Şimdi Ara

Devam etmek için neden söyleyin? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Devam etmek için herhangi bir neden yok. Adam akıllı MMO çıkmadığı için hala varlığını devam ettiriyor.
  • hesabı sattım token ile götürüyordum her türlü ama artık token kazanmak da zorlaştı botlar ayrı dert multiboxlar ayrı dert ah kullanmayı bilmeyen ayrı dert v.s v.s piyasa çok çabuk ölüyor sonra eziyet uğraştırıyor.


    üstte arkadaşın dediği gibi rakibi yok tek rakibi kendisi.. tek sorunu bu oyunun emek vermeye niyetli kesim bulmak zor artık millet hızlı eğlence peşinde çok strese gelmek istemiyor. zamanı daha iyi yönetmek istiyor. wow hardcore oynayan için çok zaman gerektiren bir oyun. bu oyunun tek sorunu yeni oyuncu bulması ve bunu tutması..


    11 sene oynadım artık doydum. BFA da hikayeyi hiç beğenmemiştim. keza shadowlands de çekici gelmedi takip ettiğim kadarı ile. iyi ki satmışım hesabımı.


    benim gözümde hikaye legion dan sonra bitti. bfa ya kadar her paketi severek oynadım.


    oyunu devam etmek için nedene gerek yok. ileride blizzard TL kuru düzeltirse oyuna yeniden temiz başlarım onun harici dolar euro böyle iken başlamam. şahsen token için uğraşmak istemiyorum.

    adam gibi TL bazında makul ücretini veriyim eziyet çekmeyeyim. yoksa şu ana kadar 4-5 senedir steam den wow yüzünden alıp oynayamadığım oyunları oynuyorum. gerçekten ne oyunlar çıkmış haberimiz olmamış :D





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.