Oyunun 17.sezonu 01.02.2007 tarihinde açılıyor.Oyunda herkese başarılar dilerim.Bildiğiniz özellikleri burada bizimle paylaşın bende sizinle paylaşırım böylece bilgi alışverişi oluşur.İnşallah bu sezon brazilyalıların yerine türklerden birisi 1. olur
inş ta brezilya deel romanyalılardandı 1. ve 2. 3. brezilyalıydı .. crims te çete kuralım bence donanımhaber olarak ;)..
quote:
Orjinalden alıntı: NinJaFu
inş ta brezilya deel romanyalılardandı 1. ve 2. 3. brezilyalıydı .. crims te çete kuralım bence donanımhaber olarak ;)..
olabilir Ama çete lideri ben olucam
4 saatte kaç say kasabilirsin onu söle..
quote:
4 saatte kaç say kasabilirsin onu söle..
500 garanti..
ben saatte 300 kasıyorum.. yani biraz gece hayatı fln desen 700-1.000 kasarım 4 saatte
quote:
ben saatte 300 kasıyorum.. yani biraz gece hayatı fln desen 700-1.000 kasarım 4 saatte
hocam bende kasarım kasmasına ama rave party olmadığı zaman sakata gelebilirsin malum senin adamın sayından yüksek sayı olan birisi görse seni direk indirir
yoo herkes 0lancak :D..ben anında gircem walla..
aff ama 0olcak kimsenin rave i olmicak :D..nese ben 300-400 yaparm ilk gün rave party yada nightclubımıda alırım
quote:
yoo herkes 0lancak :D..ben anında gircem walla..
aff ama 0olcak kimsenin rave i olmicak :D..nese ben 300-400 yaparm ilk gün rave party yada nightclubımıda alırım
valla ilk kim açar bilmem ama dikkat et binalarını havaya uçururum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme