Şimdi Ara

DH Half Life Sunucusu 2015 Sunucusu Açıldı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
15
Favori
22.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah kardeşim anladım kazasız günler...

O Rei :) ilahi sen alır niye almasın bak 2011 varmış altında

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

eyvallah kardeşim anladım kazasız günler...

babası çekmiştir takılıyorum hocam ya eric'le uğraşmak büyük sevaptır bizim nezlimizde
    İmzam kural dışıymış! Böyle kalsın sevdim ben bunu. || Uymamız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. Çekinmeyin tıklayın.
  • 1 -2 kişi var tanımadık kramp girdi wall var adamda kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 18 Temmuz 2013; 23:19:25 >

hayat böyle güzel hocam takılalım tabii ki birbirimize :) Yaşlar kaçtı sizin ?

pm atarım

eyvallah kardeşim anladım kazasız günler...

Yok ya abimin bende ne arasin araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

beyler işinize karışmak istemem emek harcamışsınız etmişsiniz ama bu ara belirli düzenlerle giriyorum. Şu hack yapanları bi atabilme falan yetkisi verebilirseniz güzel olur

ben artık yönetici değilim hocam senin gibi oyuncuyum

bakın hile sorununu 3 şey çözer:
    1. sXe
    2. voteban plugini (ip'den)
    3. Devamlı online admin

kean, ok ve bizim zamanımızdan beri admin olan akyuz ilk 3-4 gün iyi aktif oldu ve iyi iş başardı ama şu an ilk 1 haftanın sonuna gelirken, eskisi kadar online olamıyorlar. Zaten bu serverı 2 ay işleteceklerse kimse de 2 ay boyunca her gün aktif olmalarını bekleyemez.

Çözüm: sXe işini araştırabilirler. Kesin çözüm olur. Çünkü biz yüklediğimizde de girebilenler vardı, %10'luk kesim olsa da. Onların bilgisayarının işletim sistemi ne, virüs programı ya da güvenlik duvarı var mı? Nasıl girbildiler onu bi araştırmak lazım gerekebilir. Ama sanmıyorum ki herkes bu sorunu düzeltebilsin. (not: sXe sorunu servera sXe'nin yüklenememesi değil, insanların pc'sindeki half-life'ın sXe'yi görmemesi)

voteban plugini bulup servera enjekte etmek kean'lerin yapabileceği bi şey olduğunu sanmıyorum açıkçası çünkü serverı aldıklarından beri hiç panele girecek bi iş, ihtiyaç olmadığı için işin teknik kısmıyla benim yaptığımın yarısı kadar ilgilenmediler. Fakat bu işe eğilirlerse ve başka serverlarda bu işi uygulayan adamlarla ve BilgeOyuncu teknik ekibiyle de görüşürlerse 1-2 gün sonucunda olabilir diye düşünüyorum.

Tekrar neredeyse 24 saat online admin bulundurabilmak için şu anki öne çıkan ve güvenilir oyunculardan ivedi ve çokça admin takviyesi yapılırsa tekrardan düzene oturur. Bence uygulanabilirliği en kolay olan yöntem de budur.

Edit: Akşamları 2 saat dolsun da o bize yeter zaten sabahın köründe ya da öğlenleyin dolmasına çok da gerek yok. Ama ilk 2 güne kıyasla bir anda düşüş yaşayınca şok oldu sadece, o kadar. Yoksa bizim zamanımızda da sadece akşamdan geceye giriyorduk DH olarak gayet eğleniyorduk. Ama giren herkes de foruma yazıyordu, DHde de tanınıyordu aynı zamanda, sıcak bir ortam da vardı hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 19 Temmuz 2013; 12:26:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

beyler işinize karışmak istemem emek harcamışsınız etmişsiniz ama bu ara belirli düzenlerle giriyorum. Şu hack yapanları bi atabilme falan yetkisi verebilirseniz güzel olur

ben artık yönetici değilim hocam senin gibi oyuncuyum

bakın hile sorununu 3 şey çözer:
    1. sXe
    2. voteban plugini (ip'den)
    3. Devamlı online admin

kean, ok ve bizim zamanımızdan beri admin olan akyuz ilk 3-4 gün iyi aktif oldu ve iyi iş başardı ama şu an ilk 1 haftanın sonuna gelirken, eskisi kadar online olamıyorlar. Zaten bu serverı 2 ay işleteceklerse kimse de 2 ay boyunca her gün aktif olmalarını bekleyemez.

