Şimdi Ara

Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
7
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU]

    ___________________________________


    Resmi Site
    http://www.devilmaycry5.com/

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/601150/

    Tür: Aksiyon
    Geliştirici: CAPCOM Co., Ltd.
    Yayıncı: CAPCOM Co., Ltd.
    Çıkış Tarihi: 8 Mart 2019

    Efsanevi aksiyon serisi geri dönüyor
    16 milyon adet satan seri, yönetmen Hideaki Itsuno'nun geliştirme önderliğinde geri dönüyor.

    İyi ve kötü bir savaş
    Şeytan istilası Red Grave City'de kök salmış bir “şeytan ağacı”nın tohumları ile başlıyor. Bu korkunç saldırı genç iblis avcısı Nero'nun dikkatini çekiyor. Doğaüstü aile dramaları da devam ediyor; Sparda'nın oğlu Dante erkek kardeşinin yolsuzluğundan ve annesinin öldürülmesinden intikam almak istiyor.

    Yüksek seviyede stilize aksiyon
    Devil May Cry 5 her biri farklı bir dövüş stiline sahip üç oynanabilir karakter sunuyor.

    Çığır açan grafikler
    Capcom'un özel RE motoru ile geliştirilen Devil May Cry 5 fotorealistik karakter tasarımları, çarpıcı aydınlatma ve çevresel efektler kullanarak serinin grafiklerini zirveye çıkarıyor.

    İblis avcısı
    Serinin ana karakterlerinden biri ve Sparda'nın kanına sahip genç iblis avcısı Nero, silah ustası ve yeni suç ortağı Nico ile birlikte iblislerin saldırısına karşı koymak için Red Grave City'e doğru yol alıyorlar.










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Mayıs 2020; 17:2:0 >







  • Resident Evil 7 ile başlayan köklere dönüş Monster Hunter: World ile devam edip bu yıl içersin de önce Resident Evil 2 Remake ile başarılı bir şekilde devam etmişti.Resident Evil 7 ile ortaya harika bir yapım çıkaran Capcom Resident Evil 2 Remake ile nasıl Remake yapılır bütün oyun dünyasına göstermiş oldu.Son derece başarılı bir oyun ile karşımıza çıkmış eskiye muhteşem dönmüştü Capcom.Son olarak ise DMC 5 ile karşımıza çıktı.

    12 Ekim'de başlamış olduğum DMC serisinin son halkası olan DMC 5'i çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim.E3 fuarında duyurulduğu zamandan itibaren takibimde olan oyunu seri olarak başlamış ve an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.Oynarken bu denli keyif veren oyunlar oynamadım son zamanlarda.

    Açık dünya oyunlardan bıkkınlık duyduğumuz şu dönemde,kökü açık dünya olmasa bile açık dünya yaptıkları,hiç de gitmeyen oyunların olduğu zaman da taş gibi Lineer yapıda karşımıza çıkıyor DMC 5.Saçma sapan nesne toplama,yan görevler,oraya git,şunu getir sıktı artık.Özlemişiz bu tarz çizgisel oyunları.Bu yönü ile gönlümü fetih etti zaten.Açık dünya akımına kapılmamış Capcom.

    Hack and Slash giderek azalıp,nesli tükenmekte olan bir tür.Capcom vazgeçmemiş bu türden,eski oyunların köklerini bozmadan üzerine geliştirmeler yaparak ortaya harika bir oynanış çıkarmış.Nero'nun kolu ,Dante'nin silah çeşitliği,V'nin çok farklı bir tarzda oynanışı ile seviye atlamış oyun.Her karakterin oynanışı birbirinden güzel ve çeşitli olması,kombolar gerçekten muazzam olmuş.Kombat sistemi kusursuz ve harika bir işleyişe sahip.Mesela V ile oynarken aynı anda 2 özel gücümüzü kullanabiliyoruz.Birisini iyileştirirken diğeri ile düşmanlara dalabiliyoruz.Oynanış bakımından seride ki en iyi oyun olmuş.

