Şimdi Ara

DGS Marmara Üniversitesi İşletme İntibak Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DGS ile Marmara yı kazandıktan sonra intibak işlemleri yapılması için süreci takip etmeye başlamıştım. Bize verilen süre aralığında 10 günlük süre mi tanındı. Bu sürenin 1. günü gidip transkript belgemi hemen verdim ilgili yerlere. Okulların açıldığı 4 Ekim itibarıyla OBS sistemine baktığımda hiçbir şey yapılmadığını gördüm. Arkadaşlarım derse gidiyorken ben halen transkripti onaylayacak öğretmenlerin sistemde derslerimi onaylanmasını bekliyorum. Onların yaptığı hataları ben neden çekiyorum. Hiçbir şey yapmamışlar. O zaman ben Dgs ye neden girdim? Bu Yks sınavı mı? Boş yere mi okudum ben o 2 yıllık işletme yönetimi bölümünü? O zaman o bölüme hiç girmeden direk YKS ye hazırlanır , sonra da Marmara yı yazardım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Ağustos 2022; 16:0:21 >



  • kaçıncı sınıftan başladığını öğrenebildin mi ?

  • Meliodas.xr kullanıcısına yanıt

    1. Sınıftan başlatıyorlar ve çoğu derslerini onaylamıyorlar. 3. Sınıftan başlama olayı palavra. 1. Sınıftan dersler alıyorum. Rezillik resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Kanka bende dgs ile marmara işletme yapmayı düşünüyordum sadece sana özel mi oldu başka dgs ile gelenler de aynı sorundan müzdaripler mi? ve şuan güncel olarak okul-egitim anlamında memnun musun?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembeadam -- 4 Ağustos 2022; 12:38:12 >
  • pembeadam kullanıcısına yanıt

    Puanın yetiyorsa seç. Tutturmak çok zor. Her sene puanını yükseltiyor. 2. öğretimi kapattılar. Şimdi puanı daha da yükseldi. Okuldan memnunum. Alıştım gitgide. Bahar şenlikleri yapılmıyor okulda. Tek kötü yanı bu. Sanırım pandemiden dolayı. Biraz asosyal bir okul. Herkes birbirinden kaçıyor. Öğrenciler sosyal değiller. Okul içinde arkadaşlık bile kuramıyorlar. Özellikle kızlar, erkeklerden kaçıyor, utanıyorlar herhalde. Baya girişken, konuşkan, samimi biri olmama rağmen bunu farkettim. Mesela tanışmak için selam ver biraz konuş. Durduk yerde senden uzaklaşmaya başlıyorlar. Okula girmeden önce böyle yorumlar görmüştüm. İnanmamıştım. Ama doğruymuş. Bu dediğim sanırım İstanbul'daki üniversitelerin çoğunda böyle. Nedeni de öğrencilerin şehir dışından değil de, aynı şehirden geliyor olmaları. Adam dersine giriyor, direk eve gidiyor. Zaten dersler blok. Dolayısıyla sosyallik 0. Ama klüpleri aktif bir okul. Klüplere girersen, sosyalleşebilirsin. Marmara İstanbul Üniversitesinden daha iyi, Yıldız Teknikten ise birazcık daha kötü. Ortada bir yerlerde.





  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Anladım bende Ege işletme yazacaktım , Marmara pazarlama yazdım hem şehir/okula adapte olurum hem de daha konforlu ve ilgi çekici geliyordu daha sonrasında dgs ile yine Marmarada işletme yapmaya çalışırım. Bende Mehmet genç külliyesinde olucam kampüs içerisinde yurtlar çok güzel ve çok ucuzmuş ama çıkmama ihtimaline karşın özel yurtlar vs ne kadar olur bilemiyorum. Bilgin vs var mı? bir de özelden eklesene kanka mesajların kapalı.

  • pembeadam kullanıcısına yanıt

    Reis okul güzel. Ben Marmara'da olduğuma pişman değilim. Ortam çok güzel. İnsanları çok iyi. Öğretmenler çok iyi. Sınavları da güzel, ideal. Ben memnunum. Hatta okul taşınınca muhtemelen daha da güzel olacak. Bu benim youtube kanalım. Yakında Marmara Üniversitesi ile ilgili bir video hazırlayacağım. Kanalımı takip edersen gelişmelerden haberdar olabilirsin.

    Kırmızı Elmayoutube
    #kütüphane #yks #tyt #dgs #ales #yeninesil
    https://www.youtube.com/watch?v=WFgpv85Dk9A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 1 Eylül 2022; 16:21:42 >
  • pembeadam kullanıcısına yanıt

    Marmara 2 senelik pazarlama okumak istiyorum sıralaması çok mu yüksek girmesi kolay mı, dgs ile 4 senelige tamamlanilabiliyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novall N kullanıcısına yanıt

    Hayır rahatlıkla girebilirsin ama öncesinde derslerin içerigine ve hocalarına bakıp karar vermeni öneririm. Açıkcası pek isteklerimi karşılayamadı. Dgs ile 4 sene işletme , reklamcılık , lojistik gibi bölümlere tamamlayabilirsiniz.

  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Kanka bende dgs ile işletmeye geçiş yapmak istiyorum. Şu an her okul kontenjan bakımından 1 veya 2 kişi alıyor. Bu durumdan dolayı da kafamda soru işaretleri var sen dgs geçişi yapmış ve muhtemelen öncesinde de araştırmışsındır. Bu kontenjanların az olmasından kaynaklı sıralamayı tutturmama ragmen açıkta kalır mıyım?

  • pembeadam kullanıcısına yanıt

    Sistem o kadar değişiyor ki. Ben 2 sene önce girmiştim Marmara'ya. İkinci öğretim kapanmıştı benim girdiğim sene. Bölüme 1. lik ile girerim zannederken kıl payı girmiştim. Marmara Üniversitesi işletme bölümü sürekli bir şekilde puanlarını arttırıyor. Girmek gerçekten zor. Ama burda okuduğum için çok mutluyum. Buna fazlasıyla değermiş. Ben DGS ye 4 kere girdim sırf Marmara İşletme yi kazanmak için. Kazandım ve çok mutluyum. Hiç de pişman değilim. İyi ki İstanbul Üniversitesine ve Medeniyet Üniversitesine girmemişim. Marmara İşletme efsanedir. Her açıdan müthiş.

  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    O zaman da alımlar bu şekilde 1-2 kişi miydi? siz 1.olarak girerken Marmaranın istediği puana yakın mı yaptınız yoksa ondan çok fazla yaparak mı girdiniz? açıkçası ben istedikleri puanı yapıp kontenjan az oldugu için açıktan kalırım diye korkuyorum

  • pembeadam kullanıcısına yanıt

    Şu an alımlar nasıl hiç bilmiyorum. Ösym nin kataloğunu incele.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Siz İngilizce İşletmede misiniz yoksa Türkçe İşletmede mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.