Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Oyun bitmeden geniş geniş yorum yapmak istemedim. 41 saat sürdü, tamamen "stealth" tercihi doğrultusunda hareket ettim. Oyun boyunca stun gun, tranquilizer rifle ve gas bombası dışında silah kullanmadım ve öldürdüğüm tek bir kişi var, ona da uyuz olmuştum. Üç tane de yan görev kaçırmışım. Her anını dolu dolu yaşasam da o anların hepsi benim için aynı kalitede olmadı.
    Bana göre Golem City'den önce ve sonra olarak iki bölümden oluşuyor. Öncesinde oyunu daha çok beğenmiştim, hikaye gidişatı daha merak uyandırıcıydı ve HR'den daha iyi olduğunu düşünüyordum, fakat sonrasında hikayenin nasıl ilerleyeceği aşağı yukarı anlaşılmaya başlanıyor ve o gidişat beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü HR'de anlatılan hikaye daha tatmin edici ve iyi bir giriş hikayesiydi ama MD ise tam anlamıyla ara bir hikaye olmuş. Golem City'den sonra hikaye illuminati'nin "Human Restoration Act" projesine karşı olanlara yönelik terörist eylemin hikayesine dönüşüyor ve maalesef oyunun iki sonu da bu projenin arkasında kimlerin olduğunu araştırmaya yönelik şekilde geliştiği için teorik olarak iki son da aynı kapıya çıkıyor, yani size farklı hissettiren bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Bunlara ek olarak illuminati, Bob Page, Megan Reed, Janus hepsi tadımlık sahne alıyor ve sadece bir sonra ki oyunda görüşürüzün sinayalini veriyorlar. Deus Ex'in ana karakteri olan JC Denton 2029'da doğduğu halde onunla ilgili ufak da olsa bir bilgi de göremedim. (Belki de ben denk gelmedim bilemiyorum) Aslında oyunun yavaş yavaş 2052'ye ilerliyor olmasından ötürü bu tip geçiş hikayeleri anlaşılabilir olsa da tercih edilen son da "cliffhanger" olunca oyunun başından tatmin olmadan kalkıyorsunuz, tam anlamıyla dizi gibi bitiyor. Hikayeyi birazda DLC'ye saklıyor gibi gözüküyorkar. Praxis ve Credit'i para ile sattıklarını gördükten sonra ciddi manada rahatsız olmuştum zaten ama oyunun hikayesinin de böyle yarım yamalak sunulması hakikaten adamlara karşı bir antipati yarattı bende.


    İşin hikaye kısmı dışında oyunun genel yapısı çizgisinin dışına pek çıkmıyor, oldukça iyi; ancak zamanın büyük bölümünü geçirdiğimiz Prag'ın daha büyük bir şehir olması lazımmış zira mevcut hali hakikaten çok küçük. Gerçi araştırmaya bir hayli teşvik eden bir tasarımı var, apartmanlardan, depolara, gizli bölgelerden kanalizasyonlara kadar didik didik edebiliyorsunuz, merakınızı cezbediyorlar bu konuda iyi iş çıkarmışlar. Ek olarak fazlasıyla hem de fazlasıyla City 17 havası soluyor gibi hissediyorsunuz. Orası da doğu Avrupa'da bir yerde olduğu için o benzerliği gözden kaçırmak pek de mümkün olmuyor. Şehrin durumu ve insanları ise HR'den sonra ortaya çıkan sıkıntıları pek de iyi yansıtamıyor. Aug ve doğal insanların ayrımını keskin bir şekilde tasvir ediyorlar ama insanların Aug kullanıcılarına olan tepkileri "freak","clank" gibi basit birkaç kelimeden öteye gidemiyor, bir de oyunun başlangıcı için "geçiş izni" muhabbeti kısmen gözümüze sokulan bir diğer detay, onun dışında HR'nin ardında bıraktığı o kaotik ortamı yansıtmaktan çok uzak. Oyunun ileri safhalarında şehrin Aug kullanıcılarına karşı olan tutumu değişkenlik gösteriyor olsa da bence yeterli değildi. Bu kaos ortam kısmen Golem City'de karşımıza çıksa da, orayı da gösterdiklerinin binde biri kadar çizdikleri için tatmin edici bir atmosfer ile karşılaşamıyorsunuz. Açıkçası Golem City'ye gitmeden önce orayla ilgili olarak çok karanlık ifadeler duyuyorsunuz ama gittiğinizde biraz lafta kaldığını anlamak zor olmuyor.

