Şimdi Ara

Deutschstundent ten sakın danışmanlık almayin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Bunlardan danışmanlık almak için Facebook'tan mesajlastim. Form doldurmama rağmen illa form doldur diye cevap verdiler (formlar çeşit çeşitmis bunu bana hakaret etmeden hemen önceki mesajda soyledi, ekran görüntüsünden belli oluyor) . Daha sonra bende ne önemi var size ulaştım bı Arkadaş bana ulaşsın dediğimde önce kovar gibi 'git başkasından danışmanlık al' dediler (kalitesiz oldukları buradan belli anlamaliydim) ben yine de buna rağmen kalitemi bozmayarak , bu yanlışı dile getirince bana sikktir git deyip beni engelledi.

    Bunlardan danışmanlık almayın , keyiflerine uymayan en ufak şeyde hakaret edip engelliyorlar . Birde bunlara para verip guvenseniz ortada kalacaksınız. Kesinlikle her yerden engelliyorlar büyük bir beceriklilikle. Bu durum,.daha önce çok kişiyi engellediklerinin kanıtıdır.

    Bunların kendi forumunda

    "Hodri meydan silmeyi kozlarimizi paylaşalim. Silmeyin, sizi bütün internette rezil edeceğim. Bütün forumlara yazışmaları yükleyeceğim. Ne olduğunuzu herkes görsün ."

    Sekilnde yazdim. Haklı olsalardı bana kanıtlarıyla cevap verebilirlerdi. Ama beni engelleyip mesajlarımı sildiler. Fakat yeni hesap açıp bunlarin ne mal olduğunu herkese duyurana kadar durmayacagim.

    Resimleri ekledim bakabilirsiniz.

    Deutschstundent ten sakın danışmanlık almayin
    Deutschstundent ten sakın danışmanlık almayin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 8 Mayıs 2019; 14:14:19 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.