesajında bir güzel söver. Mesaj sonunda gurcell ilgilen şunlarla der ve Gurcellizm'e inanıp gurcellin onurlandırıcı ve cezalandırıcı olduğunu kabul etmişlerdir.


    Avatar İmza Kişisel Tercihler bakımından %100 Champion Donanımlılar

    Avatar ve imzasında yetmezse kişisel tercihlerinden en sevdiği veya en iyi olduğu karakteri tüm dış dünyaya belirtir ve o karakter ile ilgili bir konu açıldığında oraya damlarlar. O karakter ile düşüncelerini savurur ama çoğu yanlıştır! Ona karşı gelenleri en büyük yeteneği ile cezalandırır. Bu yetenek rakip tarafın en iyi veya en sevdiği karakteri bulup o karakter op o karakter kolay gibi aşağılayıcı/utandırıcı cümleler kurmasıdır. Gözü karadır bu kişilerin. Bazılarının rehberi de vardır ve rehbere gelen tüm olumsuz yorumları görmezlikten gelme yeteneğine sahiptirler. Ayrıca karakter ile ilgili düşüncesine karşı gelenleri Allah'a havale etme yetenekleri de vardır.

    Has Troller

    Zamanında Nicholai Hel tarafından kurulmuş, şu an soyu tükenmiş olan hazır cevap kişilerdir. Nicholai Hel gibi nickinden anlaşılacağı gibi birçok kitap okumuş ve birçok konuda fikir sahibi oldukları anlaşılır. Sadece nickleri ile saygınlık kazanmıştır bu kişiler.


    Troller

    Has Trollerin takipçileridir onların soyundan geldiğini iddia ederler ve konulara iğneleyici cevap verirler.


    Kendini troll sananlar

    konulara hll knk darius teq atıyor, soraka, mf, teemo, yav he he yorumları atıp kendini komik ve popi sanan tayfa


    Yardıma Muhtaçlar

    Bu kişiler PC ve LoL ile alakalı hiçbir bilgiye sahip değillerdir en küçük şeyde konu açıp yardım isterler. Genellikle başlattığı konuları şöyle bitirler: " troller gelmesin, troll mode off, post kasmayın " ve konusu ile alakalı olmayan postları alıntılayıp mesajı atan kişiyi bir güzel benzetirler.


    Stream Takipçileri

    En küçük olayda konu açıp " gördünüz mü olayı " derler ve herkesi merağa düşürürler. Bu tipler Stream izleyip daha iyi oyuncu olabileceklerine inanmış kişilerdir. Bazıları streamlara sırf eleştiri amaçlı girer.


    Anti-Oxi Tayfası

    Her gün foruma girip Oxi kelimesini kullanan herkesi alıntılayıp " yeter şu veletten bahsetmeyin, siz konu açıp onun reklamını yapıyorsunuz, bizene kardeşim oxiden, reklamın iyisi kötüsü olmaz" gibi yorumlarda bulunur.


    Reddit ve Facebook takipçileri

    Reddit ve facebookta paylaşılan her şeyi foruma iletir " mağara " yazısıyla karşılaşmamak için elinden geleni yaparlar eğer bir kişi mağara yazmış ise o kişiyi zıt düşünceler ile konunun dışına savurur.


    Güncel Haber Paylaşımcıları

    Yeni karakter, yeni skin, PBE değişikliklerini dakikası dakikasına foruma taşırlar. Eskiden bu kişiler yoktu çünkü İngilizce-Türkçe çeviri yapıp koyması gerekiyordu fakat TR serverı açıldığından beri bu kişilerde türedi. Forumda saygın bir yeri olduğunu sanırlar. Herkesin onlara saygıyla baktığını ve kişilere yardım ettiğini düşünürler.


    Beleşçiler

    Beleş skin kodunun kokusunun on mil öteden alırlar. Her gün EUW'den TR'ye nasıl beleş geçerim konusu açarlar ve her hafta düzenli olarak reddit gibi sitelerde kod arayışına çıkarlar. Özellikle Arcade Hecarim, Riot Blitzcrank gibi global beleş kod gibi durumlarda on kat güçlenirler.


