ARKADAŞLAR FORUMA BENDEN BAŞKA HAREKET KATAN BİRİ YOK, KAFAYI YİYCEM.
sorununun nedeni; motorda akü ile hava filtresini yanından bağlı olan bir ara kablo mevcuttur, yaklaşık 25 cm uzunluğunda eğer ki o kabloda bir sorun çıkarsa, dediğin durun ortaya çıkar( yuvarlak ağızlı bir kabo, istersen elinle bile çıkarabilirsin) sorun orda bence, istersen motorun resm ini çek göstereyim.
trigerin kendisi 4 tl, 20 işçilik
quote:
Orjinalden alıntı: digitalsistem
Selam arkadaşlar;
uno 60 s 98 model yakıt durumu nedir? kullanan veya fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
Bende 94 model 60s vardı geçen hafta sattım şehir içi 20tl lik benzinle 100-110 km gidiyodu.Şehirdışı ise 130-140km arası.1100 motor bi araba için az bi yakıt tüketimi değil ama yinede performans olarak tatmin ediyodu:)
ÇOK YAKIO YEDEK PARÇA BULUNMUYOR İÇ MEKAN, DÖŞEME DİREKSYON DAHA KALİTESİZ 60S ALINMAZ, ALIYOSANIZ 70SXİE ALIN
BİRAZ DA GÜLELİM
quote:
Orjinalden alıntı: yeniprens06
ÇOK YAKIO YEDEK PARÇA BULUNMUYOR İÇ MEKAN, DÖŞEME DİREKSYON DAHA KALİTESİZ 60S ALINMAZ, ALIYOSANIZ 70SXİE ALIN
Kesinlikle Katılmıyorum.Yedek Parça Problemi Hiç Bir Parçasında Yaşamadım.Kalite Olarak Zaten Kesinlikle Kıyaslamam italyanlar malzeme kalitesi olarakda işcilik olarakda daha üstün.94 model 60s im vardı sattım 98 sxie aldım ikiside çok temiz çok orjinal ancak 60s daha sessiz daha problemsizdi. Alınmaz Dencek Kadar Kötü Bir Araba Değil.Yine Bulsam Temiz 60s Yine Alırım.Almayı Düşünenede Tavsiye Ederim
arkadaşlar, hadi siz de biraz upload yapın resim fln.... bir de tavan halsını değiştirmiş olan biri varsa bana biraz bilgi verebilir mi, fiyatı ve nasıl yapıldığı konusunda
arkadaşlar, unomu satmak istiyorum, daha yüksek model almayı düşünüyorum, 92 model 70sxie 100bin km, siyah, çok temiz, az kullanışmış bakımları yeni yapılmış, lastikler yeni, elektrikli cam, merkezi kilit, enjeksyonlu(elektronik) , kazasız, darbesiz, boya iyi durumda, şeker gibi bir araç, sorunsuz ve masrafsızdır, 7000 tl istiyorum çünkü piyasada daha sorunsuz ve temizini bulamazsınız, araç 92 yılından beri bende( 0 km iken aldım ilk kullanıcıyım) çok abartmamak şartıyla pazarlık olur(ankaradayım)... düşünenler mesaj gönderirse sevinirim, msn: yeniprens06@askmail.net
Resim ps ki zaten unoyla 160 yapman için deli olmak lazım
quote:
bu benim uno... 92 model 70 sx ie, 70bg 1400cc, araçtaki tek modifiye, direksyon kılıfıdır...
tabiki ps, hatta ps bile deil , dikkat ettiysen, kendim paintte yaptım....ama babam zamanında 180 görmüş... 1992 yılında
Zaten paint olduğu çok bariz belli oluyor.Bu arada unoma klima taktırmayı düşünyorum orjinal klima kadar verim alabilir miyim?
arkadaşım tahminimce alırsın, ancak muhtemelen yakıt tüketimini bariz biçimde artırır, peki nerde ve kaça taktırcaksın? bir sorum da ben unonun tavan halısını ve antenini değiştirmek istiyorum(çocuklar top attı kırıldı 10 yıl önce) bir bilgin var mı?
Maalesef yok bu araa taktırma düşüncesindeyim daha taktırmaya geçemedim çünkü takarız bir klima ama iyi soğutmaz yada ısıtmaz sonra al başına belayı
senin araba kaç model? hidrolik direksyon var mı, hidrolik sonradan takılıo mu, ankaradaysan bildiin bi yer var mı? bi de yaptıım uploadları beğendi mi? büssürü resim koydum... foruma can geldi, demin kuş serisi grubuna baktım, adamlar 350. sayfaya galmiş yav...
araban 1998 mode tabikide hidrolik direksiyon vara ama ankarayı hiç bilmiyorum çünkü hiç gitmedim resimler baya güzel
quote:
myheart14, aracı alırken keşke orjinal topuzu isteseydin kardeşim, ancak, bulunamaz bir parça da değil o, bolu da bilmiyorum ama ankaradan ya da istanbuldan getirtebilirsin, çok basit bir parça, olmadı kendin daha güzel bir topuz alırsın takarsın. arACI SATIN ALDIĞIN KİŞİ SANA TÜM EVRAKLARI VE KULLANIM KLAVUZUNU DA VERDİ Mİ? VERDİYSE ÇOK İYİ ÇÜNKÜ UNO'NUN KULLANIM KLAVUZU ÇOK DETAYLI VE ANLAŞILIR ( ADAMLAR BU KADAR BASİT Bİ ARABA İÇİN DESTAN GİBİ KİTAP YAPMIŞ) ASLINDA BURDA KONUŞTUUMUZ KONULARIN HEPSİ ORDA VAR..
Topuz işi şimdilik kalacak gibi.. Aracı aldığım kişi evraklarını falan vermedi.Bende üstünde durmadım.. Netten bulurum diye düşündüm ama detaylı bir araştırma yapmadım.. Topicde onceki sayfalarda varmı bakmadım ama bi yerlerden bulurum inş.. Teşekkürler...
hidrolik direksyon çok fark ettiriyor mu hafiflik açısından?, benimki hidrolik değil ancak çok da ağır değil, bir sorum da; araç park halindeyken, direksyonu döndürmenin bir zararı var mıdır?
Sadece dururken yada park ederken anlıyosun hidrolik direksiyonun farkını.normalde hidrolik olmasada direksiyonu çok ağır değil ama dediğim gibi park ederken yada dururken cidden yoruyo insanı