    Oynanış olarak klasik Deux Ex yapısı devam ediyor, hatta yeni eklenen Aug özellikleri de çok başarılı; fakat oyunun bence en büyük eksisi de burada ortaya çıkıyor. Bu yetenekleri doğru düzgün kullanacak anları bulamıyorsunuz, yani söylemeye çalıştığım şey oyunda Interpol için çalışan biri olduğunuz için aslında kesin bir düşmanınız yok. Bu yüzden de birisini öldürmek tatmin etmiyor, Prag polisi Aug kullanıcılarına karşı çok sert olsa da sonuçta onlar da görevini yapıyor. O keskin iyi-kötü çizgisi yer almadığından ötürü onca yetenek saklanmak, bayıltmak, gizli yerleri açmak gibi aktivitelerden öteye geçemiyor. Bu konu ile ilgili olarak en kötü durum ise boss sayısının çok az
    (sadece 1 tane var o da oyunun son boss'u ve onu da kurşun harcamadan etkisiz halde getirebiliyorsunuz isterseniz)
    olması, hali ile yeteneklerinizi doya doya kullanabileceğiniz bir an bulamıyorsunuz.

    Özet olarak yılın en iyi oyunlarından biri kesinlikle, aksiyon-rpg arayan herkes düşünmeden alabilir. Sadece kendi standartları içerisinde bazı konularda zayıf kalıyor, ilk oyunu zaten hesaba katmaya gerek yok ama IW'den tartışmasız daha iyi, fakat HR'nin üzerine çıkamamış.

    Ufak tefek birkaç ipucu vereyim,

    -Oyunda credit neredeyse işe hiçbir işe yaramıyor. Size tavsiyem başlangıçta credit ile hiçbir şey almayın, 20k biriktirip dairenizin bulunduğu apartmanın ikinci katında bir satıcı var. Tanesi 10k'dan 2 tane praxis satıyor, ilk işiniz onu almak olsun.
    -Silah ve mermiler fazlasıyla bulunuyor, kesinlikle hiçbirini satın almayın.
    -Her köşe bucağa bakın, craft parçası toplamak çok önemli zira multi-tool craftlayabildiğiniz için hack seviyesi sizi aşan kilitleri multi-tool ile açabilirsiniz. Craft bölümünde en işe yarar eşya multi-tool.
    -Bulduğunuz Breach software eşyalarını Prag'daki teknoloji marketine satın.
    -Satmak istediğiniz bir eşyayı ilk gördüğünüz dükkana satmayın, tüm satıcıları gezin farklı eşyalara farklı değerler biçiyorlar.
    -Bulduğunuz Neuropozyne'ler yine teknoloji marketinde 1000 crediye satılıyor ama bence satmayın. İnsan vücudu bu mekanik organları, uzuvları kabul etmiyor ve bunun için de Aug insanları Neuropozyne kullanmak zorundalar. Adam ise milyonda bir rastlanan genlere sahip ve vücudu mekanik organları reddetmiyor, bu yüzden de Neuropozyne'e ihtiyacı yok. Siz de bu ilacı şehir içerisinde ihtiyacı olanlara verebilir ve karşılığında çeşitli bilgiler, point of interest görevleri, gizli mekanların yerleri gibi şeyler öğrenebilirsiniz.
    -Aug yetenekleri arasında en tepede ilk sırada olan Social'i mutlaka açın, çünkü bu yetenek sayesinde oyundaki bazı npc'ler ile konuşurken onların davranışlarını tespit ediyor ve en doğru cevabı veriyorsunuz. Bu sayede fazladan bilgiler, gizli yerler öğrenebiliyorsunuz.
    -Prag'daki bankada iki tane praxis yer alıyor, bulması ve elde etmesi biraz zor, o yüzden bankayı didik didik arayın. Oyundaki en karlı yerlerden birisi.
    Deus Ex:Mankind Divided'ı 75 saat sonunda bitirebildim,kimseyi öldürmeden ve alarmları tetiklemeden tamamlayabildim,Human Revolution'ı da 55 saatte bitirmiştim.Oyunu genel anlamda beğendim.

