Şimdi Ara

DH Alfa Romeo Klübü (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
41
Favori
221.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 35 RY 325 (35 Recep YILMAZ Isparta 5) 2005 model 1.6 sunroof+deri koltuk full...

    benide kaydeder misiniz sevgili alfaci dostlarim...



    mk2 kasa alfalarin tek kronik sorunu varyator kapagi sorunudur...varyator kapagi sorunu da motorda yaglanma sorununa neden olur.arac ilk calistirildiginda diesel motor gibi ses gelir varyator sorunu varsa.varyator u slk slk degistirmek gerekirken yeni cikan varyator kapagiyla artik bu kronik sorunda ortadan kalkmistir.varyator kapagi degistirilirken triger setide degismek zorundadir,dolayisiyla biraz masrafli oluyordu.biz yeni alfamizda 650 ytl ye varyator ve triger setini degistirip suan sorunsuz kullanmaktayiz.suan ingilterede arastirmalarimi surduruyorum,kasimda turkiyeye geri dondugumde eger olursa turbo takmayai dusunuyorum arabama
  • Varyatör kapağı derken tam olarak neyi kast ettiginizi öğrenebilir miyim?
  • chevrolet kalos sahibiyiz ama alfa romeoları çok beğeniyorum hep içimde uhdedir kırmızı bı alfa 145 im olsun sadece hafta sonları bınım dıye o kadar begenıyorum tasarımınıabimin lafı italyan aygırı ama tabi alfanın hemen hemen bütün modelleri değişik sıra dışı ve güzel italyan bi arkadaşım var roberto milanoda yaşıyo diyorki bizim ülkede itallyada mercedes bmw ye binene zengin denmez sıradan geliyor onlar diyo ama yeni model alfa romeon varsa zengin sınıfında oluyorsun diyor gerisini sizin düşünün umarım bigün bende alfa 145 e binerim unutmadan 156 ve 159gt larda 10 numara
  • Selamlar

    Alfa Romeo 156 T.S. 2.0 Ex MK1 (2001)
  • Listeye benide eklerseniz sevinirim..
    Alfa Romeo 147 Distinctive 1.6 T.Spark (2005) Jamara Siyah
  • Arkadaşlar böyle enteresan güzel alfa romeo'su olanlar paylaşsın paylaşım yapalım , birçok insan buradan daha kolay bilgiye ulaşabilir.
    Biraz hareket gelsin şu topic'e :)
  • Merhabalar!

    sonunda bugün 96 model Alfa Romeo Spider 2000 2.0 T-Spark aldım bende aranıza girmek istiyorum :D mükemmel bir araç!

    i love alfa romeo!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkyn -- 23 Eylül 2008; 23:54:20 >
  • @sharpsnip
    @dogutasci
    @Che Guevara
    @Larkyn

    imzanıza ilk sayfadaki mesajda bulunan kodu eklerseniz seviniriz.
  • Hayalimde alfa romeo var benimde hele bir işe girelim İnşallah.

    Benim merak ettiğim 2 nokta var. Birincisi alfa 159 un sürüş zevki nasıl, 156 ya göre ondan daha iyiyse düşünemiyorum. İkincisi ise yedek parça durumu ve fiyatları nasıl?
  • Selam.. Listede olmak isterim.
    2004 Alfa 156 1.6 TS Distinctive lipari grisi

     DH Alfa Romeo Klübü
     DH Alfa Romeo Klübü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stradivarius34 -- 25 Eylül 2008; 14:45:39 >




  • Arkadaslar slmm.. bendede alfa kırmızısı alfa vardı cok yakon zamanda daha ust modelıyle aranızda olcam .. bilginiz olsun istedim.. ALFA BİR TUTKUDUR !!!!
  • arkadaşlar bugün alfa 156 aracımın 40000 km bakımı için fiat servisine gittim.servis müdürü bana 45000 km de triger kayışı ve etrafındaki parçaların değişmesi gerektiğini ve bunun 1380 lira tutacağını söyledi.bu tutar bana fazla gibi geldi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?eğer değişmez ise tehlikeli olabilirmiş.ama kesin birşey söylemedi.
  • triger setinin değişmesi önemli bir konudur. ancak 45 bin km çok erken bir rakam triger için. belki yıl bakımından değişmesi gerektiğini ön görmüş olabilirler. fiyat konusu bence fazla. mutlaka başka bir yere daha gösterin, kayışın durumu hakkında da bilgi alırsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales

    triger setinin değişmesi önemli bir konudur. ancak 45 bin km çok erken bir rakam triger için. belki yıl bakımından değişmesi gerektiğini ön görmüş olabilirler. fiyat konusu bence fazla. mutlaka başka bir yere daha gösterin, kayışın durumu hakkında da bilgi alırsınız.

