Şimdi Ara

DEUS EX: MANKIND DIVIDED | PlayStation 4/Pro (2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puan olarak 9'dan aşağı vereni dikkate almaya gerek yok.
  • IGN 9.1

    Bu oyun goty olacak bence.
  • Human Revolution'ı bitireli kaç sene oldu. Hikayenin detayları ile ilgili pek bir şey hatırlamıyorum şu an. Genel bir özet geçen Türkçe kaynak var mı bildiğiniz? İnternette aradım ama bulamadım ben.

    Konu olarak ellerinde çok sağlam bir hikaye var. Yine sağlam bir oyun olacaktır kesin.
  • ibarut8907 kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum sadece İngilizce kaynak var, ben de unutmuştum geçenlerde şöyle biraz bakındım hafızayı tazelemek için. Sana işine yarayacak kadarını söyleyeyim. HR'de Augmentation (Aug) diye bir imkan vardı. Bu Aug, insanları hem teknolojik implantlar vasıtası ile iyileştiriyor hem de cybernetic bio organism (cyborg) haline dönüştürerek insan üstü güçlere sahip kişilere çeviriyordu. İlluminati, Aug kullanıcıları için bir chip geliştirerek onları kontrol altına almayı hatta istediği zaman tamamen fişini çekmeyi planlıyordu. Diğer bir taraftan da Aug kullanarak insan üstü güçlere sahip olmanın büyük bir lütuf olduğuna inananlar da vardı, Adam'ın çalıştığı şirket gibi... Ancak Aug'un yaratıcısı Hugh Darrow, ki o da bir İlluminati üyesiydi ve İlluminati'nin yapmaya çalıştığı şeyi doğru bulmadı ancak Aug kullanmanın doğru olduğu düşüncesini de artık mantıklı bulmuyordu, çünkü Aug insan doğasına zıt bir noktaya gelmişti. Bunun üzerine Darrow Aug kullanan insanların kontrolünü kaybedip saldırgan bir yapıya dönüştüren başka bir chip geliştirerek Aug kullanan milyonlarca insanı bu şekilde öldürdü. Bunun sonucunda arda kalan Aug kullanıcısı olanlar normal insanlardan uzaklaştırılıp, ayrı bir bölge verildi.

    MD'de ise yaşanan olayların 2 yıl sonrası anlatılıyor. Aug kullanıcıları ile normal insanlar artık çatışma halindeler. Terör olayları artmış durumda, Adam ise bu terör olaylarına karşı Interpol'de çalışan biri artık, ayrıca gizli olarak da İlluminati'ye karşı çalışan başka bir grubun içerisinde yer alıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    IGN 9.1

    Bu oyun goty olacak bence.

    Benimde iştahımı kabartmaya başladı oyun hiç ilgim yokken..Şu kısır dönemde ilaç gibi gelecek anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın güzel anlatımına ek olarak transhumanism düşüncesine göre makineleri, teknolojik gelişmeleri de biz bulduğumuz için onlar ile insanların gelişmesi de sonuçta insan evriminde sayılıyor. Yani Deus Ex de olduğu gibi 100 kg kaldırmanızı sağlayan protez bir kol çıkıyor ve siz kendi kolunuzu kesip bunu takmanız aslında evrim yolunda ilerleme olarak görülüyor. Şirketler de nasıl şu an günümüzde nasıl daha iyi araba, ev, telefon almalısın düşüncesini kafamıza işliyorsa oyunun evreninde protezler için oluyor bu durum. Sırf sakat ya da muhtaç durumda olan insanlar değil vücudu sapasağlam olan insanlar da kesip, protezleri takmaya başlıyor bu da diğer insanları korkutuyor, bir grup protestocu yasa çıksın sırf mecbur olanlar taksın istiyor ve adam yok göz yok kol falan takıp insan dışı güçlere sahip olmasını insanlık dışı görüyor. Tabi sosyal olarak da bunun belli sonuçları oluyor, yani bir işe alınma durumu olucak normal protezsiz insanları almak yerine protezliler alınıyor. Daha dayanaklı daha güçlü oldukları için bu da toplumda ayrımlaşmaya neden oluyor. Bir yandan da bu protezleri taktığınız zaman olay bitmiyor aslında söylenmeyen bir durum var bu da insan vücudu bu protezleri kabul etmiyor ve sorunlar çıkıyor bunların önüne geçmek için sürekli ilaç kullanmanız gerekiyor bu ilaçlar da en az protezler kadar pahalı. Bir yandan insanlar arasında demin anlattığım durumdan dolayı ayrımlaşmalar, ayrımlar olurken protezli ekonomik gücü olmayan insanlar da protezlerile ölüme, fakirliğe terk ediliyor.