    Grafikler çok hoş,karakter modellemeleri,yüz animasyonları oldukça ileri seviyede.Optimizasyon harika.RE Engine motoru başarılı bir motor.RE 2 Remake ve Resident Evil 7'de de görmüştük bunu zaten.Hikaye olarak gayet yeterli bir düzeyde.18 saatlik bir süre içersin de bitirdim.Mutlaka denemenizi öneririm.Capcom'u tebrik ediyorum.

    Şu an 74 liraya alınabiliyor.



  • Şu tip nedir hacı ya askere mi gönderdiniz canım neroyu
  • Büyük bir heyecanla beklediğim dmcnin son serisi.Neroyu iptal olan scalebound karaktere benzetmişler kötü olmuş kırmızı pelerinli adam gitmiş, saçlar traş edilmiş.Bu tarz neroya yakıştırmadım ama tabi dlc kostümleri ile onuda eklerler diye düşünüyorum.Trailer çok kısa olmuş Danteyi çok göremedik.Trish & lady de olacak mı acaba merak ediyorum olsa fena olmazdı.Serinin son oyunu olmasına üzüldüm.
  • aga şöyle tipler yapmakta niye ısrarcılar deli oluyorum DmC de de danteyi rezil etmişlerdi şimdi dante düzelmiş neroyu mahfetmişler. çok kötü duruyor yav,biz neroyu da danteyi de anime havası veren cool tarzlarıyla sevdik niye illede modern batı görünümünde ısrarcılar..

    herneyse bu arada trailer ile alakalı dikkatimi çeken bikaç şey var.

    neronun kolunun robot kol olmasının sebebi 2:12deki sahne diye düşünüyorum. o kolunu kopartan pelerinli adam da vergil. vergil neden neronun kolunu koparmak istesin diye sorarsanız dmc4 de nero yomatoyu kolunun içine hapsetmişti.

    tabi bu dediklerim sadece teori. çok farklı şeyler de olabilir.
  • Aynen öyle hocam ya çok doğru :/ Kesinlikle vergil Nero nun kolunu kesiyor ve o şekilde oluyor ya Nero reis vergile yenilmemeliydi ya tamam vergil güçlüde o kol gitmemeliydi sonra kendine mekanik bir kol yapmış zaten dmc 4 deki o cool luğunu göremedim ama bakıcaz daha oyun sızdırıldı tam olarak neler olucak belli değil beklicez görücez.
  • Takip.
  • Devil May Cry 5 - E3 2018 Announcement Trailer

  • O kol ve saç gittikten sonra neronun bi karizması kalmamış. Hadi saç neyse de o kol gitmemeliydi be. Ulan vergil!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım müziği bayağı iyi.

  • Heyecanla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps 2 de ilk çıkan oynu dahil hepsi zevkle oynadım . Bukez çok geç kaldılar heycanla bekliyorum dmc 4 ü birdaha oynarım hemde türkçe idi ve çok zevkliydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Temmuz 2018; 10:24:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Tanıtım müziği bayağı iyi.

    resimde sağdaki kim acaba
  • Gamescom'da demo olacakmış.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Ağustos 2018; 10:46:26 >
  • Dante oynanabilir karakter olmazsa kulaklarını çınlatırım ama....
  • PAX West 2018'de Devil May Cry 5 Paneli Düzenlenecek

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PAX_West_2018de_Devil_May_Cry_5_Paneli_Duzenlenecek-91740.htm

    Capcom'un PAX West 2018 etkinliğinde Devil May Cry 5 paneli düzenleyeceği açıklandı.

    31 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 23:30'da başlayacak ve 00:30'a kadar sürecek panelde Devil May Cry 5 için yeni bir oynanış videosu yayınlanacak ve özel sürprizler olacak.
  • 15 Minutes of Devil May Cry 5 Gameplay on Xbox One X - Gamescom 2018




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Ağustos 2018; 16:33:53 >
  • Yalniz şu sarı minibüs sahnesi çok iyi değil mi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyun 8 Mart 2019'da çıkacak.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsin yemek yicem -- 21 Ağustos 2018; 20:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem bilemedim ki.

    Nero'nun demon kolu gitmiş yerine mekanik versiyonu gelmiş.Ek güç dışında kapma, çekme gibi hareketleri aynı duruyor durmasına da oynanırlığı, Dante' nin 2-3 saniye gözüküpte heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırmadı niyeyse.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.