    Bütün Suçu Küçük Yaşlı Oyunculara Atanlar

    Oyundaki bütün troller bütün afk kalan kişilerin 12 yaş altı olduğuna inanır. İnancının baş düşüncesi ise gece 2 den sonra troll ve afk olmayacağıdır. Kötü oynamış kişilere direkt olarak troll unvanı takar ve bir güzel söver. Bu tipler oyunda ya kazanır ya da kazanır. Eğer kaybetmişse mutlaka oyunda 12 yaş altı birisi vardır. Bu tipler genellikle TR serverında oynar, TR serverına da bir güzel söverler fakat diğer serverlarda düşük yaş oyunu kitlesi olduğunu asla tahmin edemezler.


    Teori Kırıcılar

    Bilgiçlerin bir üst versiyonu olan bu model kendi yaptıkları/inandıkları oyun stili dışında başka tarzlar kullanan kişilerin teorileri bir kemik gibi kırar. Bu kişilerin en çok güvendiği bilgiler lolking win rate istatistikleri ve en son turnuvanın win/pick istatistik bilgileridir. Son moda heroları takip ederler en fazla 25 hero kullanırlar. En popüler heroları kullanıp bu herolara laf atanları reelde çağırma yetisine de sahiptirler.


    Berlin Duvarı Hayranları

    Berlin duvarı hayranları adıyla tanınmamak için meşhur QQ Duvarı ismini takınmışlardır. Bu duvar üyeleri kaybettikleri her oyunu dh lol bölümüne açabilme kabiliyetine sahiptirler. Önlerinde iki seçenek vardır. Ya kazanırlar ya da kazanırlar. Eğer kaybetmişlerse troll afk feeder flamer racist hepsi onun takımındadır. En meşhur sözlerinden biri ise " bu çar kesin ebay çarı "dır. Kendilerinin her zaman çok iyi oynadıklarını iddia eder, eğer bir kişi kötü oynarsa o kişinin her oyunda böyle olduğunu, her oyun trollediğini düşünürler. Bütün duygulardan arınmış sıfır empati yapma özellikleri vardır.


    İşsizler

    Bu grubun üyelerinin eli ayağı çok uzundur. Sadece DH LoL bölümü ile yetinmezler. Birçok oyun forumunda, iOS-Android-Windows bölümünde, taraftar bölümünde ve özellikle konu dışında yaşamaktadırlar. Her saat beş adet saçma konu atma yetisine sahiptirler. Sadece yorum atmak için yorum atarlar ve yöneticiler en büyük düşmanlarıdır. Üç grupta incelenirler: Çırak, Akademisyen, Bilge

    Çıraklar; küçük çaplı organize birliklerdir. Fazla tanınmaz ve gözden uzaktırlar. Küçük oyun bölümlerinde bir şeyler yapmaya çalışırlar fakat kimsenin umurunda değildir.

    Akademisyenler; Büyük oyun forumlarında, donanım bölümünde sürekli sahte haber yayınlarlar, mesaj spam engeli için olan bekleme süresinden nefret ederler ve anne-babalarından çok bu süreyi görmüşlerdir. Aynı anda üç konuyu birden açabilirler ve sıra sıra hepsine mesaj atarlar. Eğer işleri varsa ilk önce mesaj atarlar daha sonra işlerini yaparlar böylece işleri bittiğinde mesaj süresi için beklemezler.

    Bilgeler: Bu kişiler artık kendini aşmışlardır. En büyük yaşam alanı Konu Dışı bölümüdür. Tipim nasıl SS'li ve CSB konularının üreticileridir. Bazı bilgeler Kıdemli Yarbay olmuş ve konu dışı mesaj bekleme süresini 1 dakikaya indirmişlerdir. İşsizlerin liderleridir. Bilge grubunun en büyük özelliği konuya girip ilk mesajı atabilmektir. daha sonra o mesajı değiştirip popi olmaya çalışsalar da başaranlar çok azdır.