    Hikayesine gelecek olursam:

    Human Revolution'dan sonra ara bir oyun gibiydi açıkçası ama hikayesi fena değildi olaylar daha da karmaşıklaştı. Human Revolution da Adam Jensen bir anda olayların içerisinde bulmuştu kendini,Mankind Divided da ise olayların içine tam anlamı ile dahil oldu.Hikayenin önemli karakterleri her ne kadar pek gözükmeseler de Adam Jensen'a selamlarını ilettiler bir sonraki oyun Adam büyük ihtimalle selamlarına yanıt verecektir.İki oyun arasındaki süre de ise oyun ne olduğunu size tam anlamı ile aktarmıyor ki bunun sebebi bence DLC'ler özellikle The Mystery Augs görevi bu düşüncemi kanıtlar nitelikte,ben bir sonraki hedef niye çıkmadı derken görev bitti bir anda ne oldu anlayamadım.Oyuna kısa değil ama eksik olmuş bence.

    GARM da ve Palisade Property Bank da 2 tane Nano Blade çizimi buldum Vadim Orlov'a ait ama görevde bunları kullanamadım bu beni açıkçası rahatsız etti,sırf DLC'ye saklamak için görev çok ortada bırakılmış ve ya sırf DLC de gelecek diye görev oyuna dahil edilmiş.

    A.R.C,Santeau Group,TF29,Juggernaut Collective ve Interpol derken Illuminati arka plan da kaldı keşke dengeli bir şekilde oyuna dahil edilselerdi daha tutarlı olurdu özellikle A.R.C gereğinden fazla oyuna dahil edilmiş.A.R.C resmen bir kılıftı keşke kılıf yerine kılıf içindekileri aktarsalardı.Hikaye genel anlamda kötü olmamış olayları daha da kızgınlaştırmış ama tutarsız ve eksik olmuş bence.

    Oynanışa gelecek olursam:

    Mankind Divided Human Revolution'a göre çok daha akıcı bir oynanışa sahip bu yüzden bir çok kişi oyunu 5-6 saat gibi kısa bir sürede bitirebilir yeni gelen augmentetionlar-özellikle Remote Hacking gibi kameraları,lazerleri ve turretleri güvenlik bilgisayarına gitmeden sadece enerji kullanarak hackleme-oyunu daha da akıcı hale getirmeyi başarmış.Oyuna crafting gelmiş ve neredeyse oyunda her yerde craft parçaları mevcut,eski Deus Ex'den Multi Tool eşyasının eklenmesi hackleme ile uğraşmak istemeyenler için iyi olmuş.Gizli ilerleme bakımından ise oyun gerçekten oyuncuya Stealth hissini iyi veriyor,bölüm tasarımları gerçekten iyi yapılmış Dark Souls vari kısa yollar mevcut,yapılar birbirlerine iyi bağlanmış.Kendimden örnek verecek olursam.
    Banka soygununu 5 ve ya 6 dk de tamamladım sanırım.
    Oynanışını ben beğendim,oynayan kişiye göre oyunun uzunuluğu değişiyor,benim gibi her taşın altına bakarsanız oyun uzayıp gidiyor çünkü oyunun dünyası gerçekten dolu yapılmış her yer de emailler,pocket secretary'leri ve e-booklar mevcut ama yok ben hikaye ile ilgileniyorum der sadece hikayeye odaklanırsanız dediğim gibi oynanış çok akıcı kısa bir sürede oyunu rahatlıkla bitirebilirsiniz.

