Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
46.810
Cevap
292
Favori
1.524.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22092210221122122213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam maşallah. Vücut agirliginizi arttırmadan çalışma kilolarinizi iyi arttirdiniz. Fullbody tarzı çalışıyorsunuz ve hacimi dusuk tutuyorsunuz sanırım. İzole hareket yapıyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam fullbody çalışıyorum. Cok düşük volumde calismiyorum aslinda ozellikle press hareketlerinde. Örneğin bu pazar bench press 5×5 set yapacagim bugün yaptigim ağırlığın yüzde 90'ı ile. Bazi setler kendimi iyi hissedersem amrap ta yaparim genelde fail olmamak koşuluyla. Ardindan squat bir çekis hareketinden sonra gene kendimi iyi hissedersem bir itiş hareketi yapıyorum. Yani görece yüksek ağırlıkla kendimi cok yipratmadan görece yüksek volum ile calisiyorum. Benim gördüğüm yüksek volum daha fazla kas ve daha fazla güç demek.





    Izoleleri yeni yeni koymaya basladim. Ozellikle biceps için. Çünkü eksik kalıyor. Hadi triceps ohp de cgbp benchte falan çalışıyor ama biceps cok çalışmıyor. Onlari genelde antreman sonlari 2 set maximum tekrar yapıyorum kendimi iyi hissedersem. Ama bu aralar sıklaştırdim önceden cok nadiren yapardım



    Kilom 3 aydır ayni. Hatta ac karna 85-86 ya bile düşüyorum. 90 a çıkma hedefim var. Buna rağmen bench press basta olmak üzere çoğu harekette güçlendim. Hem de ciddi şekilde. Bench 105 kg 5 tekrardan 120 kg 5 tekrara geldi. Bunu kreatine ve biraz da kendi kişisel sorunlarimi bir kenara birakmama yoruyorum. Stres moral bozukluğu sporu olumsuz etkiliyor bana göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 27 Ocak 2018; 0:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde boynumu çalıştırırken benche yatıp kafamın üstüne plaka koyuyorum ama kilo ağırlaştıkça bunu yapmak da zorlaşıyor. Aşağıdaki gibi bir ürünün işini görebilecek bir şeyi nasıl oluşturabilir ya da nereden bulabilirim?

     ### DH Body Builders ###
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
     ### DH Body Builders ###



    Bu sekilde yazarsan cikar hocam. Ama o adam gibi istiyorsan elastik band da almalisin. Zinciri söküp bandı takarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 27 Ocak 2018; 1:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afka9

     ### DH Body Builders ###



    Bu sekilde yazarsan cikar hocam. Ama o adam gibi istiyorsan elastik band da almalisin. Zinciri söküp bandı takarsın.

    Hocam bunu düşündüm aslında. Zincir yerine kemer gibi bir şey takılarak kafaya iyice oturtulabilir. Ancak kablo makinesine bağlama kısmı için çengel gerekiyor.

    Olmazsa ön ve arka kısmı çalışırken kenar çengellere takılı bir zinciri makinedeki karabinaya bağlarım. Side curl çalışırken de halihazırda kenarda duran tek çengele direk takarak çalışabilirim.

    Başka bir şey bulamazsam bunu deneyeceğim gibi, sağ olun.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Hocam önemli değil. Ancak ne istediginizi şimdi anladim. Siz boyun kemerleriyle ön ve yan kısımları da çalıştırmak istiyorsunuz. Benim yukarıda attiklarimin tamamının sadece arka taraf için olduğunu şimdi farkettim. Çünkü zinciri kendinden yüksek yere bağlayıp boynu öne eğmek istersen kafandan çıkar. Veya ellerinle tutmak zorunda kalirsin. Yan taraflar zaten calisilmaz.

    Dediginiz gibi bu alt kısma bir kemer koyabilirseniz boynun ön tarafını da çalışırsınız. Kemer koymazsan bile elinle sabitleyebilirsiniz.

    Bazi modellerde hem en üstte hem de hem sağ hem solda karabina takilabilecek aparatlar oluyor. Eğer onlardan bulabilirseniz işinizi görür diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 27 Ocak 2018; 1:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, daha önce ara ara ağırlık çalışmış 37 yaşında, 187 cm 90 kg. hafif göbeği olan biriyim. Macfit e yazıldım. Oradan bir hoca ile anlaştım. Ban bazı hareketler yaptırdı ve bu programı yaptı. Açıkçası her kası haftada 1 gün çalıştırıyor. Full body ile başlasak iyi olmaz mı dedim ama senin hareketleri yapışına baktım zmn kaybetmeye yerken yok ben sonuca bakarım dedi. Besyo mezunu bir genç. Hocaya güvenmek lazım tabi m ben yine foruma sormak istedim. Ne diyorsunuz? Her antrenman sonrasında 20 dakika cardio yapıyorum ayrıca. Yorumlarınız benim için değerli o yüzden bilgili arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

