Şimdi Ara

DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,
    DH açtığım ikinci konu sonunda Bilgisayarı aldım. Sistemin %85-90 ı oluşturan veren her türlü soruma bıkmadan usanmadan cevap veren Angelmax kardesime ve diğer yardımlarını esirgemeyen
    arkadaslarıma çok çok tesekkur ediyorum. İş yerime çok yakın oldugu için sistemin siparisini sinerjinin satış ofisinde verip yine teslimatı montaj ofislerinden aldım. Sistem o kadar uyumlu toplanmıs ki satışdaki
    arkadas tam F/P ürünü olmus dedi ve 2 tane fiyatı değiştirmeyecek rütüş yaptı. Listede gorunmeyüyor ama 70 tl degerinde wireless PCI adoptor ve montaj fiyata dahildir.
    Sistemin tek dezavantajı SDD nin 120Gb olması oldu. Son anda degistirmek istedim ama montaj basladı dediler. SSD de Win10 kurulunca 92GB lık bir yer kaldı. Keşfetmeye çalısıyorum. Optik sürücü eksik onu alacağım.

     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)

     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)


     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)


     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)


     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)


     DH'de önerilen Bilgisayar Geldi(Tesekkurler)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 19 Ağustos 2016; 23:18:34 >







  • Hayırlı olsun hocam oyun testlerini paylaşırsanız seviniriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirketsesii

    Hayırlı olsun hocam oyun testlerini paylaşırsanız seviniriz...


    Hocam oyun konusunu çok yanlış kişiye sordunuz, Hiç oyun oynamadım bu zamana kadar (diablo oynamıstım). Benim çocuk oynar ama oda 8 yasında minecraft kurarmiyız baba diyordu.
    Tatilden donunce ilk kuracagımız oyun ama sanırım yarın bir optic okuyucu monte edip 1-2 oyun alıp oynamayı dusunuyorum. MSI ana kartında Total war oyun key hediyesi varmıs ama henuz almadım.




  • cemele C kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın :)
  • witcher 3 fps değerleri paylaşırsanız sevinirim :)

    güzel sistem hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın sizde uzaklıkta. Bu arada dikkat edin bilgisayar bağımlısı olmasın. Benim oğlum öyle olmasın diye her gün bisiklete binmek gibi aktiviteler yapıyoruz. Daha çok eğlendiğini söylüyor. Zamanınız uygun olursa size de tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun hocam.İyi gunlerde kullanin.Darisi benim basima.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Oyun kültürüm hiç yok bazen angarya bir işi için hafta sonu ofisde oldugumuzda arkadaslar server uzerinden oyun oynuyorlardı. Ben oynamıyordum ama oynamakda içimden geçiyordu.
    Çucuga 9 ay once yazısı çok berbattı duzeltmesi durumunda pc toplayacagız demistim. Ayrıca kendi bilgisayarımız yoktu var ama lap top çocuk 4 yaşındayken ekran kartını iki kez yaktı bende bi daha degistirmedim kanepenin altında daha tek çizik olmadan yatıyor. Sony Vaio Fz 11 serisi doneminde bayagı bir para ödemistim ama vista işletim sistemi ve hemen arıza yapması ile bizi mahvetti. Şirketin verdigi I7 komple ssd li çok guzel bir lap top var ama onada admin yetkimiz yok sahsi bisey kuramiyoruz. Yani lap top harici bu bilgisayara sahip olmak için çok neden vardı.
    Sistemi Angelmax olusturdu diyebiliriz sorularımla çok bunalttim. Asagidaki sorulara cevap alabilirsem çok sevinirim.

    1.) İsletim sistemi win10 pro ama etkin degil kisilestirmeye izin vermiyor yasal key vs bulabilirmiyiz? Ben excell olmadan yapamam office de lazim.
    2.) Linkteki ürün işimi gorürmü? Monte edebilirmiyim? Wireles PCI adoptor aldım ama optic sürücü almamisim.
    http://www.hepsiburada.com/asus-drw-24d5mt-blk-b-as-24x-sata-dvd-rw-siyah-optik-surucu-bulk-p-BD805441

    3.) Kasada 5 Fan var ama sag taraftaki fan tusunu öne kaydırınca üstteki 2 fan çalısıyor digerlerinin çalıstıgını görmedim henuz. Makina bos kendi otomatik çalısmıyormu?

    @LifeSuxTR; Hocam Anlamadim detaylı yazarsan yapmaya çalısırım. Oyun ise guzelse alabilirim.

    @StrongestWarrior: Bravo hocam benim çocuk şimdi köyde sabah çıkıyor aksam geliyor 8 de uyuyor. Donunce 1 hafya biraz fazla oynar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 20 Ağustos 2016; 0:27:45 >




  • Hayırlı olsun hocam , muhtemelen sizden bekleyecekleri oyun testleri , GTA V , Witcher 3 falan olacaktır. Madem ki ufaktan oyunlara girmeyi düşünüyorsunuz , etraflıca araştırıp zaman harcamanız gereken GTA 5 , Far Cry 3,4,Primal gibi olabildiğince açık dünya oyunlar yerine , Lineer ilerleyen Metro serisi , SOMA gibi biraz "gerilip" biraz da eğleneceğiniz oyunlara bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.