Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Of of of Hem Cyberpunk 2077 hem bu oyun resmen hayalim gerçekleşiyor AAA oyun yapımcıları artık Cyberpunk'a sardı.Deus Ex HR 2011 yılında en beğendiğim oyun olmuştu mükemmel bir atmosferi ve soundtracki ile.Ayrıca oyun tarihinin en karizma karakterini barındırır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 8 Nisan 2015; 8:34:06 >
  • Adam Jensen'ı tekrar görecek olmak harika oldu
  • Micheal McCann coşturmuş yine, HR'nin her müziği kaliteli idi eminim bu da öyle olacak. Eidos parasını sonuna kadar hak ediyor, orjinal almazsak olmaz. DX12 ve TreesFX3.0 destekli olarak gelecek, inşallah 2016'nın sonuna filan çıkmaz.

    https://soundcloud.com/eidosmontreal/dxng-trailer-v15-music-24bit-48khz/s-xGG7x



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 8 Nisan 2015; 19:44:03 >
  • Trailer mükemmel olmuş.Yeni öğrendim,Mass Effect ve Witcher'da olduğu gibi kayıt aktarma olmayacakmış oyunda.Konuyu merak ediyorum bakalım Human Revolution'ın hangi sonundan devam edecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Of of of Hem Cyberpunk 2077 hem bu oyun resmen hayalim gerçekleşiyor AAA oyun yapımcıları artık Cyberpunk'a sardı.Deus Ex HR 2011 yılında en beğendiğim oyun olmuştu mükemmel bir atmosferi ve soundtracki ile.Ayrıca oyun tarihinin en karizma karakterini barındırır

    Hep orta çağ orta çağ bıkmıştık zaten, aksın biraz cyperpunk ve bilim kurgu (Shadowrun ın hakkını yememek lazım gerçi)
  • Müthiş bir oyun geliyor.
  • şu boss dövüşlerini olmaz inşallah gizlilik üzerine gitmiş birinin eline roketatar verip hadi git öldür demek çok garip oluyor birde oyunun sonunu 4 tane düğmeden ibaret yapmazlar ise çıkış tarihinin en iyi rpgsi olur geri kalan herşey mükemmeldi keşke save aktarma olsaydı tekrar bitirmek için bahane olmuş olurdu
  • Deus Ex: Mankind Divided'dan İlk Detaylar Geldi!

    PC, PS4 ve Xbox One için duyurulan yeni Deus Ex oyunu Mankind Divided, Game Informer'ın yeni sayısının konuğu oluyor. Bu doğrultuda oyunun ilk bilgileri de Game Informer'dan geldi.

    Gelen bilgilere göre Mankind Divided, 2029 yılında Human Revolution'dan 2 yıl sonrasını konu alacak. Oyunun hikayesinde Adam Jensen, devlet tarafından desteklenen Task Force 29'un içerisinde karşımıza çıkacak. Ancak Jensen'ın yeni bir terör akımına karşı Interpol bünyesinde kurulan Task Force 29'a tamamen güvenmediği, hikayenin de bu doğrultuda işlediği belirtiliyor. Verilen bilgilerde oyunun tamamının bir çelişki içinde geçtiği, sunulan dünyada bir güvensizliğin bulunduğu belirtilmiş.

    Oyun kısmına geldiğimizde, Deus Ex: Mankind Divided'ın tamamen tek kişilik bir oyun olduğu, multiplayer kısmının bulunmadığı söylenmiş. Oyundaki bossların farklı oynanış tarzlarına göre tasarlandığı, oyuncuların isterlerse yine tamamen gizliliğe dayalı bir tarz seçebilecekleri belirtiliyor.

    Deus Ex: Mankind Divided hikayesi genel olarak Adam Jensen'ın intikam alması üzerine yoğunlaşacak. Oyunda yaşanan olaylar, ilk Deus Ex oyununa kadar varacak. Ayrıca Mankind Divided'da ilk Deus Ex oyununun öncesinde yaşananlara dair yeni bulgular da oyunculara sunulacak.

    İçerik olarak Deus Ex: Mankind Divided'ın Human Revolution'a nazaran iki kat daha fazla Augmentation seçeneği sunacağı belirtiliyor. Ek olarak Human Revolution kayıtlarının yeni oyuna taşınamayacağı söylenirken, ekip içerisinde Deus Ex MMO planlarının yapılmadığı da eklenmiş.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deus_Ex_Mankind_Divideddan_ilk_Detaylar_Geldi-77818.htm

    Oyun DX12 ve TressFX 3.0`ı da destekleyecek.

    http://www.dsogaming.com/news/deus-ex-mankind-divided-official-cgi-trailer-released-additional-details-unveiled/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 9 Nisan 2015; 0:28:45 >




  • Trailerde bulunan illuminati simgesine anlam veremedim,gizlice koyalım edasınamı yapmışlar yoksa açık açık oyun hikayesinde mi yer alıyor.1:26 videoda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Trailerde bulunan illuminati simgesine anlam veremedim,gizlice koyalım edasınamı yapmışlar yoksa açık açık oyun hikayesinde mi yer alıyor.1:26 videoda.


    deus ex human revolution da baya adı geçiyor hikaye de olan bir şey yani
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    deus ex human revolation 2 defa oynadım fakat bu tür oyunlarda ingilizce hafif seviyede olunca yetersiz kalıyor,türkçe çeviri versiyonunu oynama fırsatım olmadı.Pek umudum yok ama umarım Türkçe dil ile çıkarırlar,yada bizim çevirmenler hızlı davranır ve 2,3 aya Türkçe alt yazısı çıkar.
  • Grafiklere bak ya, böyle gördükçe yeni bir sistem toplayasım geliyor. Kaç para ulan bir sistem? Gizlilik yazınca beni benden aldı zaten.
  • RPG'den çok oyun bu görüntülerle mmofps'i andırıyor.
  • dannyarcher D kullanıcısına yanıt
    Tersine sağlam RPG ögeleri barındırır bu oyun
  • Trailer'dan çok güzel şeyler yakalayıp derlemişler; zekice tasarlanmış bir trailer. Montreal studyoları hakkat ince iş çıkarmış.

    http://www.gamespot.com/gallery/everything-we-learned-from-the-deus-ex-mankind-div/2900-105/1/
  • Ben Human Revolution'u bitirdim fakat ilk oyunu oynamadım çok şey kaybetmiş durumdamıyım? Steam da yüksek çözünürlüklü versiyonu varmı bir de?
  • PC özellikleri yüksek olur mu ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusac

    Ben Human Revolution'u bitirdim fakat ilk oyunu oynamadım çok şey kaybetmiş durumdamıyım? Steam da yüksek çözünürlüklü versiyonu varmı bir de?

    Hikaye bakımından bir şey kaybetmezsin çünkü ilk oyun Deus Ex HR ve Mankind Divided'den sonrasını anlatıyor.Ancak ilk oyun mükemmeldir oynamanı tavsiye ederim.
  • Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.