     ### DH Body Builders ###

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    ben olsam yeni başlıyorsam fullbody yaparım,volume düşük tutarım(toplam set sayısını) ki bir sonraki idmana bölgeler dinlenebilsin.bu sekilde bir bölgeyi haftada 3 kez calıstırmış olurum.üzerine cok sağlam da beslenirsen iyi verim alırsın. başlangıçtaki gelişme hızı avantajını(noob gains,newbie gains) bir bölgeyi haftada 1 kez calıstırarak heba etmenin mantığı yok.
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Beni de meraklandırdı. Özellikle sordum neden full body yapmıyoruz diye, senin vücut ölçüleri ve hareket metadolojisine bakıyorum dedi. Ben sonuç odaklıyım dedi.2. ay crossfit tarzı bir antrenmana geçiş yapacakmışız. Ama haftada 1 kez çalışan bir kas ne bileyim. Hareketlerde az gibi. Program için ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca ile anlaştıysan dediğini yap yok yapmayacaksan bağlantıyı kes. Anlaştım derken o hocaya ayrı üçret ödüyorsun galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanmet

    Arkadaşlar selamlar, daha önce ara ara ağırlık çalışmış 37 yaşında, 187 cm 90 kg. hafif göbeği olan biriyim. Macfit e yazıldım. Oradan bir hoca ile anlaştım. Ban bazı hareketler yaptırdı ve bu programı yaptı. Açıkçası her kası haftada 1 gün çalıştırıyor. Full body ile başlasak iyi olmaz mı dedim ama senin hareketleri yapışına baktım zmn kaybetmeye yerken yok ben sonuca bakarım dedi. Besyo mezunu bir genç. Hocaya güvenmek lazım tabi m ben yine foruma sormak istedim. Ne diyorsunuz? Her antrenman sonrasında 20 dakika cardio yapıyorum ayrıca. Yorumlarınız benim için değerli o yüzden bilgili arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim.

     ### DH Body Builders ###

    Internetten buldugu klasik brosplit programlari size kakalamis gibi duruyor

    Buyuk kaslara 4 hareketi bi nebze anlarim da biceps ve tricepse 3 harket koymak nedir

    Ki bicepse 3 hareket yazmasina ragmen hammer curl yok, bicepse 2 hareket yapilacaksa antremanin 2. Haraketi kesinlikle olmasi gereken hammer curl bunlardan hic biri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 27 Ocak 2018; 22:56:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink

    Normalde boynumu çalıştırırken benche yatıp kafamın üstüne plaka koyuyorum ama kilo ağırlaştıkça bunu yapmak da zorlaşıyor. Aşağıdaki gibi bir ürünün işini görebilecek bir şeyi nasıl oluşturabilir ya da nereden bulabilirim?

     ### DH Body Builders ###


    Hahahah bu çok komik ya, bizim orası belediye salonu cello bello adam çok, bunu taksam önüme kemik atarlar :D
  • YouTube da overhead press videonuzda bilek koruyucusu kullandığınızı gördüm. Hangi marka olduğunu öğrenebilir miyim ? Düşmemden dolayı sağ el bileğimde Ağrı var , işe yarar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shipp12 kullanıcısına yanıt
    Harbinger prothump wrist wraps. Hepiburada da satılıyor. Ağrıyı tamamen engeller mi bilmiyorum ama baya yardımcı olur. Benchte önceden benim çok ağrırdı şimdi o sıkıntım yok bunun sayesinde

    Hocam pm yollayamiyorum evet yolladiginiz ürün. Bir tanesi degil iki tanesi 62 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 29 Ocak 2018; 15:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirici bi kanal :)https://www.youtube.com/channel/UCMW0Zr9UP8ywJvJeta5KqYw

    ancak izlemeden önce kanalın açıklamasını okuyun

    quote:

    arkadaşlar 20 yılllık fitness araştırmacısı ve hocasıyım,dünyada kimsenin edinemediği sırlara bilgilere sahibim,
    110 kiloyum ve benim naturel olarak ulaştığım ölçülere dünyada saysanız bi elin parmaklarını bile geçmez,
    hatta steroıd kullananların bile çoğu benim ölçülerime ulaşamıyorlar,yağ oranımda %12 civarlarındadır daha yüksek olduğunu düşünenler bu işden tam anlamayanlardır,bide bu branşdaki mal ve salak oranı hiç bi branşda yoktur o yüzdende videolarımı yoruma kapattım, çünkü 20 yıldır zaten bu sektörde 10 binlerce malla salakla uğraştım o yüzdende artık gereksiz insanlara tahammülüm yok,
    ki zaten ben videolarımı dürüst insanlar için yapıyor ve onlar için paylaşıyorum, salaklar için değil onlar bizden uzak olsun,
    videolarımı fitnes,hayatın içinden,ve siyasi olmak üzere bu 3 kategoride paylaşacağım,
    çünkü insanların geneline baktığınızda diğer bilgilere fitness dan daha acil ve daha çok ihtiyaçları var...
    ALLAH a emanet olun canlar.kanalı dostlarınızada öneriniz...
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Geçen gün gördüm,şu video çok acayip.



    şu adamı anımsatıyor tipi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 29 Ocak 2018; 18:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Yag orani yüzde 12 falan değil de adam cidden acayip geniş. Savascebeci hakkında dediklerinin şu kısmına katılıyorum ön kısımdan vücudu düzgün gözükmediği için hic fotoğrafı yok. Adam ya sırt pozu veriyor ya da yandan triceps pozu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 29 Ocak 2018; 19:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamlar var piyasada ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyafetin içinde dediğiniz gibi çok geniş duruyor.Ben de çok iri sanmıştım ama göğüs videosunu görünce
  • Hocamlar herkese merhaba.Ben steroid piyasasini arastırıyorum da herkes aldıgı steroidin ne oldugunu ve nekadara aldığını yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22092210221122122213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.