Şimdi Ara

DGS İle Bölümünden Başka Açıköğretim Bölümünde Okuma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhabalar ;
    Benim kafamı çok karıştıran bir konu var ve bu konuya bir aydınlık getirmem gerek. Öncelikle 2 yılılk yüksekokuldan mezun oldum ve DGS'ye girdim. Ama DGS ile kendi bölümüm olan Deniz Ulaştırma Ve İşletme Fakültesini kazanamadığım için Açıköğretim İşletme Fakültesini kazandım. Kafamı karıştıran konuda şu ben AÖF mezun olunca Diplomamda ne yazıcak yani. 2 yıl boyunca severek okuduğum Deniz Ulaştırma Ve İşletme bölümünü boşa okumuş mu sayılıcam yoksa Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü mezunu olarata gözükücekmiyim ?
    Lütfen bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim


    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert2618 -- 10 Ekim 2017; 0:22:53 >



  • ÖNLİSANS HAKLARINIZI SONSUZA KADAR KULLANABİLİRSİNİZ BİR ENGEL YOK.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu ve konuyu ayrıntılı bir şekilde öğrendim burdan benimle aynı durumda olan yada olabilecek arkadaşlara yardım amaçlı bilgi vermek isterim ;


    Öncelikle DGS ile kendi bölümünüz dışında Açıköğretim olsun olmasın başka bir bölüm kazandıysanız veya puanınız yetmediği için başka bölüm yazıp o bölümü tutturmuşsanız kazandığınız bölümden mezun olunca Diplomanızda O bölüm yazıcak yani o diplomanızda bölümün mezunu olarak gözüküceksiniz. Ama ben boşunamı iki yıl okudum o boşa mı gidicek de diyebilirsiniz bunun hakkında da bilgi vereyim size Tabikide HAYIR 2 yıl boşa okumadınız o 2 yıl okudunuğunuz bölümün diplomasınıda okuduğunuz okuldan ayrı olarak alıcaksınız Sadece KPSS'ye girerken ÖSYM'nin AİS sisteminden hangi branş için sınava girmek istiyorsanız KPSS zamanı o nu seçmeniz gerekli olucak tek kötü yanı bunu yani o da şöyle oluyor Meslek Yüksek Okulundan mezun olduğunuz branş için KPSS'ye girmek istiyorsanız AİS'ten o seçeneği seçmeniz gerekiyor Ama uzattığınız bölümden girmek istiyorsanızda o bölümün seçeneğini seçmeniz gerekli oluyor bu kadar. Yani uzun lafın kısası İki okulun diplomasınıda ayrı ayrı alıcaksınız sizin 2 yılınız boşa gitmiş olmuyor :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.