Şimdi Ara

Devletten özele geçiş yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adnan menderes üni sanat tarihi kazandım bu yıl. fakat yurt parası(4700tl) ve orada harcanacak parayla istanbulda(istanbulda oturuyorum) okumak sadece 1-2bin tl farkedicek. o yüzden ilk yılımın ardından istanbulda üni geçmek istiyorum. özel üni olur. geçme koşulları nedir ne dğeildir yardım edermisiniz lütfen ?

Ancak hiçbir burs elde edemiyosun yatay geçişte yanlış bilmiyorsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 11 Eylül 2012; 0:25:07 >

Orijinalden alıntı: Oguzhan2250

Arkadaşlar adnan menderes üni sanat tarihi kazandım bu yıl. fakat yurt parası(4700tl) ve orada harcanacak parayla istanbulda(istanbulda oturuyorum) okumak sadece 1-2bin tl farkedicek. o yüzden ilk yılımın ardından istanbulda üni geçmek istiyorum. özel üni olur. geçme koşulları nedir ne dğeildir yardım edermisiniz lütfen ?

yurt parasına 1-2 bin lira fazla verirsin ama diğer harcamaların 2 katına çıkar onu da hesap et

Orijinalden alıntı: kuyt_fb

quote:

Arkadaşlar adnan menderes üni sanat tarihi kazandım bu yıl. fakat yurt parası(4700tl) ve orada harcanacak parayla istanbulda(istanbulda oturuyorum) okumak sadece 1-2bin tl farkedicek. o yüzden ilk yılımın ardından istanbulda üni geçmek istiyorum. özel üni olur. geçme koşulları nedir ne dğeildir yardım edermisiniz lütfen ?

yurt parasına 1-2 bin lira fazla verirsin ama diğer harcamaların 2 katına çıkar onu da hesap et

daha önce okudum özelde. bırakıp tekrar hazırlandım. şimdi aydında yurt imkanlarına bakıyorumda. izmirde insanlar 4000tl ye fitness salonu olan ligtvsi olan iyi yerlerde kalıyorlar. hatta ve hatta safranboluda dahi 2000kişilik kaliteli bir yurt var. aydında ise malesef böyle bir imkan yok kaldığım yerde mobilyalar gayet eski yemekhane askeriye gibi. hoş değil. ve ücreti 4700tl. şaka gibi. bu imkanı bu parayı vermek inan kerizlik gibi geliyor. sırf aydında başka yurt yok diye böyle. adamlar 5000tl diyorlar fakar verdikleri hizmet hiçte 5000tl değerinde değil. hiç hemde hiç değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuyt_fb

quote:

daha önce okudum özelde. bırakıp tekrar hazırlandım. şimdi aydında yurt imkanlarına bakıyorumda. izmirde insanlar 4000tl ye fitness salonu olan ligtvsi olan iyi yerlerde kalıyorlar. hatta ve hatta safranboluda dahi 2000kişilik kaliteli bir yurt var. aydında ise malesef böyle bir imkan yok kaldığım yerde mobilyalar gayet eski yemekhane askeriye gibi. hoş değil. ve ücreti 4700tl. şaka gibi. bu imkanı bu parayı vermek inan kerizlik gibi geliyor. sırf aydında başka yurt yok diye böyle. adamlar 5000tl diyorlar fakar verdikleri hizmet hiçte 5000tl değerinde değil. hiç hemde hiç değil

6 kişilik oda için 4500TL istedi dedim kredi çeker ev alırım. yanıma bir iki arkadaşda buldum mu 4 yıl sonra ev kendini amorti eder zaten. Küçük yerlerde maalesef böyle tek el olduklarından böyle yapıyorlar. Bence İzmir gibi bir yerde daha ucuza yurt ve ev bulabilirsin. Eğer bölümünü seviyorsan okumaya devam et bence sevmiyorsan zaten direk kurtulmaya bak.

• tüm geçişleri zorlıcaz bakalım umarım olur. rekabetin olmadığı yerlerde böyle olması üzücü ama. nasıl olsa sadece biz varız yapalım 5000tl yi çocuklar mecbur gelcek diyorlar. bu resmen çocuğun sırtından haksız kazanç etmek yazık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.