    Aşağılayıcılar ( TheMetallurgist tarafından )

    Küçük seviye olup yardım isteyen, bu oyun nasıl oynamışım deyip fotoğraf paylaşan tipler ana beslenme kaynağıdır. Bu kişilerin konusuna sülük gibi yapışır ve başlar fotoğrafraki bütün opları saymaya. Kişileri build rune yaş lig ve hatta imla hatası ile yargılar ve en küçük hatasını gördüğü kişiyi dh lol bölümünden yok eder. Yardım etmeye çalıştıklarını söylerler ama içten içe egolarını tatmin ederler. AFK yüzünden diamond olamıyorum tayfası ile akrabadırlar.


    Misafirler

    Üyelerden çok çok sayıda misafir bulunmaktadırlar. Genelde beleş kod dağıtımı olduğu zaman forumu sömürürler. Forumun rehber bölümünden yararlanırlar. Bazılarının üye olup nocturne rehber pls dediği de olmuştur. Misafirler genelde " çar " kelimesini kullanır. Diğer oyunlardan kalma Karakter ingilizcesi Character'i çar diye kısaltırlar ve bunu lola da yansıtırlar. Misafir olarak takılıp LoL hakkında yeterli bilgi öğrendikten sonra üye olup konu açar ve konuda çarının nasıl olduğunu sorar.


    Gifciler

    Yav he he gifi ile ünlenmiş bu kişiler film kesitleri ile konularda popi olmaya yönelik tavırlar sergileyerek kullanırlar. Bazıları forum efsanesi özürlü aslanı gifleştirmeye çalışmıştır fakat bu kişilerin bir hafta sonra cesedi bulundu. Özürlü aslan, ciddi kedi, mıçan diana gibi fotoğrafları koyan kişilerden hoşlanmaz. Çünkü gif fotoğrafa göre daha çok yer kaplayan ve daha çok zahmet gerektiren bir iştir. Fotoğraflar daha çok ilgi odağı olsa da bu gif tayfası yemin ile bağlı olduklarından giflerinden vazgeçmezler. İşsiz-Gifçi karşımı tiplerin bütün giflerini kayıt ettiği not defteri vardır.


    +1'ciler

    Post kasma amacını gütmüş fakat ceza veya uyarı almadan bu işlemi yapmak isteyenlerin grubudur. Onun fikrine benzer yorumları alıntılar ve +1 yazarlar. Hiç kimse bu tiplere post kasma da diyemez sonuçta fikrini belirtmiş oluyor. Bazen alıntıladıkları iki fikir çelişir, bunu anında fark eder ve " değiştir " seçeneği ile mesajlarına çeki düzen verirler.


    Dolandırıcıların Gazabına Uğrayanlar

    Bu kişiler para sevdası ile yanarlar ve satın alınacak eşyayı satın alacak kişiyi araştırmadan direkt olarak verirler. Üst kademe yetenekleri xxxx'e güvenmeyin, xxx dolandırıcıdır, ben de kervana katıldım isimli konular açmaktır. En duygusal cümleleri ise " ben on liranın peşinde değilim ama on lira için haysiyetini satanlar bile var yazıklar olsun" dur


    Yeni Başlayıp Hemen Pro Olanlar ( Cayatai tarafından )

    Genellikle oyunun popülaritesi artınca TR serverında başlamış kişilerdir. Oyun bilgilerinin fazla olmamasına karşın tamamen Türkçe olan yazı ve açıklamaları bile okumazlar. Bir yeteneğin damage vurması dışında farklı özelliği olduğunu öğrenince şaşkına düşerler. Orada burada duydukları bilgileri forumda hayatı pahasına savunurlar. En büyük teoremleri " ap yok gg " ve " tank yok gg " 'dir konularda bu düşüncelerini sıkça dile getirirler. Bu düşünceye karşı gelen cevapları ise betadan beri oynayan oyuncu özgüveniyle cevap verir ve kendini haklı çıkartır. Haksız olduklarını anladıkları sırada " tmm sn hklsn offf " ve " ben bir şey bilmiyorum zaten tamam haklısın" gibi cümleler kurarak konuyu bitirmeye çalışır.


