Şimdi Ara

Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cuma günü PKK'nın 12. kongresinin yapıldığının duyurulmasının ardından Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) İmralı heyetinde yer alan Ahmet Türk'e tebrik telefonu açtı.

Milliyet'in aktardığına göre Bahçeli, "terörsüz Türkiye yolundaki olumlu gelişmeler" sebebiyle Türk'ü tebrik etti.

PKK cuma günü yaptığı yazılı açıklamasında, kongrenin 5-7 Mayıs tarihleri arasında yapıldığı ve örgütü feshedilmesi temelinde "tarihi kararlar" alındığı bildirilmişti.

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, PKK'nın silah bırakma ve örgütü feshetme konulu kongresinin "barış ve demokratik çözüm yolunda yeni bir sayfa" açtığını belirterek, "Bu adım, kadim topraklarımızın bağrında asırlardır özlemi çekilen barışın ve demokratik siyasetin yeniden filizlenmesinin ve gelişmesinin bir adımıdır," ifadelerine yer vermişti.

DEM Parti'nin açıklamasında ayrıca, Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e ve PKK lideri Abdullah Öcalan’a sürece katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Euronews

• herkes genç görünmeyi sever ama yani eski fotoğrafları kullanan habercilik anlayışı bana çok tuhaf geliyor. seçim afişlerinde bile aynısı yapılıyor. şimdi hngi örgütü fesh ediyorlar pkk'yı mı? Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu  üç harfli yeni bire isim bulmaları çok fazla vakit almaz. zaten yeterince de türedi.. reis bir ara diyordu ya, topunuz gelsin. bu hesap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.