Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.921
Cevap
125
Favori
911.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • santa FE S kullanıcısına yanıt
    sorunuzu netleştirelim sorun olarak düşündüğünüz hangisi; fan açması mı yoksa sesin duyuluyor olması mı ?.. fan açması da sesin duyulması da normal ...

    @santa FE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    1.4 fire 2009 model var
    geri vitese zor giriyor araba sorun ne olabilir?bana ne kadara patlar_?

    Vites halatı problem. Ortalama 300 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    sorunuzu netleştirelim sorun olarak düşündüğünüz hangisi; fan açması mı yoksa sesin duyuluyor olması mı ?.. fan açması da sesin duyulması da normal ...

    @santa FE

    Hocam daha once hep dizel araba kullandim.hic fan sesi duymadim belki aciyordu ben duymuyordum.ilk lpgli arabam oldugu icin sasirdim.hararette hic problem yok hep ortada sabit ama dedigim gibi fan aciyor.sorun drgil diyorsaniz degildir.cok tesekkur edrrim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mk2 kasa 2004 palio var. Teyp taktırdım. Çerçevede led saat için bir boşluk var ancak saat yok :D Buraya takabileceğim led saati bulabileceğim bir yer var mıdır acaba ?

    Anlatmak istediğim saat görselde.


     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToDead -- 9 Aralık 2017; 19:53:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbilir2009

    Hoparlörü ve teypi tam olarak çekip atar mısınız aynıdır ama 2007 ve sonrası kasa değişmedi



     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''




    Hocam smdi cekebildim sokmesi baya zor 4lu yildiz tornavida gerekliydi hepsini sokemedim hoparlor icin komple o yeri sokmek gerekiyormus 16 cm sanirim sizinkiyle ayni mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 11 Aralık 2017; 8:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır aynısı 16 cm bir hoparlör yeterli olacaktır. Aldığım ürünlerden memnunum sadece ön hoparlörü değiştireceğim bana yetsin diyorsanız karton almamanız gerekiyor.
  • SmiLeToDead kullanıcısına yanıt
    O sorunu yaşayan çok kişi var. Bulamamıştı bir kaç tanıdığım kendince orayı doldurdu falan.
  • Herkese merhaba, Fiat Palio 1.6 99 model aracımda rölanti problemi mevcut. Biraz açmam gerekirse araç devri kendi kendine 30.000'lere çıkarıyor, bu genellikle vites değiştirmek için debriyaja basınca, arabayla durunca veya araba boşta iken falan. Bu sorunu her zaman yapmıyor ama. Bir de buna ek olarak hararet göstergem genellikle hep 0 gösteriyor özellikle araç ile gitmeye başladıktan sonra hararet yüksek ise bile düşmeye başlıyor sıfıra kadar. Sanırım termostat sürekli açık kalıyor. Bu iki problemin birbiriyle bağlantılı olma ihtimali nedir, çünkü hararetin yarıya yakın olduğu zamanlarda rölanti problemi olmuyor. Araç olması gerektiği gibi çalışıyor. Benim gözlemlediğim hararetin 0 olduğu zamanlarda rölanti problemi olması. Ustaya gittiğimde rölanti valfinin değişmesi gerektiğini söyledi ancak benim tahminim bu sorunun hararet ile ilgili olması. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, acaba termostat değişirsem iki sorunda ortadan kalkar mı. Ek olarak aracım şuan yakması gerekenden fazla yakıyor. (Araç lpgsiz)
  • GentlemanEngineer kullanıcısına yanıt
    belli ki termostat iptal edilmiş yada arızalı ... bu şekilde çalıştırmak pistonlarda aşınma yapar motorun ömründen yer ... ilk iş olarak acilen termostatı yenileyin yoksa daha büyük zararla karşılaşırsınız ...