    Atmosfer ise:

    Mankind Divided'ın atmosferi gerçekten çok iyi olmuş.Incident sonrası oluşan Augmented insan nefretini oyunda buram buram hissediyorsunuz,sizinle konuşmayan normal insanlar ve satıcılar,polislerin size hayvan gibi davranması ki-ilk oyun da mı bu oyunda mı hatırlamıyorum Adam'ın bir sözü vardı insanlara hayvan gibi davranırsanız hayvan olurlar diye
    Viktor bunun açık kanıtı
    ,Golem City'nin varlığı,Rabi'ah diye bir projenin olması ve metrolar özellikle metrolar size bu nefreti hissettiriyor.Normal insanlar ile Augmented insanların Metroya girişleri ikiye ayrılmış,bindikleri trenler iki bölüme ayrılmış ve eğer Adam normal insanların bindiği bölüme binerse tüm ilgi odağı Adam oluyor indiğinde ise polisten fırça yeyip,izinlerini kontrol ettiriyor ve Picus,Picus'un yayınladığı haberler ise bu nefreti körükler nitelikte özellikle Palisade Bank'taki Picus Vault'undaki resimler ve haberler her şeyi ortaya koyuyor.Atmosfer anlamında gerçekten ortaya harika bir iş koymuşlar,ben çok beğendim.

    Oyunun açık dünyası:

    Mankind Divided'ın büyük bölümü Prag da geçse de Prag gerçekten büyük yapılmış,dolu dolu olmuş.Oyunda her yere girebilmeniz ise gerçekten hoş olmuş,Prag da oyunun ilerleyişine göre Gündüz ve Gece mevcut,gündüz yapamadığınız bir şeyi gece yapabiliyorsunuz bu anlamda iyi olmuş.Bazı görevler hem gece hem gündüz yapılabiliyor bu esnekliğin sağlanması da güzel olmuş.Prag'ın tasarımını ben beğendim her ne kadar ilk başlarda karmaşık gelse de bir süre sonra alışıyorsunuz ve sorun olmuyor,tasarım anlamında fena olmamış. Human Revolution da birden çok merkez vardı ama hiç biri Prag kadar büyük ve dolu değildi bu anlamda Mankind Divided Human Revolution'ı geçmiş.

    Oyun bence genel anlamda fena olmamış,Human Revolution'ı beğenen seriyi seven kişiler bu oyunu da severler ama eksik olduğunu da anlarlar.Eksik olmasının sebebi de 2 tane DLC'nin gelecek olması ki bu hoş olmamış oyunda olması gereken şeylerin DLC ile gelmesi.Oyun performans anlamında kötü olmuş iyi bir donanımınız yok ise sizi performans anlamında hayal kırılığına uğratır.

    Oyuna başlamamış arkadaşlara bir kaç tavsiye:

    Palisade Property Bank'daki Vaultları kesinlikle es geçmeyin çok yararlı bilgiler var Vaultlar'ın içerisindeki bilgisayarlarda,kesinlikle es geçilmemesi gereken bilgiler.
    Vault kardlarının yerleri:
    TYM Vault Kardı:

    The MYstery Augs görevinin ikinci kısmında Vadim'in cesedinin üzerinde.

    Tarvos Secutiy Vault Kardı:
    Sobchak’s Security binasının alt katında,eğer satıcıya Neuropozyne verirseniz size alt katı açacaktır.
    Picus Vault Kardı:

    Free-Sugar Picus point of interest noktasında ki daire de yatak odasındaki tablonun arkasındaki kasa da

    Versalife Vault Kardı:

    Oyun 10.görevden sonra seçenek sunduğunda The Heist görevini seçerseniz alabilirsiniz aksi takdir de hiç bir zaman giremezsiniz.



    4.yan görev olan The Calibrator görevini ise gizli ilerleyerek yapmanızı tavsiye etmem benim gibi Dvali ailesinin görevini kaçırırsınız bu da hoş olmaz.4.yan görevde gizli almak yerine Calibrator'u,Otar ile konuşup anlaşmaya bakın.

    10.yan görevi kesinlikle kaçırmayın yoksa 11.yan görevi alamazsınız.

    2.kez Prag'a geldiğiniz de yani akşam olduğunda Adam'ın dairesine bir uğrayın ve yatağının yanındaki parkeyi kaldırıp altındaki şeyleri inceleyip okuyun,eski bir dosttan bir mesaj ve yeni bir dosttan hoş geldin göreceksiniz.

    Oyunda tüm e-bookları toplama niyetinde olan arkadaşlar Dubai'deki Tales of Arabian Front kitabını unutmayın pişman olursunuz sonra.