    Pm Attımcı Kardeş

    Post kasmanın farklı bir yolu. İlk önce pm atılması gereken konular belirlenir ardından hunharca yoruma pm attım mesajları atılır. PM isteyen kişi pmnin gelmediğini belirtirse bu ya citizen kaynaklı bir sorun ya da rds kaynaklı bir sorundur. Bu tam donanım tayfa lolda birçok pbe hesabına binlerce koda hatta cs riven, pax tf gibi skin kodlarına sahiptir. Kodu olmayan skinlerin bile kodlarına bile sahiptir ve seve seve bu kodları PM aracılığıyla dağıtırlar.


    Cave-Hunter

    Coğrafi yaşam alanı LoL Medya Paylaşım bölümüdür, paylaşına bütün fotoğraf ve videolara bakmadan önce yayımlanma tarihini araştırır. Dakikada beş araştırma yapabilme yeteneğine sahiptir. Aynı anda üç konuya girme yetenekleri vardır ve arama butonunu en iyi kullanan gruptur. Bir konuya girmeden önce o konu araştırılır eğer aynısından açılmışsa bir barbar gibi konuya saldırır ve mağara yazmaya başlar. Bazı türleri M yazıp devamını diğer üyelere bırakır. Az görülse de diğer dillerde de mağara yazılabilir.


    Blokçular ( Uberior tarafından )

    Her konuda üç kişiyi bloklama yeteneğine sahip bu kişiler, blokladığı kişinin popülaritesine göre gururlanırlar. Blok atmayı zahmetli bir iş olarak düşünürler ve her konuda bunu belirterek gururlanırlar. Örn: Demacia mı? Ben onu kaç ay önce blokladım ohooo... Bloklanan kişi sayısına göre ve bloklanan kişilerin popülaritesine göre bu grubun üyeleri onur ve gurur kazanır. Forumu her zaman kendi isteği doğrultusunda yönetmek isterler ve bu kurala uymayanlara bloklayıp onu görmezden gelirler! Verilebilecek en büyük cezayı keserler!


    Değişik konular açıp popi olmaya çalışan genç

    LoL ile uzaktan yakından alakalı kendince ilgi çekici konular açar ve Dh LoL bölümünde popi olmaya çalışır. Özellikle gece 12 den sonra konular açıp gece 12 den sonra bile online olduğunu göstermeye çalışır. Gece 12 den sonra saldırı ve çeviklik özelliği üç katına çıkar ve mesaj bekleme süresini 30 saniyeye indirir. Böylece seri seri postlar atar. Bazıları popi sınırına ulaşmış olsa bile Gurcellizm'e inanan dindar kesit bu kişilerin yolunu kesmiştir.


    Bu adam oyununuza gelirse direkt çıkın'cılar ( ThurinWethiLL tarafından )

    Kaybettiği oyunları tek bir oyuncuya yığar ve forum ahalisine bu kişi ile aynı oyuna düştüklerinde oyundan çıkması gerektiğini uyarır. Bunu her yaptığında bonus sevap point kazanır çünkü millet bütün isimleri aklında tutmakta ve oyununa geldiğinde çıkmaktadır. Cennetin en ön safhasında garanti bilet ayıran bu grup üyeleri aşırı dozda flame yaptığından dolayı bu şansı kaybedebiliyorlar. Forumun en sevdiği gruptur. Forum bu kişiler sayesinde challenger ligine ulaşmıştır. Ne de olsa trolleri biliyorlar, geldiklerinde çıkıyorlar.


