Şimdi Ara

DFI ANAKART SEÇİMİ DOĞRU BİR SEÇİM Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belli ettiğim gibi arkadaşlar dfı ankart seçimi doğru bir seçimmidir türkiyede distribütörü kalmadı 2. el olarak var bu ışık altında alımmalımıdır sizce 2. de olsa
    yanii bir dfı şu anda ( asus,asrock,gıgabayt,msı,foxcoon,biostar) gibi anakartlardan hangisi ile kıyaslanabilir sizce

• DFI gerçekten ülkemizde olduğu yıllarda beni çok etkileyen kartlar olmuştu fakat şuanda bir çok o tarzda kart olduğu için benim gözümde eski yeri yok Asus,AsRock,Gigabyte,MSI gibi firmalar zaten o tarzlarda Extreme kartlar geliştirdiler vede tasarım olarakta gerçekten güzel kartlar ben şu durumda DFI'a yönelmezdim hocam tabi şahsi görüşürüm.
  • dfı nostalji havasında bence dfi yi almadan önce iki kere düşünmelisiniz...2.el bölümünde mumla arasanız zor bulursunuz..saygılar
  • dfi anakartı kimse overclock yapmadan kullanmaz, yani şimdi alacağınız herhangi bir dfi anakart epeyce hırpalanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

dfı nostalji havasında bence dfi yi almadan önce iki kere düşünmelisiniz...2.el bölümünde mumla arasanız zor bulursunuz..saygılar

taka tekliflerinde önüme bu sunuldu nedir ne nasılsır bilmiyorum iyimidir kötümüdür birtana dek geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

dfi anakartı kimse overclock yapmadan kullanmaz, yani şimdi alacağınız herhangi bir dfi anakart epeyce hırpalanmış olabilir.

anladım üstat
  • Hala çalışıyorsa ileride herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum, kullandığım DFI anakartlar ilk ayları içerisinde bozulmuştu hep...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart seçimi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım
  • 1 ay öncesine kadar DFI dk lanparty x48 kullanıyordum. 2 yıl aralıksız E7400 işlemcimi 2.8'den 3.5Ghz'de kullandım hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar eğer sistemim güncelliğini yitirmemiş olsaydı bana bir 2 yıl daha giderdi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

1 ay öncesine kadar DFI dk lanparty x48 kullanıyordum. 2 yıl aralıksız E7400 işlemcimi 2.8'den 3.5Ghz'de kullandım hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar eğer sistemim güncelliğini yitirmemiş olsaydı bana bir 2 yıl daha giderdi diye düşünüyorum.

teeşşeekkürrllerr anllaaddıım üssttta
  • sonuçta 2. el alacaksın dfi güzel anakartlar üretir.Sorun yaşayacağını sanmam.Ama hiç bir şeyin garantisi yok elektronik işi işte ne olacağı belli olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.