    Oyundaki Kazatel'den Neuropozyne karşılığında bilgileri almayı unutmayın,Point of Interest'lerin büyük bölümü o karakterden bilgileri aldıktan sonra açılacak.
    İlk kısımda Adam'ın apartmanın çıkışında
    İkinci kısımda Prag'ın kuzey kısmında Courtyard'ın oralarda bir yerlerde
    Ve Son kısım da Libuse Apartmanın da.

    Ve son olarak credits kısmının tamamını izleyin,credits'den sonraki video da
    Illuminati'nin Adam Jensen üzerindeki çıkarlarını anlamanıza
    yardımcı olacak bilgiler var ayrıca hepsini izlediğiniz için başarım alıyorsunuz.

    Bir de şu resmi ekliyeyim

  • SÜPER Cyberpunk türüne bayılan biri olarak heyecanla beklemekteyim , bu sefer daha bir zor daha bir taktiksel olmuş oyun anlaşılan demo dan oynanış videosunu paylaşalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Aralık 2015; 16:28:25 >
  • MMO tarzı bir oyun olmayacak isim andırsa da, öncelikle onu diyeyim :)

    Bir kaç tane değişik oyun çıkaracaklar Deus Ex evreninde geçen her platforma PC, konsollar, tabletler, telefonlar, hatta kitap ve çizgi roman bile çıkacakmış.
    Başlangıç noktası olarak PC ve konsollara çıkacak bir oyun var. HR ile işleri bittiği andan beri bunun üzerinde çalışıyorlarmış. Şu an için yeni çıkacak olan Deus Ex HR: Directors Cut

    İngilazcası aşağıda;



    Deus Ex: Human Revolution was a critical and commercial success, and from this game an amazing franchise has been revived. We are fully committed to Deus Ex here at Eidos-Montreal, we’ve already learnt so much and we have many new ideas for the future that we are actively working to develop.

    So first up, I am delighted to announce that we have confirmed a ship date for Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut. We will be releasing the game on October 22 (25 in PAL regions) on the Wii U, PS3, Xbox 360 and PC. Over the last 18 months, the team has been working very hard on the development of the Director’s Cut. With this edition, we gave the team the envious task of pushing the boundaries of innovation and creativity to explore something we believe will become a big part of the future of the franchise, the second screen experience. When the game launches, players will have the opportunity to experience Human Revolution in a new and unique way through SmartGlass, the PSVita and the Wii U GamePad. I look forward to hearing your feedback on the Deus Ex forums.

    And we are taking things further.

    I’m really excited to let you know that we are working on an ambitious idea which we’re calling Deus Ex Universe.

    The concept behind Deus Ex: Universe is to create an ongoing, expanding and connected game world built across a generation of core games. It’s a commitment on our part to deliver meaningful content that expands the franchise on a regular basis and to deliver a deep conspiracy that will span several connected Deus Ex games, creating a more immersive and richer experience than ever before. Deus Ex: Universe will include PC and console games, but also additional Deus Ex games and experiences available in other media such as tablets, smartphones, books, graphic novels, etc... You might have seen the name pop up recently in the press – well this is what it’s all about.

    I’m pleased to confirm that we are already into production of the starting point for Deus Ex: Universe with a new game for PC and next-generation consoles. We’re very excited about it at the studio and I wanted to let you know that most of the team behind Deus Ex: Human Revolution is already working hard on this new game. It took us four years to learn how to create a unique Deus Ex experience with Human Revolution and it was important for me to keep this knowledge within the franchise.

    I want to leave you with a piece of concept art from our next-gen Deus Ex game that shows trans-humanism segregation, which is a backdrop to our vision for the next Deus Ex. It represents a "ghetto-city' voluntarily built in order to separate the classes. The people in this segregated class have reshaped their environment, nostalgic for their ideal of Cyber Renaissance. This dark and dystopian vision sets the tone for things to come in Deus Ex.

    For now, I hope you are excited about the future of this game that we love so much. Deus Ex is coming to next-gen, it’s early so don’t expect to hear much more from us just yet, but I wanted you to know.




