Şimdi Ara

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.142
Cevap
101
Favori
1.421.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam jantların güzelmiş.unoya baya yakışır.kaça mal oldu acaba.bende jant almak istiyorum.bilgilendirirsen sevinirim..
  • arkadaşım jantların güzelmiş,yakışır, bu marşpiyerler kendi imaltımız diye yazmışsın, fiyatları nedir acaba, bende taktırmak istiyorum, bi de ankara'damısın? şimdiden teşekkürler!




  • arkadaslar unomun ekzosu degisek kaca taktırtabilrim.....bilgisi olan varmı
  • arkadaşlar marşpiyelleri yapan benim bir arkadaşım.sanayide tanıdığınız bi kaportacı varsa sac tan çok kolay yapılıyor.fiber yaptırmak pahalıya geliyor.jantları da çıkma aldım.daha doğrusu bende 13 inç çelik jant vardı,14 inç le değiştim üste 100 lira verdim..jantlar komple zımparalandı,macunlandı ve boyandı.sıfırdan farksız şu anda.bu arada aydın didimdeyim.
    unomun bakımı bitmek üzere.süper oldu.bugün de tamponlar macunlanıp boyanacak.bir kaç gün içinde resimlerini koyarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman23 -- 3 Temmuz 2007; 13:12:02 >
  • ARKADAŞIM NERDEN OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BEN ANKARA'DANIM, EKSOZ SIFIR ALACAKSAN BEN GEÇEN SENE TAKTIRDIM HEPSİ 80 YTL. İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE TAKTIRDIM 06 EKSOZ. FİRMA ADI
  • siz şimdi aracın fren hidroliğinin eksildiğinde kırmızı elfreni lambasının yandığınıda bilmezsiniz allah bilir
  • tempra tipo ve uno larda hepsinde yanar , ayrıca tempralarda balatan bitmek üzereykende kırmızı el freni lambası yanar
  • 70S mi ? 70SX İE mi? her 2 aracında artı ve eksilerini belirtir misiniz ? tesekkürler !
  • Merhabalar benimde 58.000 Km'de 98 model 1.400cc 70S Fiat Uno'm var geçen sene Ekogaz Lpg sistemi taktırdım,çorum-ankara arası 540 km'de 55 YTL. yaktı,yolda da 100 Km'nin altına 160'ın da üstüne çıkmadım.Aracımda monza egzoz (son susturucu ) taktırdım çok hoş ve rahatsız etmeyen ses elde ettim.Dış görünümünde çok fazla değişiklik yapmadım komple amerikan cam filmi vardı ama en koyusu olduğu için polis nezaretinde ön camlardaki filmleri söktüm,İç döşemesi yaptırdım.Ses sistemim Sony GT300 Mp3 çalar + kenwood 500 W subwoofer + Sony FN693N 240W kolonlar artı önde de orjinal hoparlörlerimle USA Fischer 480W anfi taktırdım çok güzel ve yeterli düzeyde ses sistemi elde ettim.Aracı 2005 ocakta 20.800 Km de aldım ve aldığımda sağırdı açana kadar çok uğraştım fakat şu an Lpg ile 2.viteste 110 Km'yi görüyorum. Ayrıca en son süret olarakta 170 Km'yi gördüm 4 kişi ile ve araç yüklüyken fakat korkumdan daha fazla yüklenemedim.Aracımda çözemediğim tek bir tane sorun var dörtlü flaşörler yanarken yada sinyal verirken kornaya basınca direksiyon kutusundan her bastığımda "çıt çıt" sesi geliyor,birde direksiyonum hidrolik değil ama diğer unolara göre aşırı derece de sert olduğunu farkettim.Slalom yarışları için ve modifiye için çok uygun bir araç,almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca aracıma sis farı taktırmak istediğimde serviste tamponun arka kısmında yer olmadığını ve tamponunda değişmesi gerektiğini söylediler bu konuda fikri olanların yorumlarını bekliyorum ayrıca marşpiyel ve karlık fiyatlarını bilenler varsa yardımlarınızı bekliyorum Çorum'dayım ankaraya sürekli gidebiliyorum.Saygılarımla.




  • direksiyondan gelen çıt çıt sesi bende de vardı yalnız sadece sağa sola sinyal verirken bide uzun farları yakarken yapıyordu, en son aracın kornası takılı kaldı usta gösterdim, kornanın bağlı olduğu tırnağın teki kırılmış bi toz ve japon yapıştırıcısıyla yapıştırdık 5 ytl masrafı oldu, düzeldi, sis farları için evet dediğin doğru tamponunu arkasında yer yok, tamponda mevcut bölmeyi açtırıyorsun, sis farlarının takılacak ekipmanlarını alıyosun, sis farlarını alıyosun, sis farlarının tanesi 50 ytl idi, ekipmaların parasını sormadım korkumdan, ayrıca orjinal tamponu alsan bile ekipmanları ve sis farları için ayrıyetten para ödüyosun bayağ masraflı yani ben araştırmıştım, vazgeçtim taktırmaktan.
  • bu arada arkadaşlar bu imzamızı arabalarımıza yapıştırmak için stiker yaptırmak istiyorum, matbaacı arkadaşlarım var maliyetini hesaplattırıyorum, ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler, adet olarak ne kadar çok yaptırırsak maliyet o kadar düşer, bence yakışır diye düşünüyorum uno culardan cevap bekliyorum.
  • Ben korna ortasındaki bakır tablayı ve dediğin o plastiğide değiştirdim ama yine de bir sonuç alamadım.Roleden dediler onu da değiştirdim.Sigortalardan şüpheleniyorum bazende kısa farları yaktığımda gösterge panelindeki yeşil küp ışık yanmıyor.Belki bir alakası vardır diye düşündüm.Teşekkür ederim fikrin için.
  • İmzalar güzel olmus arkadaslar.
  • bende de 70 s var ve sis lambası taktırmak istedim.olmaz dediler ama ben yine de aldım.sanayide arkadaşlarla uğraşım özel bir silikon ve yapıştırıcıyla hallettik.bugün tamponlar boyanıyor bitince resimlerini eklerim.

