Şimdi Ara

DH Kavga Konusu [ANA KONU][KAVGA VAR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
18
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size kavga öncesi kavga anı ve kavga sonrasında ne yapacağımızı anlatacağım. Öncelikle gerekenler bir adet yürek ve dövüşeceğiniz insanlar

Kavga öncesi:
    1- Öncelikle ısının. Kaslarınızı gevşetin. Aynı anda sinirlerinizi de gevşetin döveceğiniz insana içinizde ki nefreti savurun. Rakibiniz sanki sevgilinize yavşamış veya ananıza babanıza küfretmiş gibi düşünerek iyice sinirlenin.
    2- Karşı karşıya geldiğinizde umursamıyormuş gibi yapın. Müsait bir zamanda bir anda sesinizi yükseltin ve aynı hızla sesinizi kısın ki rakibiniz sizi psikopat sansın ve bir adım geri atsın.
    3- Kavgayı umursamazmış gibi davranın. Size ne derse yav he he diyerek geçiştirin. Ne kadar ağırınıza gitse de belli etmeyin.

Kavga anında:
    4- İlk yumruğu karşınızdaki atsın böylece savunmanızda "İlk o saldırdı kendimi savundum" diyerek paçayı kurtarabilirsiniz.
    5- İlk yumruğu savurduğunuz anda kafasını tutarsanız bacağınıza doğru ittirerek dizinizle yüzünü dağıtın.
    6- İlk yumruğu yerseniz yumruğu yediğiniz doğrultuda yaylanarak rakibin suratına dirsek geçirin. Sonra kombo yaparsınız.
    7- Kombo örneği olarak; Karşı saldırı, sol yumruk, sağ yumruk, sol dirsek... Kendinizde istediğinizi yapabilirsiniz.
    8- İlk yumruğu siz atarsanız rakibin göğüs kafesi arasındaki boşluğu hedef alarak rakibin nefesini kesmeye çalışın. Böylece rahat kombo yapabilirsiniz. Ya da yere düşürüp tekmeleyebilirsiniz.
    9- Sakın uçarak tekme atmaya çalışmayın. Rakip sizin tekmenizi savuşturur ve yere düşürürse dayak yeme olasılığınız artar.
    10- Rakibin zayıf noktasını saptayın. Örnek olarak, kilolu bir insan karın tarafına sağlam yumruk yerse ayağa kalkamaz.
    11- Gardınızı sağlam alın eğer suratınıza sağlam bir yumruk alırsanız bilincinizi kaybetme olasılığınız yüksek.
    12- Gard alırken yumruklarınızı gözlerinizi örtülemeyecek şekilde havada tutun. Topuklarınız yere değmeyecek şekilde hareketli durun. Bu şekilde saldırıda karşı saldırı yapmanız daha kolay olacaktır.
    13- Eğer tekme atacaksanız rakibin savunmasız olduğu anı kollayın. Rakip sizin tekmenizi savunmak için bacağını kaldırırsa iki tarafında bacağı kırılabilir.
    14- Kesinlikle havalanmayın. Zıpladığınız an en savunmasız olduğunuz andır. Yüzünüzü ne kadar korusanızda karnınıza aldığınız bir darbe sizi yere sermeye yetebilir ya da rakip direk sizi karnınızdan tutarak yere yatırabilir.
    15- Yere düşerseniz hemen geri takla atarak toparlanmaya çalışın. Olur da toparlanamazsanız kollarınızla yüzünüzü koruyun ve uygun anda yumruk atmaya çalışın.

Kavga sonrası:
    16- Rakibi döverseniz kendinizi şişirmeyin. Her tarafta racon kesmeyin. Aksine rakibe yardım ederek hem fiziksel hem psikolojik olarak kavgayı kazanırsınız. Böylece çevrenizde de popülariteniz artar. İnsanlar size "Delikanlı adammış" der.
    17- Olur da disipline veya karakola giderseniz dayak yedim diyin. Yüzünüzde iz varsa kanıt gösterin.
    18- Rakip sizi döverse orayı terkedin ve kavgada yapmadıklarınız ve yapamadıklarınızı düşünün. Ve sonra tavsiyelerimi tekrar okuyun.
    19- Yine dayağı yerseniz artizlik yapmaya devam etmeyin. Dayağınızı yiyin ve gidin. Bir daha da konuyu açmayın.

Eğer toplu kavgalara gidecekseniz kesinlikle ve kesinlikle akşam Fight Club izleyin. Artenatif olarak Yenilmez serisini veya Yeşil Sokak Holiganları veya"Kan ve Kemik" filmini izleyin. Kavgadan önceki vakitlerde sizi gaza getirecek müzikler dinleyin. Benim tavsiyem Eminem- Lose Yourself. Tek kavgalara giderken bu şarkıyı dinleyin yalnız Mehter Marşını sakın dinlemeyin. Netice de karşınızdaki de Türk. Azıcık merhametli olun. Toplu kavgalarda merhametli olmasanızda olur.