    Temiz Yürekli Ignore'cular

    Bu grup üyelerinin yüreği o kadar temizdir ki. Ignore attıkları kişilerin bir daha oyununa gelmeyeceğine inanırlar. Hatta geleneksel her hafta açılan " Ignore List Paylaşım " konularını asla kaçırmaz ve milletin ignore attığı kişileri onlar da ignorelar. Bu kişilerin birçoğu challenger ligine ulaşma yolunda büyük adım atmıştır. Ne de olsa gelen bütün trolleri ve feederları ignorelayıp bir sonraki oyununa gelmeyeceğini düşünmüştür. Fakat ignore sadece atılan mesajları görmeyi engeller. Forumdaki blok gibi. Bu gerçekle yüzleşenler ya hastalanıp ölüyor ya da intihar ediyor.


    Metin 2'ci Kardeş

    Yorumunda sürekli metin 2 den bahseden tiplerdir. Depo arkası +9 dolunay satılır pm, çölde daha çok xp geliyor, market önü pazar alem bakar vs. metin 2 sözleri yazıp önizleme yapıp gülen, komik olduğunu düşünüp atan kişidir. O mesajına alıntı gelince de birisinin alıntılayıp " " yazdığını sanar fakat aslında " " yazmıştır


    İfşa Takımı ( NDS Tarafından )


    ABD California Eyaletinde on yıl eğitimden sonra tekrar Türkiye'ye dönen tam donanımlı bu kişilerin ana besin kaynağı bölüme atılan fotoğraf, ekran görüntüleri ve videolardır. Medya ileti sahibi ne kadar koruma önlemi alsa dahi bu ifşacıları engelleyemez. Kişinin oyun nickini, w/l oranını, facebook adresini, ana-baba ismi, tc kimlik no bulur ve foruma bildirir. QQ Duvar hayranları ile aralarında bitmek bilmeyen bir savaş vardır. Bazı QQ Duvar fanları ifşa takımının kendisini ifşa etmesini engellese dahi birçoğu bunu başaramıyor.


    Herkes hakketiği ligdedir düşmanları

    Genelde Gold altı olan ama Gold üstü de olabilen grup üyeleri " herkes hakkettiği ligdedir " sözünü lanetlemiş ve dini ayetlerle her hafta üzerine ahlarını bırakmışlardır. Ben 150/0 gidiyorum takıma bak yeaa afk troll hepsi var diyen bu tiplerin azılı düşmanları Bronze liginden kolayca gold-platinum ligine ulaşanlardır. Ne zaman bir kişi kendisi ya da eloboost ile kısa sürede yüksek liglere çıkarsa teorileri o kadar düşmektedir. Elo Boost yapan kişileri de lanetlemişlerdir. Çünkü elo boost yapan kişler plat-dia ligi düzeyinde oynayıp bir bronze'u o ligdeki troll, feeder ve afklara takılmadan rahatça gold'a ulaştırabilir


    Sezon 1'i merak edenler ( jasc1453 Tarafından )

    Bu kişiler her gün sezon 1 de ilk turnuva maçı, sezon 1 op herolar, sezon 1 hatırlayanlar? sezon 1 kaç hero vardı tarzı konular açarak forumu canlandırır ve postçulara mekan hazırlar. Postçular konuya doluşur ve bu konuyu açan 626654. kişisiniz tebrikler yazar. Ardından başka bir postçu onu alıntıyarak böyle diyen 141151. kişisiniz tebrikler yazar bu yüzden bu tarz konular bayağı tutmaktadır. Konuya cevap verenler olsa dahi en geç iki güne konu sahibi aynı konuyu mutlaka açar.


    Anakin Oxi Zeon ve Melih Abi (27) Takipçileri

    Hiçbir stream yayınlarını kaçırmazlar, gündemi her zaman takip ederler ve sürekli konu açarlar anakin şunu dedi oxi şunu yaptı. Forum üyeleri tarafından gelen şu kişilerin reklamını yapmayın yorumlarını ise ben zaten izlemiyorum denk geldim diyerek geçiştirirler.


    Meta Karşıtları

    Sürekli konu açıp adc ahri deneyen var mı nasıl olur denemeli miyim rankedda iş yapar mı? Ap hecarim mid gidicem deneyeniniz var mı güzel olur mu diye sorular sorarlar ve olumlu yanıtlar beklerler. Sürekli oyunlarda metayı kırmaya çalışıp özgürlük adı altında oyun oynarlar.


