Şimdi Ara

DGS Başvuru Ücreti 950 TL :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski seviyesine gelmediği sürece bu sınava girmenin bir anlamı bile yok. Her sene zam yapıyorlar ama kontenjanlar düşüyor. Yök'ün yaptığı tam bir saçmalık.

2021'den beri sınava bu nedenle girmiyorum tam bir ticarethaneye dönmüş sınavlar.

milliyet
    ÖSYM DGS BAŞVURU EKRANI AÇILDI! 🚩 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2025 başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
    https://www.milliyet.com.tr/bilgi-rehberi/basvurular-basladi-dgs-2025-osym-basvuru-ekrani-dikey-gecis-sinavi-dgs-basvurulari-nereden-ve-nasil-yapilir-basvuru-7375197

Bir işe girip çalışmakla yemin ederim çok doğru karar vermişim. Mühendisliği o zaman kazansaydım hala DİBLOMAYI ALACEM İŞ BULACEM diye belki uzun bir süre cepte beş parasız gezecektim iyi bir üni kazansam bile.

Mühendisliğe tamamlamayı hala düşünüyorum ama bu öyle ha deyince olmayacak. Radikal şartlar, radikal kararlar aldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 21 Mayıs 2025; 17:12:42 >

• Sen niye dgs ile uğraşıyorsun ki zaten yazılım altyapın varmış çalış evde ayrıca pozisyonun için teknolojiler öğren o dil ile kullanacağın framework falan öyle bul yolunu ingilizcede yap

Bak ben javaya başlayalı 25 gün oldu javayı ileri seviyede bitirdim şimdi spring bootta projeyi veritabanına entegre etmeye geldim çok zor değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Son konuma bekliyorum o kadar etiketledim bı iki tavsiyede sen ver bize hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Derdim o madalyayı almak.

Orası benim için bir madalya veya kupadan farksız. Yazılım öğrenmekle mühendislik eğitimi almak çok farklıdır. Bana hocalarım her zaman derdi git mühendis ol, sen de mühendis bakış açısı var derlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 21 Mayıs 2025; 18:5:57 >
  • top10 universitede degilsen, anadolu universitesinden almis oldugun ceng diplomasinin cokta onemi yok. Herkes tanidikla jr seviyesinde ise basliyor. Hatta bu is seniorlara kadar cikmis diyorlar

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Derdim İTÜ kazanmak veya YTÜ.

Boun veya odtü değil istediğim yer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.