  • adamlar cyperpunk'i iliklerimize kadar empoze ettirmişlerdi.Bunun üsütne güzel komplo teorileri,sıkı bir skill ağacı,birçok şeyde olduğu gibi quest yapımında farklı farklı çözümler ve en önemlisi adam jensen gibi karakteristik/silik olmayan bir kahraman.

    Devamında da çok iyi şeyler gelceğine eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 3 Ekim 2013; 9:56:18 >
  • "I didn't ask for this!"


    İlk oyunu oynamadıysanız mutlaka oynayın derim ben, yeni HD yamaları da çıktı yakın zamanda. 2. oyunu oynamasanızda olur.
  • Şu aralar fallout 2 ye sardım yine bitirir bitirmez el atacam ona da taekrardan
  • Cyberpunk !!!

    Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

    Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]


    Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]




  • Allahhhh ullaannnn !!! çıksın hemen çıksın

    şu director's cut versiyonu da pc için çıkacaksa çıksın arkadaş bekle bekle yamulduk...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    "I didn't ask for this!"


    İlk oyunu oynamadıysanız mutlaka oynayın derim ben, yeni HD yamaları da çıktı yakın zamanda. 2. oyunu oynamasanızda olur.




    ilk oyunu oynamayan var mı hala..

    "what a shame"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 16 Ekim 2013; 13:10:31 >
  • ilk oyun her hatırlatıldığında yeniden başlayasım geliyor ne biçim duyguymuş bu ! FAK !

    quote:

    Orijinalden alıntı: utku191


    Şu aralar fallout 2 ye sardım yine bitirir bitirmez el atacam ona da taekrardan

    kuru kuruya mı oynuyorsun modlu mu ?
  • Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]
  • Yeni Deus Ex'ten bilgiler mi var?

    Hatırlayacaksınız geçtiğimiz haftalarda Eidos Montreal ve Square Enix Human Revolution ile tekrardan popülarite kazanan Deus Ex serisini genişletecek Deus Ex: Universe projesine başladıklarını duyurmuştu. Çizgi roman, kısa film, kitap ve oyun gibi farklı mecralarda hepsi birbirine bağlı hikâyeler yaratacaklarını duyuran firmaların bu projesinden ilk ipucunu almış olabiliriz. NYCastings sayfasında yapılan bir oyuncu arama çağrısı Deus Ex evreninden "Augmented Rights Coalition" gibi terimlere göndermeler yapıyor. Oyuncu aranan karakterin ismi ise Hiroshi Saito. 28-35 yaşları arasında, yeri geldi mi profesyonel, yeri geldi mi militan ve Asya kökenli bir karakter olarak tarif edilen Saito bir Illuminati Shadow ajanı ve görevi Augmented Rights Coalition'a sızmak. Çekim yeri olarak Montreal'in verilmiş olması da Deus Ex ihtimalini perçinliyor hâliyle. Bakalım altından ne çıkacak?




  • Deus Ex: Universe'in Platformları Ortaya Çıktı

    Deus Ex serisinin yeni oyunu Deus Ex: Universe'in duyurusu geçtiğimiz aylarda yapılmış fakat oyunla ilgili fazla bilgi paylaşılmamıştı. Yapımın çıkacağı platformlar da verilmeyen bilgiler arasındaydı. Fakat konuyla ilgili ufak bir LinkedIn araştırması yapan DSOGaming sitesi, oyunun çıkacağı platformları ortaya çıkardı. Gelen haberlere göre Deus Ex: Universe'in çıkacağı platformlar arasında sadece PC, PS4 ve Xbox One yer alıyor. Yani oyun bu nesil konsolları ve Wii U'yu es geçecek. Konuyla ilgili LinkedIn'den elde edilen profil bilgileri şöyle;
    Clemence Maurer
    Level Designer
    Eidos Montréal
    February 2012 – Present (1 year 11 months)Montreal, Canada Area
    Currently in production of a Deus Ex : Universe game for PC / Next Gen

    Alexandre Deschamps
    Game Programmer
    Eidos
    August 2013 – Present (5 months)Montreal, Canada Area
    Gameplay on a Deus Ex: Universe game (PC / Next generation)

