Devlet Bahçeli Gerçekten Devlet Bahçeli mi?

-
-
Muharrem İnce haklıymış…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam ameliyat sonrası çok zayıflamış, iskeletor gibi oluyormuş nerdeyse
Açık kalp ameliyatı geçirmiş sonuçta, doğaldır..
-
Mikrofon karşısına geçip şöyle hararetli bir konuşma yapmadıkça inanmam gerçek Bahçeli olduğuna.
Yurttaş TVyoutube
Devlet Bahçeli'den Abdullah Öcalan'a tarihi çağrı: Ter*rist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısında konuşsun, ter*rün tamamen bitiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın! Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne Edirne... Adres İmralı'da DEM'e uzansın, tarihi ter*r sorunu ülke gündeminde tamamen çıkarılsın. Hodri meydan! Buna varız. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #devletbahçeli #özgürözel #selahattindemirtaş #mhp #abdullahöcalanhttps://www.youtube.com/shorts/zzLXLwvrJsM -
Numan kurtulmuş uzun boylu ama devlet bahçelinin burda cüce gibi kalması normal mi?
Bu da geçen seneki buluşmaları, burda bir anormallik görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade to Black -- 9 Mayıs 2025; 10:55:26 >
-
yok onun yerine robotunu yapmışlar:)
-
Adam kendini dik tutamıyor artık kambur duruyor ve kafasıda aynı şekilde öne eğik duruyor... 20 ekimden itibaren dublör denilse daha gerçekçi olurdu çünkü fikirleri epey değişti 20 ekim sonrası ... Yapay zeka ile herkese herşeyi konuşturdukları gibi yeni Bahçeli'de yapay zeka ürünü derdik o zaman
@sensaura hocam ne diyor İnce reyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamı CHP genel başkanı seçemedik, bugün bu yüzden bu haldeyiz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok o gerçeği değil. Android Bahçeli yapmışlar.
Kız kulesi de çalınmış abi.
Terliğe de oy veririm.
Muhalifim kendi kendimi çok zeki, aydın olarak görüyorum abi.
Benim gibi düşünmeyenler, oy atmayanlar makarnacıdır, koyundur abi.
-
Ülkede bahceli bey vefat etse uzulecek birisi varmı cidden?
-
şoförü...
-
hocam İnce'nin açıklama yapmamasına haklı olarak tepkili olanlara söylemişti 2018 seçim sonrası...
Bence de İnce haklı; değil "şizofren" demek, ailevi değerlere hakaretler de savursa mürit tarafından çok az kaybeder
Bunun müritleri aynı zamanda Baykal'ın da müritleridir. Ben bu zamana kadar İnce fanboyu olup da Baykal'ı sevmeyen birini görmedim gerek sanal gerekse reel hayatta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Mayıs 2025; 13:44:58 > -
Bence değil.
İlk fotoğraftakinin saçı yokken, diğerinin baya saçı var.
Alın kırışıklıkları birbirine uymuyor.
İkinci resimdekinin kaşları, bildiğin düz. İlk fotoğraftaki gibi V şeklinde, keskin bir kırılma yok.
Burunlar birbirine benziyor fakat ikinci resimdeki zorlama gibi olmuş. Katman katman.
-
Bedenen belki ama ruhen aynı kişi kesinlikle değil...
-
bu foroğrafları verdiğin iyi oldu. devlet bahçeliyi bırak şimdi. dua yapılıyor ya bazılarının ellerine bak dua nasıl yapılır gör. bunu iktidara kimse anlatamadı. pkk silah bırakmaz diye boşuna söylemiyoruz. pkk'nin dinle imanla ilişkisi yok bir kere. olsa zaten bu görüşmelerin bir anlamı olur derdim ben de.
-
Adam 80 yaşına gidiyor ve çok ağır bir ameliyat geçirdi, boru değil, bu yaştaki adamın kalp kapakçığı değişti!..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

şoförü... |
Adam ameliyat sonrası çok zayıflamış, iskeletor gibi oluyormuş nerdeyse
|
Muharrem İnce haklıymış… ![]() |
Benzer içerikler
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- erlik kimdir
- necip fazıl kısakürek atatürk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- jaecoo 8
- uçak kazaları
- drone uçurmak yasak mı
- milli uçak gemisi
- gizli numara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X