    @GentlemanEngineer
  • Arkadaşlar merhaba, 2000 model palio mk1 sahibiyim. Orjinal alarmı iptal etmek için ekteki resimde bulunan yeri iptal etmek istiyorum. İptal etmek için uygun anahtarı bulamadım. Nereden nasıl bulabilirim ? Daha önce bunu yapanbiri yardımcı olabilir mi ?
    Resim

     DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ ''

    İyi Forumlar

    [simage]https://store.donanimhaber.com/bd/f5/dc/bdf5dc13e7f39b10281ad15db0200f76.jpeg [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ngamlinga -- 15 Aralık 2017; 23:43:44 >
  • GentlemanEngineer kullanıcısına yanıt
    Zaten cevabı vermişsin,termostat mutlaka değişecek..Sonra bakacaksın düzeldi mi diye..Adım adım gitmek gerek elbette ama ana sorun termostatın açık kalması..Çok yaktırır, motoru aşındırır,motor sıhhatli çalışmadığı için çekiş problemi gibi problemler dahi yaşanabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byah00 kullanıcısına yanıt
    Bende palio dusunuyorum 16-17 bine sirali sistem enjeksiyonlu abs klimali baska arac yok. Merak ettigim ;



    - Kronik sorunlari neler ?

    - Devriyaj telli mi ? Direksiyon yumusak mi ?

    - Yakit az mi yakiyor ?



    Alacagim araba 2000 model 1.6 HL olanidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yan sanayi ön tampon alacağım mk3 aracıma. Mevcut tamponun boyası attı birde küçük kırıklar var boyatsam da göze hoş gelmeyecek. Ben de bu tamponu alıp boyatıp takayım diyorum sizce sorun olur mu ?

    https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/fiat-palio-on-tampon-euro-pumb-735408853-P198351959?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI66X7zvyS2AIVEeEbCh3SyAAYEAQYCiABEgLdUfD_BwE&gclsrc=aw.ds
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Zamanında almak için çok araştırdım hocam ancak parçalarının diğer paliolara göre pahalı olduğu ve bazılarının bulunmadığı ayrıca elektronik aksamda ve lpgli ise bir takım sorunlar çıkarttığını duymuştum onun dışında performansı çok iyidir bence imkanınız varsa 1.2 16 valf ya da 1.3 multijet modellerine yönelin.
  • arabadan su sesi alanlar özellikle arkadan geliyorsa kapı içlerinde olabiliyormuş,kapının altında su tahliye akarı var bilmeyen arkadaşların akıllarında olsun
  • 2006 model orjınal 108.000km de yenı bakım yapılmıs eşimin kullandıgı palıo speedgear otomatık vıtes aracımızı satıyoruz 3.bayan sahıbı 1,5 parca boyalı exper raporlu degısensız hasar kayıtsız grı renk (sansıman yag ve fıltresı servısde degısmıs trıger devır daım v kayısı yag ve tum fıltreler 10 gun once degıstı on takımda ses yok gecen sene amortısorlerı ve on yayları degıstı 4 adet fıat orjınal alasım jant takıldı muayenesıne 1,5 yıl var sıgara ıcılmemıs koltukları temız)
  • arkadaşlar arabamın muayne zamanı geldi ilk defa muayneye sokacağım arabayı,istenilen belgelerde trafik sigortası poliçesi gibi birşey lazım mı,yoksa sigortasının olması yeterli mi
    poliçeyi sorgulatıyorum ama çıktı alamıyorum
  • Trafik sigortanın olması yeterli belgeyi istemiyorlar. Belge olarak egzoz emisyon ölçümü isterler. Muayene istasyonun da ya da geçerliliği olan yerlerde yaptırabilirsin.

    Muayene yerin de harcını ödüyorsun sonra muayene giriyorsun. Ancak genel olarak Ruhsatının içine sigortanın bi kopyasını koyman yararına olur tabi.

    Belgeyi sigorta yaptırdığın firmadan mail ile isteyebilirsin vaktin varsa gidersen çıktısını da verirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToDead -- 28 Aralık 2017; 21:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni 99 model araç aldım.. lpg simit takılı.. bu tank kaç lt acaba.. palio takılanlar aynı hacimdedir.. kendi aracınız da kaçlık var..

    nerden bakılacağını biliyorum ondan soruyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    brüt 40 litre olur ama en fazla 35 litre gaz alır ...
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.