Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.921
Cevap
125
Favori
913.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bekirfiat B kullanıcısına yanıt
    selam,
    en fazla önerilen palio 1.2/16v modeli, 1.4 ve 1.6 pek tavsiye edilmiyor ...
  • bekirfiat B kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook'ta palio al SAT yedek parça takas grubuna bekleriz
    Orda aktif kullanıcılar ile birebir tartışma/fikir alışverişi yapma imkanınız olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 110 bin km'de Palio speedgear aracım var, bu araçta şöyle bir sorun yaşıyorum; araba 30 km hıza geldiği zaman vites atıyor yani çok ufak bir silkeleme oluyor ve daha sonra hiç yapmıyor bir daha.Bu bir sorun mu sizin Palio model aracınız varsa yapıyor mu, silkeleme çok hafif dikkat edilmez ise farkedilmiyor.
  • hakobaba H kullanıcısına yanıt
    sanzıman yagını kontrol ettır eksık yada eskı kırlı yag yapabılır
  • scada kullanıcısına yanıt
    palıo speedgear kullanıcıları whatshap grubu kuruldu katılmak ısteyenler gelebılır
  • İyi akşamlar dilerim. Linkteki araç için yorumlarınızı rica edebilir miyim? İlk aracım olacak, ayda ortalama 1000 km mesafe yapacak. (büyük oranda şehirdışı). Eğer alırsam nelere dikkat etmeliyim, (ekspertiz yaptırmadan almayı düşünmüyorum zaten). Hangi bakımlarını yaptırmalıyım? Aslında hepsinden önemlisi bu bütçe ile bu aracı tavsiye eder misiniz, veya başka bir tavsiyeniz olur mu? Şimdiden çok teşekkürler.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-garaj-aracidir-671609299/detay/
  • thr_Y T kullanıcısına yanıt
    temız araca benzıyor hasar boya durumu belırtılmemıs mk2 kasa arac o rakkamlara bır ust mk3 kasa alınabılır torpıdo farklı ayrıca yol bılgısayarı ve benzer farklar var...kullanılan cvt sanzıman fazla sorun cıkarmayan konforlu bır sanzıman yeterkı duzenlı sanzıman yag bakımı uygun yag ıle yapılmıs olsun alacagınız aracda buna ozen gosterın ozensız kullanılan sanzımanlar cıddı masraflar cıkarabılıyor
  • Merhabalar arka silecek su püskürtmüyor, ekspertizde suyun dışarı fışkırdığını gördüm... Boru hattı nereden geçiyor bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu teyibimin lambaları yanmiyor ve saati dogru göstermiyor.Bu teyibi bir türlü çözemedim.Yardimci olurmusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun_aslan -- 24 Mart 2019; 19:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antibiotic1907

    Merhabalar arka silecek su püskürtmüyor, ekspertizde suyun dışarı fışkırdığını gördüm... Boru hattı nereden geçiyor bilen var mı?
    kardeşim bagaj kapısının orda hortumu var benimde öyleydi hortum bükülüyor su gelmiyordu bir usta sağolsun hortumu büklen yerin gerisinden kesti ve yeni hortum bağladı şu an hiçbir sorun yok.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • Arkadaşlar selamlar, genel olarak ankara içi kullanım için tek kapılı 2003 model 1.2 lpg li 290binde bir araç aldım, motor gayet iyi sıkıntı yok, sadece ya bobin kablosu ya buji hafif kalkışlarda tekleme yapıyor. VAN değil otomobil ruhsatlı.
    Bakım yaptıracağım yağ ne tavsiye edersiniz.

    En önemli sorum da arka koltuğa geçmek için koltuk yaıtrmak çok zorluyor küçük siyah bir parça var orjinali mi böuyle yoksa ordaki bir aparat plastik kırıldı da mı bu şekilde küçük metal kaldı koltukta bir çözüm var mı .. .teşekkürler.
  • Selamlar herkese yaklaşık 1 ay önce 1,2 8V 2004 Palio aldım yorumlara bakayım dedim hayattan soğudum.

    La bu 1,2 8V motor size ne etti

    Her yakıtta ne kadar yaktığını ölçüyorum şuan komple depoyu doldurup. İzmir full şehir içi 8,3 ile 9 litre LPG arası gidip geliyor.

    İşin komik tarafı iki kere de şehirlerarası kullandım 7,5 ile 8 arası litre arası gitti geldi. Şehir içi az yaktığını görünce 7 litreye kadar düşer demiştim düşmedi.

    Performansı da bana yeterli geliyor. Rampada bayılma falan hiç yaşamadım. Devir göstergesi yok ancak 100 km hızda 3 bin devir çevirdiğini düşünürsek ve motorun sesinin frekansına göre tahminde bulunursam (müzisyen kulağı ) bayılması için 2 bin devir altına inmesi lazım. Bunun dışında yeterli gidiyor.

    8v olmasından mıdır bilmiyorum şehiriçi düşük devirlerde çok rahat ilerliyor. 16V'ler biraz daha devir çevirmeye istekli galiba.
  • Abilerim su isaretledigim parcadan bulma sansimiz yok mu ? İzmirde nereyi gezdiysem yok veya alternatif nasil bi cozum bulunabilir orasi acik ve kotu bi goruntu oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    malesef parca tek degıl grup olarak satılıyor...ancak cıkmacılarda veya sanayıde buyuk elektrıkcılerde arızalı olandan sokerek verebılırler...
    https://www.aktasotoyedekparca.com/Anahtar-Grubu-Albea-Palio,PR-3391.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scada -- 5 Nisan 2019; 0:13:44 >
  • Merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 ay 2007 model fire actıve model benzinli bi araç aldım ama bi sorunum var. Aracın gaz pedalının oldugu kısma yag damlıyor bi noktadan resimlerini ekledim ama ne yağı oldugunu çözemedim neyden kaynaklı olabilir bazen kesiliyor ama bazen paspas da gaz pedalının oldugu tarafta yag birikmesi oluyor. Başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu yardımcı olacak kimse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turanick T kullanıcısına yanıt
    muhtemelen yag degıl antıfrız sıvısı ve kalorıferden kacırıyor
  • Antifriz değil dokununca bildiğimiz yağ ama orda ne yagı olurda damlar çözemedim bi türlü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.