    10 RP lazımcılar

    Skin ya da şampiyon için 10 rp eksiktir, kişi de konu açıp coca cola kodu dilenir ya da desteğe atmak için şiir, resim isterler.


    Her oyun DDOS yiyenler

    Genelde her oyunlarını kazanırlar, ama nexusu almaya giderken her zaman ddos yer ve oyundan düşerler bundan artık bıkan forum üyeleri sürekli konu açar TR serverına riota ve ddos atanlara söver.


    GG'ci Tayfa ( The Rainmaker Tarafından )

    Şaşırma, Üzülme, Sevinme farketmez her ünlem yerine GG kullanırlar her cümlede GG kullanabilme yeteneğine sahiptirler GG'yi bir kısaltma olarak değil bir kelime olarak görürler ve kelimeye her türlü anlamı kazandırabilirler. Birbirleriyle GG Gg gGg gg g g şeklinde iletişim kurabilme yetenekleri de vardır.


    Eskiden Aktif Olup Artık Foruma Girmeyen Üyeler ( CarCassSnoBBisH )

    Oyunu sezon 1-2-3 dönemlerine oynamış ve bu dönemlerde TR serverı yokken avrupada oynayan kişilerdir, geneli saygın ve forumda bilinen kişilerdir, TR serverı açıldığından beri tek tek ortadan kaybolmuş bu üyeleri ara sıra forumda görmek mümkündür, bazıları hayaletleri olduğunu söylesene bile kanıtlanmamıştır.


    Kasa ve Anahtar Hesaplayıcıları

    Yeni gelen hextech kasa sistemini anladıktan sonra forumda kasalar ile ilgili konuları aramaya koyulan bu kişiler bir kişinin ortalama aylık kasa kazancını çok rahat belirleyebilir. Oyun oynayan kişilerin asgari kasa miktarını da belirleyebilmektedirler. Art arda 5 kere S+ alınırsa 10 kasa ve anahtar verileceği batıl inancına inanırlar.


    Yayıncı Kapıştıranlar

    Twitch ve Youtube faresi olan bu kişiler forumda yayıncılar ile alakalı konulara girerek her yayıncı hakkında bir şeyler söylerler. Nadir de olsa yayıncı ile alakalı olmayan konularda da yayıncılar hakkında konuştukları görülmüştür. Yayıncı kavgaları olduğu zaman güçlerini 3 katına çıkarırlar, güçleri üç kat artmışken iki mesaj arası bekleme süresini 30 saniyeye indirirler.


    Katılan Artılasıncılar

    Genelde konu sahibini azarlayıp yorumunun sonuna katılan artılasın yazarlar. Bölüm yetkililerin her mesajını artılayanlar da görülmüş olmasına rağmen yetkili tarafından umursanmamış ve amaçlarına giden yol engellenmiştir.


    Fiora Pasif'i Benimseyenler

    Herhangi bir konuda herhangi bir yorumda, yorum ne kadar haklı ne kadar doğru olursa olsun, yorumda küçük bir yanlışlık fark ederlerse o noktadan kişiye yüklenir ve zayıf noktadan kişiyi vurmaya çalışır.


    LoL Skill Fanları

    Bu grubun üyeleri genelde LoL skill sıralamasına girmiş kişilerdir, en iyi Zed, Lee Sin, Riven ya da Yasuo olarak görmektedirler kendilerini, Faker Dade Pawn Bjergsen'den bile daha iyi olan bu grubun üyeleri en iyi oldukları o karakterle ilgili bir yorum görürlerse o mesaj üzerine odaklanır ve tek bir yanlış söylenen kelimeyi tespit ettikleri anda saldırmaya başlarlar.



