Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
34
Favori
46.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şans işi tamamen hocam. 2 farklı saphire 8gb rx480 nitro denedik 2 sindede yüksek ses cw vardı. fan sesinden duymuyor olabilirsin. kasayı açarak yüksek fps veren oyunlarda denemeni tavsiye ederim. cs bu iş için gayet ideal bir oyun. belkide elindeki kartta cw yoktur hiç buda olabilir
  • Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 alacaklar bir daha düşünün, coil whine sorununu ve Gigabyte Türkiye'nin tutumunu aşağıdaki konumda anlattım:

    https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-turkiye-nin-coil-whine-icin-tutumu-gigabyte-marka-ekran-karti-almayi-dusunenler-okusun--121891559

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TOMEKK

    şans işi tamamen hocam. 2 farklı saphire 8gb rx480 nitro denedik 2 sindede yüksek ses cw vardı. fan sesinden duymuyor olabilirsin. kasayı açarak yüksek fps veren oyunlarda denemeni tavsiye ederim. cs bu iş için gayet ideal bir oyun. belkide elindeki kartta cw yoktur hiç buda olabilir

    Cs go oynuyorum arada 300 fps alıyorum hiç ses duymadım açıkcası. Bi ara fanları söker öyle denerim ayrıca the crew oyunundada denerim var mı yok mu merak ettim varsada ben duymuyorumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duymuyorsan sıkıntı değil bence çok fazla kurcalamanı gerektirecek bir durum yok ortada keyfini çıkart kartının
  • arkadaşlar mesela ets 2 de menüde 600-700 fps oluyor o zaman karttan coil whine sesi alıyorum ama onun dışında hiç bir ses yok. Benim kartta Coil Whine'lı mı oluyor yani.
  • HD5750 anlamsız bir biçimde sadece knight online intro kısmında mevcut başkada duymadım.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir durum yok. Normal koşullar altında oyunlarınızı 60 -100 fps aralıgında oynayacaksınız ( 1070 sahibi oldugunuzu varsaydım ) Bu aralıklarda ses yoksa CW yoktur zaten 700-1000-2000 fps de her kart öter düdük gibi bu normaldir . Oyunların introlarında , arayüzünde falan gelen sesi umursamayın.

    Sizi the man in the high castle konusundan hatırlıyorum sanki ya da karıştırdım nickten dolayı
  • Sapphire RX 470 8GB. CW var. Yüksek
  • Gigabyte G1 Gaming GTX 1070 kartında Dying Light oyununda 80-150 FPS arası yüksek derecede coil whine sorunum var. Servise gitti fakat Gigabyte Türkiye temsilcisi değişimi veya iadeyi onaylamadı. Ses kaydı aşağıda. Kart gelince videosunu da çekeceğim:

  • Benim anladığım Coil whine evet ses üretiyor ama istersem kullanmaya devam ederim. Ürüne bir sakıncası yok doğru mudur?
  • bugun asus rog rx 480 aldım malesef cw var vatandan aldım yarın iade etmeyi düşünüyorum ne yapılabilir sizce direk değişirlermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slevinus

    Benim anladığım Coil whine evet ses üretiyor ama istersem kullanmaya devam ederim. Ürüne bir sakıncası yok doğru mudur?

    evet sadece gıcık bir ses. Sorunlu veya eski bir buzdolabının gürültülü çalışması gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 18 Aralık 2016; 1:0:54 >
  • arkadaşlar benim asus rog rx 480 nin videosunu cektim sizce?
    https://www.youtube.com/watch?v=G4RLJePGaOc&feature=youtu.be
    kapak kapalıyken de duyuluyor.
  • Arkadaşlar benim coil whine durumum şöyle; bilgisayarımızdan birinde r9 280 kullanıyoruz. Yeni aldık garantili ikinci el. Bir başka bilgisayarımızda da 3 kere r9 280x'de şansımızı denedik ve üçünü de coil whine sesinden iade ettik. Ancak yük altında r9 280'de de aynı sorunu yaşıyoruz. Ya da ben öyle sanıyorum çünkü ondan da ince tiz bir ses geliyor. Sesin tonları değişiyor ancak oyun oynarken ve masaüstünde alıyorum az da olsa. Şimdi ben coil whine olduğunu düşünüyorum ancak başka bir arızası var mı bilmiyorum. Ses daha az olduğu için böyle kullanmayı düşünüyorum ve kart gayet iyi çalışıyor. Ancak gerçekten bir arızası varsa da ne yapmam gerektiği hakkında önerisi bulunan var mı acaba?
  • Forumda bi arkadaş kaliteli psu ile sorun çözülür yazmıştı. Böyle birşey olabilir mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus RX 480 Strix kartı 3 defa değişim yapıldı. Şuan yeniden serviste, rapor çıkınca iade edeceğim. İlk kartta 400fps üstünde coil whine vardı, ikinci kartta da coil whine çıktı. Sonuncu olarak 3.kartta da 100fps coil whine çıkınca direk iade etme kararı aldım. Corsair RM750x psu ve akım korumalı priz kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beykus -- 25 Şubat 2017; 14:11:14 >
  • beykus B kullanıcısına yanıt
    400 FPS altı CW yoksa o kartı CW sorunu yok olarak görmeniz gerekirdi. CW'siz kart yok sadece daha az CW'li kart var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    400 FPS altı CW yoksa o kartı CW sorunu yok olarak görmeniz gerekirdi. CW'siz kart yok sadece daha az CW'li kart var.

    400 fps de bağırmaya başlıyordu. 150-200 fpsde de duyuluyordu fakat alıp kasayı balkondan atacak kadar değil.
  • beykus B kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan orta-üst seviye tüm kartlarda CW var. Bence GPU frekanslarının artması sonucu daha yaygın bir sorun haline geldi. "Benim kartımda CW hiç yok" diyenler ya CW'nin ne olduğunu bilmiyor ya da yalan söylüyor. Kulağınızı kasaya dayamadan duymadığınız sürece sorun etmeyin derim. Bu arada ASUS'ta müşteri memnuniyetine yönelik olumlu gelişmeler olduğunu görmek sevindirici.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI GTX 1070 Gaming X 8G kullanıyorum, coil whine'ım var. Özellikle ETS2 ana menüde belirgin bir biçimde. S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl ana menü de. Kısacası fps'nin tavana vurduğu yerlerde var.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.