    bosch araba servisine gitmeyi düşünüyorum.orada daha uygun bir fiyat verirler herhalde.
  • dostlar şu arlar araç bakıyorum afaları hep sevdim. volvoya da baktım son zamanlarda.
    şimdi bir alfa sahibiyle konuştm. araç 2001 2.0 ts exec. 120 binde. deri döşemeli lpgli. ve gayet temiz duruyor. kazası yok.

    1-kronik sorunlar nedir, sonradan masrafa engel olmak için almadan önce nelere bakılmalıdır?
    2- ben biniciyim . aslında cogu gün sadece işe gidiş geliş yapıyorum. bu da 7 km. toplamda. arada bir gezecegım tutarsa. haftada 1-2, merterden bakırkoy taksım., avcılar. en uzun gittigim yol bu şehir içinde.
    sizce bu araç alınır mı?
    3- ve gerçek piyasa ederi nedir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: killer queen

    arkadaşlar bugün alfa 156 aracımın 40000 km bakımı için fiat servisine gittim.servis müdürü bana 45000 km de triger kayışı ve etrafındaki parçaların değişmesi gerektiğini ve bunun 1380 lira tutacağını söyledi.bu tutar bana fazla gibi geldi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?eğer değişmez ise tehlikeli olabilirmiş.ama kesin birşey söylemedi.


    Dostum Alfa Romeo 'larda triger seti 60.000 KM 'de, bujiler (Twin Spark ise) 100.000 KM'de , yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polenlik 10.000 KM 'de balata ve diskler kullanıma bağlı değişir!
    Bu arada bu işlemleri kesinlikle Fiat servislerinde yaptırma!!! İlla serviste yaptıracam diyosan Birmot'ları tercih et eğer bulunduğun şehirde Birmot yoksa sadece ALFA USTA'sına götür.. Asla sıradan bir ustaya götürme!..




  • Selam herkese. Benide eklerseniz sevinirim Alfa 159 '08 distinctive. plus vesuvio grey 1.9jtd q-tronic.
  • arkadaşlar sorularıma cevap verecek olan yok mu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hot_sauce

    arkadaşlar sorularıma cevap verecek olan yok mu


    Gerçekten Alfa almayı düşünüyorsanwww.alfistiturkey.com adresini gezmeniöneririm aradığın bütün soruların cevabını orda bulabilirsin..
    Ama şunu bilmelisinki bir Ferrari 'ye LPG taktırmakla, Alfa Romeo 'ya LPG taktırmak eşit derecede gerzekliktir!!! Alacaksan kesinlikle lpg'siz almalısın!!..
  • alfisti turkeye üye olmak istedim ama üye almıyorlar sanırım referans gibi bir şey var :( . referans olabilecek varsa tabi ki üye olmak isterim.

    ayrıca bence bu sorular DH'de cevaplanmayacak sorular değil. eminim ki bu konularla ilgili bilgisi olan vardır. yani yoksa bu klüp niye var? alfisti tr ye üye kazandırmak için değil heralde...

    LPG konusuna gelirsek. evet bu arabanın ruhuna aykırı bir şey. geçen bir tanıdığın yanındayım tam opet istasyonu karşısında ve otogaz pompası 15 m. ötemizde. öyle arabalar lpg taktırmış, oradan gaz dolduruyor ki anlatsam inanmazsınız. lpgsiz aracı kullanmayı tabi ki isterim emınım ki lpg-benzin fiyatı eşit olsa hiç kime lpgli araca binmek istemez. bence esas gerzeklik dünyada en pahalı benzinin türkiyede satılması.

    yine de yönlendirme için teşekkür ederim




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.