![]() MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Joe Biden'ı apar topar tebrik etmesine çok sert tepki gösterdi ...Tek kelimeyle kepazelik. CHP'nin daha ilk dakikada kutlama mesajı nedir? Kılıçdaroğlu nereye yetişeceksin? Daha sonuçlar belli olmadan kutlama mesajı neyin nesidir? Kılıçdaroğlu yeni efendisiyle sosyal medyayla iletişim kurmak istemiştir. Bugün Türkiye'de devlet krizi değil muhalefet krizi vardır. |
Bu adamın akıl sağlığı yerinde değil
|
Bahçeli kepazelik görmek istiyorsa, 4-5 srne önceki videolarına baksın... AKP hakkında neler demiş?
|
kiskanmis. ilk o tebrik etmeliydi. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bahçeli top çeviriyor dikkat edin zaman... |
ben bu adamın tüm derdinin iyi parti olduğunu düşünüyorum. meral partiyi bölünce delirdi gibi. iyi partinin yanında kim varsa ona saldırıyor. meral cumhura geçse bahçeli millete geçer bence :) böyle garip bir trip içinde bu adam. he tabii olan bize oluyor orası ayrı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nezaket.
Sonuçlar belli olmuştu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamankurdu -- 11 Kasım 2020; 19:19:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 11 Kasım 2020; 20:4:49 > |
sn bahçeli olmasa türk siyaseti monoton ve sıkıcı olurdu allah uzun ömür versin |
amiiinn.. bir yanlışlık var onu da düzeltelim: doğrusu "would you shut up man" |
Bıktım bu dinozor olmuş siyasetçilerden. Yaşlanmışın bitmişin yaptığın siyaset ta 20-30 sene öncesinden kalma bu devirde hala böyle konuşarak birşey mi elde edeceksin? |