Eğer azıcık yüreğiniz yoksa yanınıza en fazla muşta alıp gidin. Diğer türlü bıçak alırsanız adamı öldürebilirsiniz. Muşta ile sağlam bir yumruk yeterli olacaktır. Yalnız kavga sonrası sorun çıkmaması için muştayı ortadan kaldırmanız lazım.

Delikanlı biri iseniz yumruklarınız zaten bir silahtır. Onları en iyi şekilde kullanın.

Not: Fight Club kesinlikle izlenmelidir.
    Not 2: Sakın kavga da "sen kimsin ulan..." tarzı söylemlerde bulunmayın.
    Not 3: Bunları okuyup gaza gelipte 15 kişiye saldırmayin.
    Not 4: Bu tavsiyeler sokaktaki barzo, keko, apaçilere karşı %90 etkilidir. Boksör, güreşci vb ile kavga edecekseniz hic uğraşmayin paşa paşa dayağınizi yiyin.

Diğer alternatif; konuşarak her şeyi halledebilirsiniz. Bunu unuttum Rena34 teşekkürler.

Unutmayın, sizi öldürmeyen şey güçlendirir. Gazanız mübarek olsun! Or

ijinalden alıntı: Deorro4 

Cekmekoy tasdelene yarin 4-5 arasi aksam gelebilecek varmi 

oo kavga var beyler arkadasa yardim edelim. DH nin gucunu gostterin 

1 yıl sonra edit: Vay be ne yazmışım.

Şuan muay thai yapıyorum. Kavgaya karışmayın alttan alın kavgayı çıkaran siz olmayın. Baktınız kavga çıkacak bir tane sol direk veya sol kroşe çıkarın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 11 Aralık 2015; 23:40:55 >

• BU NEYİN KAFASI SİNAN ABİ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal sayende 10 kişi dövdüm geldim az önce

• Savaşa hazırım komutanım!!!
  • Liseli
  • Gerisi hikaye asker
  • -Liseli-

• adam bildiğin uğraşmış
  • Ciddi olun. Yazdığım herşey bir gün hayatınızı kurtarabilir.
  • hiç kavga etmemiş biri bu konuyu okurda kavgaya giderse bunları hatırlamak için daha çok kasılcak uygulamak için daha çok kasılcak. mesaj okuyarak olmaz yani.
  • vay anam vay serhat neler donmus ya

• quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

hiç kavga etmemiş biri bu konuyu okurda kavgaya giderse bunları hatırlamak için daha çok kasılcak uygulamak için daha çok kasılcak. mesaj okuyarak olmaz yani.

E yani senelerce yiyip içip yatıp bir tarafını büyüten insan gidip kavga etmesin. Burada anlattıklarım belli bir temeli olan insanlar için. Kilolu yada çok zayıf ergenler için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

hiç kavga etmemiş biri bu konuyu okurda kavgaya giderse bunları hatırlamak için daha çok kasılcak uygulamak için daha çok kasılcak. mesaj okuyarak olmaz yani.

E yani senelerce yiyip içip yatıp bir tarafını büyüten insan gidip kavga etmesin. Burada anlattıklarım belli bir temeli olan insanlar için. Kilolu yada çok zayıf ergenler için değil.

haklısın ayrıca gard almak hele eldivensiz gard almak kolay değildir.arkadaşlar bir tavsiyede ben vereyim boksörlere bulaşmayın

• gencler su ana kadar iki defa kalabalik sekilde beni dovmeye geldiler. ama ikisindede konusarak hallettim. hitabetim, konusmam gucludur. kavgadan onceki konusma bolumunde iyice konusup isi hallediyoum. Bir yerde patlariz, dayak yeriz ama bakalim ne zaman.

• İşi bilmeyenler içindir bu. Kavga etmeyi bilmiyorsan kenardan kenardan kaçacaksın. Kavga da 3 sistem vardır. Kullanan kazanır.

1- Ezik dur.
    2- Geri çekil(karşındakinin psikolojik olarak gardını düşür).
    3- Ani şekilde hassas noktalara saldır.

Ben hep bunu uygularım. Hiçte yanıltmadı.

Edit: Kilolu ve gözlüklüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 15 Mart 2014; 23:15:05 >
  • Kavga var dediler geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

İşi bilmeyenler içindir bu. Kavga etmeyi bilmiyorsan kenardan kenardan kaçacaksın. Kavga da 3 sistem vardır. Kullanan kazanır.

1- Ezik dur.

sen korku filmlerinde ilk öldürülen tipsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Kavga var dediler geldim

Buradan sana iş çıkmaz yönetici bey
  • Bunlari bosverin kafa goz girin

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

İşi bilmeyenler içindir bu. Kavga etmeyi bilmiyorsan kenardan kenardan kaçacaksın. Kavga da 3 sistem vardır. Kullanan kazanır.

1- Ezik dur.

sen korku filmlerinde ilk öldürülen tipsin

Velhasıl kelam, sinema dünyasında da yaşamıyoruz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.