Şimdi Ara

DH bir internet devi mi? (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

DH bir internet devi mi? (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 14.09.2012)
Giriş
  • Beyler farkında mısınız bilmem ama google.com.tr de bir çok arama sonucu ilk yerlerde DH oluyor.İnsanlar bir çok farklı konuda DH'dan tavsiye alarak işlerini yapıyorlar,resimlerini koyuyorlar,ortak görüş grupları oluşturuyorlar,her türlü uydurma ve ya gerçek hikayelerini paylaşıyorlar.Dh repliklerini bir çok üye günlük hayatında kullanıyor artık ve.s
    Sizce Donanımhaber google,facebook,twitter,wikipedi gibi toplumu etkileyen bir internet devimi? (Türkiye çapında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 14 Eylül 2012; 0:50:35 >

Ha birde inci sözlüğün referansları ergenler şutlansa daha iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • yukardaki sitelerden hiçbirisi bu kadar çökmüyor, hatta hiç çökmüyor
  • Bu çökme konusuna gelince ya gerçekten forumda sorun var o yüzden çöküyor yadaki şöyle bir açıklaması ola bilir.DH nerdeyse Türkiyenin en büyük forumu.Binlerce üyesi var.Bence böyle forumun mutlaka rakipleride vardır ve zaman-zaman forumda onu tehtid ede bilecek zararlı öğeler toplandığından yöneticiler böyle bir savunma yöntemi geliştirdiler.Sık sık çökertmelerle zararlı öğeler devre dışı kalıyor.
    tabi bu bir iddia sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 14 Eylül 2012; 1:01:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu internet kim
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipausedmyxxx

Seninde yazdığın gibi bi çok replik artık DH'den çıkmakta.

+1
    Forumun kalitesi gittikçe düşüyor bence sözlüklerdeki gibi üye alımını sadece belirli sürelerde yapmalılar böylece hem banlanan troller tekrar üyelik alarak aynısını yapmaya devam edemez hemde yeni gelecek inciciler bir süre forumdan uzak tutulur

DH PS Vita Kulübü
  • sayemizde...
    bizde pay isteriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

Orijinalden alıntı: ipausedmyxxx

Seninde yazdığın gibi bi çok replik artık DH'den çıkmakta.

+1
    Forumun kalitesi gittikçe düşüyor bence sözlüklerdeki gibi üye alımını sadece belirli sürelerde yapmalılar böylece hem banlanan troller tekrar üyelik alarak aynısını yapmaya devam edemez hemde yeni gelecek inciciler bir süre forumdan uzak tutulur

+1
  • Donanımhaber mükemmel bir oluşum. Dağınıklıkta yaratmıyor nette tek siteyle tüm işlerimi hallediyorum bu aralar konu dışında çok saçma konular olsa da diğer bölümlerde işine bilen bir sürü insan mevcut (konu dışında da çok iyi insanlar var ama ergenler ağırlıkta)

İnternet devi bence google aramalarında nasıl bu başarıyı yakalıyorlar anlayabilmiş değilim ama ne yazsam google a dh çıkıyor valla

Yabancı diziye mi başlayacağım giriyorum dizi bölümüne önerilerden bakıyorum.

Takımımın son gelişmelerini taraftar bölümünden takip ediyorum.

Mobil cihazlar, Pc, Pc ile ilgili parçalar vb bütün yenilikleri ilgili bölümlerden öğreniyorum.

İkinci el bölümü zaten aşırı aktif. Sıcak fırsatlar bölümlerinde de güzel kampanyaları takip ediyorum.

Kullandığım cihazların ilgili forumlarında tüm sorunlarımı çözüyorum.

Oyun bölümlerine girip bakıyorum.

Daha ne olsun internet kullanımımın %50 si Donanımhaber. Ne kadar adminlerin bazen haksız kararlarına laf etsem. Forumdaki tartışmalardan gına gelse de seviyorum bu siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 14 Eylül 2012; 1:31:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.