Çözüm: sXe işini araştırabilirler. Kesin çözüm olur. Çünkü biz yüklediğimizde de girebilenler vardı, %10'luk kesim olsa da. Onların bilgisayarının işletim sistemi ne, virüs programı ya da güvenlik duvarı var mı? Nasıl girbildiler onu bi araştırmak lazım gerekebilir. Ama sanmıyorum ki herkes bu sorunu düzeltebilsin. (not: sXe sorunu servera sXe'nin yüklenememesi değil, insanların pc'sindeki half-life'ın sXe'yi görmemesi)

voteban plugini bulup servera enjekte etmek kean'lerin yapabileceği bi şey olduğunu sanmıyorum açıkçası çünkü serverı aldıklarından beri hiç panele girecek bi iş, ihtiyaç olmadığı için işin teknik kısmıyla benim yaptığımın yarısı kadar ilgilenmediler. Fakat bu işe eğilirlerse ve başka serverlarda bu işi uygulayan adamlarla ve BilgeOyuncu teknik ekibiyle de görüşürlerse 1-2 gün sonucunda olabilir diye düşünüyorum.

Tekrar neredeyse 24 saat online admin bulundurabilmak için şu anki öne çıkan ve güvenilir oyunculardan ivedi ve çokça admin takviyesi yapılırsa tekrardan düzene oturur. Bence uygulanabilirliği en kolay olan yöntem de budur.

Edit: Akşamları 2 saat dolsun da o bize yeter zaten sabahın köründe ya da öğlenleyin dolmasına çok da gerek yok. Ama ilk 2 güne kıyasla bir anda düşüş yaşayınca şok oldu sadece, o kadar. Yoksa bizim zamanımızda da sadece akşamdan geceye giriyorduk DH olarak gayet eğleniyorduk. Ama giren herkes de foruma yazıyordu, DHde de tanınıyordu aynı zamanda, sıcak bir ortam da vardı hani.

valla dostum sxe siz girmiyorum oyuna zaten çok anlamam ben böyle. Steam den oynardım onlarda güvenlik duvarı falan var ya da çok eskiden net cafede işte...

Hani ben üni başlayana kadar elimden geldiğince online olmaya çalışıyorum ara ara da giriyorum varsa millet oynuyoruz... üniden sonra sıkıntı tabi anca cuma c.tesi pazar gibi yardımcı olmak isterim küçük çaplıda olsa

• Sürekli küfreden 3 arkadaş vardı 1 i gitti kalan ikisi gruplu oynuyordu. Sonra ikiside gittiler. Küfür miktarı aşırı seviyede sw de sürekli online bi admin bulunmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 19 Temmuz 2013; 23:28:34 >

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Sürekli küfreden 3 arkadaş vardı 1 i gitti kalan ikisi gruplu oynuyordu. Sonra ikiside gittiler. Küfür miktarı aşırı seviyede sw de sürekli online bi admin bulunmalı.

Sen de iyi oynuyorsun bu arada hocam yanlış hatırlamıyorsam sendin bugün oynadığımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Sürekli küfreden 3 arkadaş vardı 1 i gitti kalan ikisi gruplu oynuyordu. Sonra ikiside gittiler. Küfür miktarı aşırı seviyede sw de sürekli online bi admin bulunmalı.

Sen de iyi oynuyorsun bu arada hocam yanlış hatırlamıyorsam sendin bugün oynadığımız

:) Çok prof olmasakta oynuyoruz.
    Half life severim ben. Vakit oldukça uğrarım sw ye.
    72 fragla 1. oldum az önce. 2. oyunca bi arkadaş vardı aşırı fark attı wall sandım sonra kenara saklanıp 2 dk maillere bakmaya çıktım arkadaş gitmiş :)
    Oyundaysanız gelebilirim.
    İmzam kural dışıymış! Böyle kalsın sevdim ben bunu. || Uymamız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. Çekinmeyin tıklayın.
  • Romeo_TR benim Gsli... Excel de bir problem olduğunu daha ilk 2-3 dk da söyledim bariz şekilde... Var böyleleri.

@O Rei ... Kardeşim ben şimdi hocam com dan falan da adam toplayacağım oyuna gelecek olanlar olabilir... Biraz kalabalıklaşalım :)

Romeo_TR benim Gsli... Excel de bir problem olduğunu daha ilk 2-3 dk da söyledim bariz şekilde... Var böyleleri.

@O Rei ... Kardeşim ben şimdi hocam com dan falan da adam toplayacağım oyuna gelecek olanlar olabilir... Biraz kalabalıklaşalım :)

Oynarız :) Kalabalıkta olur. Excel forumdan mı bilmiyorum ama en sonunda tutamadım kendimi. Türk o belli cevap yazıyor çünkü.

quote:

Romeo_TR benim Gsli... Excel de bir problem olduğunu daha ilk 2-3 dk da söyledim bariz şekilde... Var böyleleri.

Oynarız :) Kalabalıkta olur. Excel forumdan mı bilmiyorum ama en sonunda tutamadım kendimi. Türk o belli cevap yazıyor çünkü.

böyle karaktersiz heriflerle bir yere varılmıyor dostum... İnsanı bezdiriyorlar ya.
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.