    Not: Siz de ekleme yapabilirsiniz, konuya ya da özel mesaj aracılığıyla kendi fikrinizi yazın gönderin. Ben üzerinden geçip derleme yaptıktan sonra konuya yazar ve yanınıza nickinizi eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 24 Şubat 2016; 18:41:01 >







  • Ben hangisiyim?
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Objektif davrandım herkes birisi içinde kendisini mutlaka bulacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demacia

    Dariusçu kardeş

    Her konunun içinde darius ile ilgili bir şey bulur ve yorumunun ana teması dariusun teq atmasıdır. Özellikle şampiyon tavsiye konusunda konuyu açan kişi darius ve başka bir hero arasında kalmışsa bu tipler bir çılgın gibi " tabii ki darius bu da soru mu? " yorumu atarlar.


    2 IE opçular

    Foruma koyulan her fotoğrafta direkt olarak IE ararlar eğer 2 IE varsa sevinir ve bu sevinçlerini yorumda belirtirler, bir tane var ise iki tane alsaydın şöyle böyle olurdu kazanırdın tarzı yorum atarlar.


    AFK yüzünden diamond olamayanlar

    Her yorumunda AFK ve Troll gibi doğaüstü güçler tarafından diamond olamadıklarını belirtir ve bu düşünceye karşı gelen her teoriyi kırma becerilerine sahiptirler. Kaybettikleri her oyunlarda başka birilerini suçlama yetisine de sahiptirler. Özellikle farkla kaybettiği oyunları LoL bölümünde paylaşıp benim hatam ne ulan troller bana geliyor derler.


    Bilgiçler

    Her heroda uzmandırlar bir tavsiye konusu açılınca direkt olarak o konuya hücum eder ve bütün bildiklerini söylerler. Eğer bir kişi bu düşünceye karşı gelirse somut örnekler ile karşı bir teorem oluşturur ve teori sahibini yok eder. Kendi düşüncesi asla hatalı değildir, zor durumda kaldıklarında ben böyle kazanıyorum seni bilemem bb moduna girerler.


    EUW Serverında oynayan gizemliler

    Her yorumlarında EUW serverının çok iyi bir yer olduğunu savunur, kendini EUW'de gold üstüne çıkamayıp TR'de gold ve üstüne çamur atar. Şuana kadar yıkılmamış en büyük teoremleri ise EUW Bronze > TR Challanger idir.


    Postçular

    Gereksiz konuları mıknatıs gibi çeker ve o konuya yapışır. Saniyede on beş konuya cevap yazma yetisine sahiptirler. Kendilerine karşı yapılmış alıntıları asla cevapsız bırakmazlar. Günde 20 post atamazlar ise bu türün bireyleri ölür ve şuan soyları tehlikede.


    Anti-Postçular

    Postçuların gereksiz konuları çektiği gibi anti-postçular da gereksiz mesajları çeker ve direkt alıntılayarak post sahibini aşağılar. Yorumunun sonuna mutlaka umarım ban yersin yazar ve olay yerini terk eder.


    Gurcell tayfası

    Bütün forum kurallarını ezbere bilen bu tayfa en küçük kural ihlalinde olay mahalline direkt olarak gurcellonline üyesini çağırır ve mesajında bir güzel söver. Mesaj sonunda gurcell ilgilen şunlarla der ve Gurcellizm'e inanıp gurcellin onurlandırıcı ve cezalandırıcı olduğunu kabul etmişlerdir.


    Avatar İmza Kişisel Tercihler bakımından %100 hero donanımlı kişiler

    Avatar ve imzasında yetmezse kişisel tercihlerinden en sevdiği veya en iyi olduğu heroyu tüm dış dünyaya belirtir ve o hero ile ilgili bir konu açıldığında oraya damlarlar. O hero ile düşüncelerini savurur ama çoğu yanlıştır! Ona karşı gelenleri en büyük yeteneği ile cezalandırır. Bu yetenek rakip tarafın en iyi veya en sevdiği heroyu bulup o hero op o hero kolay gibi aşağılayıcı/utandırıcı cümleler kurmasıdır. Gözü kararı bu kişilerin. Bazılarının rehberi de vardır ve rehbere gelen tüm olumsuz yorumları görmezlikten gelme yeteneğine sahiptirler. Ayrıca hero ile ilgili düşüncesine karşı gelenleri Allah'a havale etme yetenekleri de vardır.