  • Human Rev'den az da olsa düşük gidiyor ortalaması yine de iyi puanlar, elimdeki rpgler aradan çıksın mutlaka alınır.
  • ibarut8907 kullanıcısına yanıt
    Nınja N kullanıcısına yanıt
    OGZ Human Revolution ve diğerlerini anlatan tarihçe yayınlamış, yeni fark ediyorum. Eskileri oynamayanlar Mankind Divided a başlamadan okursa MD da sıkıntı yaşamaz.

    http://oyungezer.com.tr/haber/45734-deus-ex-tarihcesi-bolum-1

    http://oyungezer.com.tr/haber/45818-deus-ex-tarihcesi-bolum-2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 20 Ağustos 2016; 14:51:27 >




  • No mans sky i takaslama vakti geldi.
  • Çok teşekkürler üçünüze de.
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikayeyi bende bilmiyordum az çok fikir edindim elinize sağlık
  • Sec hak aldım bekliyorum yarın akşamı :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç ne satan var ne alan. Oyunu alacağım primary bende kalacak, sec'i satıyorum. Dünden beri bir tane alıcı çıkmadı.
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Sec almak istemiyorlardir belki :)

    İkincisi forumda maalesef eskisi kadar aktif alim satim yok sebebi de butun oluculerin her oyunda olu fiyat bekleyip pusuya yatmasi. Oyun yeni mi cikmis eski mi umrunda degil her oyunu en fazla 40 50 liralara satmani istiyorlar yoksa pek alan cikmiyor. Almak isteyen ve fiyati oldugu gibi dogru bulan insanlar da oyundan anlayan piyasadan anlayan mantikli insanlar oluyor ki forumda bu insanlarin sayisi cok az. O yuzden satmaniz biraz surecek maalesef.

    No man's sky'i 60 liraya sec satiyorum indirim yok diyorum adam 40 olur mu diyor. Ya sat abicim ps4'unu bu kadar paraya muhtacsan sana uygun degil iste doga sana ps4 alma demis ne zorluyorsun. Sanki ben oyunu indirimli almisim da benden indirim istiyor. Beni neden yoluyorsun anlamiyorum ki. Bu kadar birbirini yolan bir millet ben Turkiye kadarini gormedim sahiden. Sorsan hepsi osmanli torunu dik dur egilme derler. Yersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Ağustos 2016; 12:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EyvAllah paylaşım için hocam benim gibi yeni başlayacaklar için iyi oldu ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasal

    Çok ilginç ne satan var ne alan. Oyunu alacağım primary bende kalacak, sec'i satıyorum. Dünden beri bir tane alıcı çıkmadı.

    kaç paraya satacaksın dostum ben alırım?
  • 1. oyun mükemmeldi, bu oyunun da aşağı kalacağını sanmam.
  • alma satmaları ben konusundan yapıyorum zaten. Oyuna ilgi yok, onu belirtmek istemiştim

    DH app'in azizliğine uğradım pm atıyorum sandım, meğersem konuya yazmışım bilgileri. Farkedince sildim, kusura bakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 22 Ağustos 2016; 19:26:17 >
  • oynayan yok mu oyunu görüşlerini alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.