Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.921
Cevap
125
Favori
912.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: p12

    tum paliocu arkadaslara selam yeni almis oldugum 2001 1.4 el ac aracimdan cok memnunum ilk baslarda bazi teredutlerim vardi ancak piyasadaki pahali marka araclarla kiyasladigimda cok sayida arti yonleri bile olan palio aracimin kullanicisi olmaktan gayet memnunum selamlar



    Araç gerçekten çok güzel, benim yaklaşık 2 ay oldu işte, kaç kişi sordu bana satıyormusun diye, ama satmaya niyetim yok pek.

    İlk aldığımda araç 120 kuruş falan yakışordu şimdi 170 kuruş yakıyor anlamadım gitti. Tabi lpg fiyatları arttı. O zaman 1400 idi, şimdi 1800. Her tüp almaya gittiğimde fiyatın arttığını görüyorum, bakalım nerde duracak.
  • Sporting lerle normal 1.6 palio lar arasında ne fark var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nrglife


    quote:

    Orijinalden alıntı: uno60sx

    merhaba paliocular, unomu satıp bir palio speedgear almak niyetindeyim, aracı daha çok eşim kullanacağı için speedgear şart.

    speedgear sahiplerinden değerli görüşlerini alabilir miyim? ayrıca hesaplayanlardan istanbul şehiriçindeki benzin tüketimlerini de öğrenebilirsem sevinirim. işyerlerimizde hep kapalı otopark olduğu için lpg siz bir araç alacağız ve benzinle kullanacağız, o yüzden lpg önerilerinize şimdiden üzülerek hayır demek zorundayım.


    @uno60sx

    Speedgear kullanmıyorum ama bugün denk gelse saniye düşünmeden manuel Palio'mu Speedgear Palio ile değiştiririm.. Kullanılan şanzıman CVT adı verilen sonsuz vites kombinasyonu sunabilen mükemmel bir kutu.. Hatırladığım kadarıyla Subaru-Fuji ortak yapımı.. Yakıt tüketimini bir miktar artırdığı doğru ama sunduğu konfora değer..
    Geçmiş sayfalarda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz, veya forumun arama motorunu kullanın.. Sayın "havnitekin" beyin bu şanzıman hakkındaki eşsiz yorumlarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim..

    Saygılarımla:)



    teşekkürler, açıkçası bir çok daha pahalı markanın otomatik şanzımanı hakkında bile bu kadar çok olumlu yorum okumamıştım, henüz uno henüz satılmadığı için daha bakmadım speedgear lara. ama herhalde başka bir araca bakmadan direk onu seçeceğim. "havnitekin" beyin yorumlarının hepsini okudum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Palio Team

    Sporting lerle normal 1.6 palio lar arasında ne fark var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eroll

    2001 model klimasız, klimalı olsun istedim ama klimayı koyan 1000 lira da üste koyuyor sonra da 6 ay araç satmayı bekliyor....165.000 km yapmış adam klimalı araca 11.500 lira istiyor.Bu sadece Türkiye de var böyle bir satış sistemi....


    yanlis bir dusunce icindesin bugun klimasiz bir araca klima taktirmak 2000tl`yi buluyor ve ozellikle uzun yola cikanlar icin klima olmazsa olmazlardan kaldi ki bu turkiye icin oldugu gibi tum dunyada da boyledir araca eklenen her donanimin bir maliyeti vardir ve her maliyetinde fiyata yansimasi kacinilmazdir.
  • Klimasız bir araca klima takmak aslında yanlış,hiç bir zaman orjinal yapının yerini hiçbirşey tutmuyor,ben yanlış düşünüyor olabilirim ama böyle satış sistemi hiçbir Avrupa ülkesinde yok.Diyeceksiniz ki git oradan satın al-e öyle bir lüxümüz olamayacağına göre;bu deveyi gütmemiz gerekiyor.Bu arada aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 13 Aralık 2009; 2:54:43 >
  • suriyede yaklaşık 500 tl ye takılıyormuş klima, 250 tl ye de aracın sınırdan geçmesi için bi belge çıkarılıyor, ilk aldığımda taktırmayı düşündüm ama daha sonra kime sorduysam randuman vermez, orjinalini tutmaz dedi. bende o yüzden vazgeçtim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eroll

    Klimasız bir araca klima takmak aslında yanlış,hiç bir zaman orjinal yapının yerini hiçbirşey tutmuyor,ben yanlış düşünüyor olabilirim ama böyle satış sistemi hiçbir Avrupa ülkesinde yok.Diyeceksiniz ki git oradan satın al-e öyle bir lüxümüz olamayacağına göre;bu deveyi gütmemiz gerekiyor.Bu arada aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.


    dogal olani aractaki her donanimin bir fiyati oldugu bu tum araclar icin boyle sanirim sizde aracinizi benim gibi yeni almisiniz sizede kazasiz belasiz saglikli surusler dilerim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Energetic

    hoşgeldin nrglife. zaten eski kulüpten ufak bir merhabamız vardı. Hemen ekliyorum.


    s.a herkese saglikli guzel surusler dilerim..

    2001 palio 1.4 el ac turkuaz mavi mk1 driver..
  • tum paliocu arkadaslara selamlar aracimizin radioteyp saatinin nasil ayrlandigini bilen varmidir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34palioAC -- 16 Aralık 2009; 0:50:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34palioAC

    tum paliocu arkadaslara selamlar aracimizin radioteyp saatinin nasil ayrlandigini bilen varmidir..