    dm2006 kardeşim bende stikerden arabama yapıştırmak isterim.maliyeti nedir acaba?
    futuredead kardeşim sende marşpiyel sormuşsun ben ustama sactan yaptırdım çokta güzel oldu.fiberden yaptırmak çok çok pahalı bizim işe göre.daha önce resimlerini eklemiştim ama simdi de ekleyeyim.

     ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^


     ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^




  • EXTREME84 bence 70s al,çünkü 70sx lerde beyin çok sorun çıkartıyormuş diye duydum,ayrıca pahallı bir parça.Ayrıca sticerlardan uygun olursa bende isterim.
  • SLM MİLLET. GECEN HAFTA 98 MODEL KARBURATORLU UNOMA ALDESA MARKA LPG TAKTIRDIM.HEMEN DEPOYU FULLEDİM.28,76 LT GAZ ALDI 42,50 YTL YE.GEZDİM YOZDUM 175 KM YAPTIM VE TEKRAR FULLEDİM.BU KEZ 22,95 LT GAZ ALDI 33,97 YTL YE.ŞEHİR İÇİNDE GEZDİM.KM DE 194 YKR YAKTI.BANA FAZLA GELDİ.TEKRAR AYAR YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.YALNIZ AKLIMA TAKILAN BİŞEY VAR LPG DEPOLARININ KAPASİTESİ BASINCA GÖRE DEĞİŞEBİLİYOMUŞ. ACABA İKİNCİ DOLUMDA DAHA FAZLA GAZ ALMIŞ OLABİLİR Mİ?
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
  • EXTREME34 bence karbüratörlü bir 70 s al.tüp taktırırsın birde süper olur.en fazla 400 ytl.ama enjeksiyonlu alırsan lpg işlemi birazcık daha tuzlu oluyor
  • alakanız icin sagolun arkadaslar bende 2 hafta oncesine kadar 60s vardı . ilk calıstırmada sorun cıkarırdı motor ısıtmadan hareket edince sirkeleme yapıyordu . ve motor 1100 oldugu icin cok seri kıllanımda sıkısırdı ve gaz yemezdi .4 kisi binince rampalarda siserdi . ve cok cok benzin yakardı . sehir ici 20 ytl ye 55/ 60km giderdi . bu yüzden sattım . 70 ie almayı düsünüyorum ama enjeksiyon beyinleri arızalanıyo diyorlar ..o yüzden arastırmaya devam..
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bende de 2000 model enjeksiyonlu uno var. Yakıt durumu şuan ş.içi 20ykr ş.dışı 16ykr

    Araca lpg taktırmayı düşünüyorum. Bursa'da Tomurc*k otogaz ı tavsiye ediyorlar. Orasıda zavolli tavsiye ediyor. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

    Kazasız günler....
  • Benim unomda da (70 s 98 model) Lpg'yi ilk taktırmamda bazı aksaklıklar olmuştu,o zaman bilmediğimden aşırı canım sıkıldı ama ben yandım eller yanmasın diyorum;sana tavsiyem 4-5 depo kullandıktan sonra tamamen gazı bitirip lpg'yi taktırdığın serviste "şamandıra yı kontrol ettirip ayar" yaptırman ve ondan sonra da 10ytl. civarında gaz alıp "karbüratör ayarı" yaptırmandır.Ayrıca ben hava filtresinin 2 girişinden birini komple iptal ettirdim ve şu an %4 gibi bir performans kaybım var onu da performans egzosu ile giderdim şehir içinde en fazla 1-1,5 Ykr. (10.000-15.000TL eski lira ile) farkediyor ama buna değer inan ayrıca arabayıda aşırı derecede rahatlatıyor.Bu arada şunuda belirteyim performans egzost denince akla bas bas bağıran rahatsız edici,tabiri caizse "kro işi" egzost lar geliyor ama işin aslı o değildir,egzosum gayet makul ve güzel bir ses çıkartıyor ve apartmanımızın altındaki kapalı otoparkta bile aşırı bir ses çıkartmıyor zaten çift susturuculu imiş.Sadece kaliteli bir şeyi tercih etmenizi tavsiye ederim.Saygılarımla...




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.