    Has Troller

    Zamanında Nicholai Hel baba tarafından kurulmuş, şuan soyu tükenmiş olan hazır cevap kişilerdir. Nicholai Hel gibi nickinden anlaşılacağı gibi birçok kitap okumuş ve birçok konuda fikir sahibi oldukları anlaşılır. Sadece nickleri ile saygınlık kazanmıştır bu kişiler.


    Troller

    Has Trollerin takipçileridir onların soyundan geldiğini iddia ederler ve konulara iğneleyici cevap verirler.


    Kendini troll sananlar

    konulara hll knk darius teq atıyor, soraka yorumları atıp kendini komik ve popi sanan tayfa



    Yardıma Muhtaçlar

    Bu kişiler PC ve LoL ile alakalı hiçbir bilgiye sahip değillerdir en küçük şeyde konu açıp yardım isterler. Genellikle başlattığı konuları şöyle bitirler: " troller gelmesin, troll mode off, post kasmayın " ve konusu ile alakalı olmayan postları alıntılayıp mesajı atan kişiyi bir güzel benzetirler.


    Stream Takipçileri

    En küçük olayda konu açıp " gördünüz mü olayı " derler ve herkesi merağa düşürürler. Bu tipler Stream izleyip daha iyi oyuncu olabileceklerine inanmış kişilerdir. Bazıları streamlara sırf eleştiri amaçlı girer.


    Anti-Oxi Tayfası

    Her gün foruma girip Oxi kelimesini kullanan herkesi alıntılayıp " yeter şu veletten bahsetmeyin, siz konu açıp onun reklamını yapıyorsunuz, bizene kardeşim oxiden, reklamın iyisi kötüsü olmaz" gibi yorumlarda bulunur.




    Postçular kısmını iyi yazmışsın bilen biri olarak


    Ama aydınlattın eyvallah

    Edit : Hepsini daha yeni okudum güzel olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 4 Şubat 2014; 0:29:40 >




  • Ben neyim peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demacia

    Objektif davrandım herkes birisi içinde kendisini mutlaka bulacaktır

    Ben bulamadım ipucu plz
  • Ben eski nickimle hangi yerde bulunduğumu biliyorum sanırım

    Ayrıca tespit 10 numara




    EDIT: Auspexa'cıları unutmuşsun qnq ayrıca ben hangisine giriyorum tahmin et



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 4 Şubat 2014; 0:37:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demacia
    Gurcell tayfası

    Bütün forum kurallarını ezbere bilen bu tayfa en küçük kural ihlalinde olay mahalline direkt olarak gurcellonline üyesini çağırır ve mesajında bir güzel söver. Mesaj sonunda gurcell ilgilen şunlarla der ve Gurcellizm'e inanıp gurcellin onurlandırıcı ve cezalandırıcı olduğunu kabul etmişlerdir.





  • Seni kendini troll sananlara mı atayayım yoksa postçulara mı atayayım bilemedim
  • Hepsini okudum güzel tespitler hll qnq
  • lütfen ben darius teq atar ya da soraka al knk gibi yorumlar da bulunmam
  • Gurcellizm guzel olmus.Aslinda bastan asagi guzel de en cok onu begendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senide işşizler bölümüne alalım
    Yada ukalalar
  • Neden bilmiyorum ama senin yazdığın yazıları her zaman okuyorum. En azından bilinçli bir şekilde yazıyorsun, böylelikle insanın okuyası geliyor. Yazdıkların arasında kendimi bulamadım tabii o ayrı. :)
  • Güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr kötü adamı
    Bu adam her mesajında tr serverını aşağılamak ister yorumun sonunda ve ya başında tr'de olmaz , tr şöyle , tr böyle diye dert yakınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir tespit için nasıl bir gözlem yaptın arkadaş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    Ben hangisiyim?

    Güncel Haber Paylaşımcıları
  • oqumadım
  • o zaman ben has troller grubundayım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.