    Radioteybi aç,clock düğmesine bas..Saat ekranda görüntülendi ise clock tuşuna basılı tut ekranda karakterler yanıp sönmeye başlayacak,ardından ileri-geri ok tuşlarını kullanarak saati ve dakikayı ayarlayabilirsin..Ayar bitince clock tuşuna bas ve çık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Palio Team

    Sporting lerle normal 1.6 palio lar arasında ne fark var


    Normal 1.6 Palio'larda Fiat'ın bir çok modelinde kullandığı 103 hp'lik bir motor var..
    Sporting'te ise 1.6 120 hp'lik "akıllara zarar" bir motor var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem09


    quote:

    Orijinalden alıntı: 34palioAC

    tum paliocu arkadaslara selamlar aracimizin radioteyp saatinin nasil ayrlandigini bilen varmidir..

    Radioteybi aç,clock düğmesine bas..Saat ekranda görüntülendi ise clock tuşuna basılı tut ekranda karakterler yanıp sönmeye başlayacak,ardından ileri-geri ok tuşlarını kullanarak saati ve dakikayı ayarlayabilirsin..Ayar bitince clock tuşuna bas ve çık..


    tesekkurler erdem09. bu arada site çok yavaş ve yeni mesaj yazmak bir eziyet siteye girilemiyor girsen mesaj yazmaya izin vermiyor yazsan hata veriyor bu kadar çok rerklam alan ve üyesi olan bir site bu kadar bozuk bir sistem yetkililere bu konuda iş başına davet ediyorum.
  • mk1 paliolarin blaukpunt marka ototeyp saati dsc menu tusuna basilarak menuden clock set bolumune girilerek sag taraftaki dortlu kanal arama butonun ortasina basilarak saatin yanip sonen bolumleri degistirlmek suretiyle ayarlaniyor karistirirken buldum..BU ARADA BUKADAR REKLAM GELIRI OLAN BUNA KARSILIK BURADA BUNCA INSANA EZIYET EDEN SITENIN AGIR KOHNE YAPISINI DEGISTIRME KONUSUNDA KILINI KIPIRDATMAYAN SITE YONETICILERINI KINIYORUM TUM PALIOCULARA SESLENIYORUM BASKA BIR PLATFORM YOK MU PAYLASIMLARIMIZI YAPABILECEGIMIZ..
  • benide yazabilirsiniz arkadaşlar.
    2000 model 1.4 el. fıstık yeşili
    ilk kez paliom oldu. daha önceden tipo ve şahin s vardı.
    bir şey sormak istiyorum benzin lambası yanmaya başladığında kaç km. gidiyor.
  • 1.2 16v 80bg dynamic modeli yıldız mavi tek abs ve çelik jant yok iki parça çizikten dolayı boyalı 15.000 bu arada araçta lpg var landi omegas
  • Arkadaşlar benim palio 13 inç eniştemde kış lastikleri var 14 inç benim palioya uyarmı.
    birde yakıtta farkerdermi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokomon24

    Arkadaşlar benim palio 13 inç eniştemde kış lastikleri var 14 inç benim palioya uyarmı.
    birde yakıtta farkerdermi.


    13 yerine 14 takamazsınız maalesef, takmaya çalışsanız bile lastikle jant arasında 1 parmak boşluk olduğunu göreceksiniz.. 1 inç yaklaşık olarak 2.5 cm..
    Tek alternatif jantlarla beraber değiştirmek..

    Jant ebatlarının aynı olduğunu farz edersek, lastik tabanının veya toplam çevresinin boyut farkı %3'e kadar olursa herhangi bir fark göremezsiniz.. Ama %3'ü aşan değerlerde fark arttıkça yakıt, yol tutuş ve konfor özellikleri fark edecektir..

    Bence riske girmeyip aracınızın orjinal ölçülerinde yeni kış lastiği alın.. Benim aracımda 13 inç, 1 ay kadar önce 4 adet Goodyear Ultragrip Extreme aldım 350 TL'ye..
    Çok sevdiğim bir ağabeyim "Ayağına ayakkabı almayacaksın, arabaya lastik alacaksın.." derdi..

    http://www.saglamotomotiv.com/ da sol tarafta "Lastik Hesap Makinesi" var, oradan mevcut lastiğiniz ve yeni takmayı düşündüğünüz lastiğin ölçülerini girip aradaki farkın tolerans sınırları içinde olup olmadığını görebilirsiniz..
    Kolay gelsin..

    *** Kış lastiği olarak Nokian tavsiye ederim, bulunduğum şehirde Nokian bulamadığım için mecburen Goodyear aldım:)
  • Arkadaşlar Palio 1.3 Multijet almak istiyorum.
    2006 model 60000KM lerde bir modelin ortalama piyasası nedir?
    Gereğinden fazla para vermeyelim sonra

    *Düzeltme : Dynamic serisi olacak tabi biraz donanım olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 23 Aralık 2009; 10:35:48 >
  • arkadaşlar 2006 palio 1.3 multijet arabam var araba sollarken 4000 deviri geçtim ve sonra garip bi ses gelmeye başladı bi uğultu , ıslık gibi bişey şimdi gaz verdikçe ses artıyor bu neden olabilir
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.