|
17 aralık sonrası için soğuk hava dalgalarının gelme ihtimali olabilecekmiş. bu arada, kaldı mı bu başlık ya? |
konunun açıldığı günü hatırlıyorum, ankara'daydım ben, rezalet soğuk vardı o dönem. |
|
|
bizim ankara başlığımız vardı, onu ben açmıştım. 2007-2008 döneminin aktif üyeleri bayağı fotoğraf paylaşıyordu. burası istanbul başlığıydı. sonra genelleştirmişler burayı. kadir topbaş kar yağacak dedi de yağmadı diye burada neler yapmışlardı adamın fotoğraflarına. |
2019 model AUDİ A4 2.00 TDI 190 PS QUATTRO advence floret Gümüş Gri 2020 model CİTROEN C5 AİRCROSS 1,5 BLUHDİ SHİNE Çelik gri 2020 Model CİTROEN C3 1.2 PureTech shine beyaz İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!! |
Bu konuyu kimsesiz gormek cok uzuyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 2 Aralık 2020; 23:2:12 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
a** geçen sene kıt kıt sesini duyamadım inşallah bu sene bol bol yağar. edit: Allah'ın izniyle dün kıt kıt sesini bolca duydum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 17 Ocak 2021; 22:10:42 > |
Polat Alemdar tarih olmaz Polat Alemdar tarihte olur tarihin üstünde Polat Alemdar Polat Alemdar Devri başladı Polat Alemdar Ben Polat Alemdar hissediyorum Polat Alemdar vermeyeceğim adamdır Ben Polat abi çok seviyorum Murat abi Görmeseydim adamdan Kurtlar Vadisi Pusu 74 Polat Alemdar'ın Polat Alemdar olmak kolay olmuyor Polat Alemdar almak Onun için Polat Alemdar devam etti Onun için Polat Alemdar devam etti 13 yıl Polat Alemdar daveti 13 onu çikolata abi devam ettin Kurtlar Vadisi Pusu on dördüncü yılına girecek TRT 1'de on dördüncü yılına görecek on dördüncü yılına gıcıktır Polat abi 14 yıllara gıcıktır kola takılan on dördüncü yıllarca çektim Kurtlar Vadisi Pusu TRT 1'de devam edecektir artık Polat abi nin yeni kanalı TRT 1
|