    Jean-Francois Dufort
    Lead Rendering Programmer Eidos
    Deus Ex : Universe (PC, PS4, Xbox One)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Square Enix'ten Deus Ex'le İlgili Yeni Bir İsim Hakkı

    Square Enix ve Eidos Montreal'in beğenilen RPG serisi Deus Ex'le ilgili yeni nesil konsollara bir oyun bekleniyor. Daha önce bu konuda Deus Ex: Universe adında bir projeyi görmüş fakat hakkında fazla bilgi alamamıştık. Serinin geleceğiyle ilgili Square Enix cephesinden yeni bir haber geldi. Belirtilenlere göre Square Enix, Deus Ex: Mankind Divided isminin kullanım haklarını kayıt altına aldı. Henüz bu konuyla ilgili fazla bilgiye sahip değiliz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Square_Enixten_Deus_Exle_ilgili_Yeni_Bir_isim_Hakki-53758.htm




  • Yeni Nesil Deus Ex İçin Online Özellikler Yeniden Göründü

    PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanan Deus Ex: Universe'ın online tabanlı olacağıyla ilgili söylentiler dolaşıyordu. Özellikle oyunun ismi, bu söylentiyi doğuran etkenlerden birisiydi. Oyunun yapımcı ekibi, Deus Ex: Universe için verdiği bir iş ilanıyla birlikte online modları yeniden ortaya çıkardı. Gelen haberlere göre Eidos Montreal, yeni nesil Deus Ex oyununun online modları için bir programcı arıyor. Bu programcıdan, XBL, PSN ve Steam mimarisiyle ilgili deneyim isteniyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Nesil_Deus_Ex_icin_Online_Ozellikler_Yeniden_Gorundu-53909.htm




  • Deus Ex Universe'ün Yeni Logosu Ortaya Çıktı

    Bildiğiniz gibi Deus Ex'in serisinin bir sonraki oyunu Deus Ex Universe olacak. Çıkacağı platformlar ve birkaç detay dışında hakkında pek fazla bilgimizin olmadığı bu oyun için yeni bir logo tasarımı ortaya çıktı. Başlamasına saatler kalan E3'de belki de Deus Ex Universe için daha fazla detaya ulaşabiliriz. 6 Haziran'da tescillenen bu logoyu aşağıdan görebilirsiniz.

    Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deus_Ex_Universeun_Yeni_Logosu_Ortaya_Cikti-60373.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 9 Haziran 2014; 18:25:26 >




  • Deus Ex: Mankind Divided Duyurusu Önceden Sızdırıldı!

    Eidos Montreal'in geçtiğimiz senelerde beğenilen bir geri dönüşle karşımıza çıkardığı Deus Ex serisinin yeni nesilde Deus Ex: Universe ile devam edeceğini biliyorduk. Ancak Rusya kaynaklı bir site, daha başka bir Deus Ex oyununun duyurusunu sızdırdı. Deus Ex: Mankind Divided ortaya çıktı.

    Sitede belirtilenlere göre yeni Deus Ex oyunu PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Sızıntıdan gelen bilgilere göre oyun birçok farklı bölgelede geçecek. Oldukça geniş bir silah özelleştirme sisteminin bulunacağı yapımın ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Haberlerimizi takip edenlerin bildiği üzere Square Enix şu sıralar Project CKP adında bir duyuruya hazırlanıyor. Firmanın bu duyurusu yaklaşık iki gün sonra netleşmiş olacak. CKP'nin altından bahsi geçen Deus Ex oyunu çıkabilir.

    Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deus_Ex_Mankind_Divided_Duyurusu_Onceden_Sizdirildi-77810.htm









  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 8 Nisan 2015; 0:06:14 >
  • Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

    Güncelleme: Sızıntının ardından Game Informer'ın yayınlanan kapağıyla beraber Deus Ex: Mankind Divided'ın gelişi kesinleşmiş oldu. Game Informer oyunu, "Oyuncu seçimlerinin dünyayı değiştireceği bir Cyberpunk macerası" olarak tanımladı. Belirtilenlere göre oyun, Human Revolution'ın iki yıl sonrasını konu alıyor. Adam Jensen'ın sorunların üstesinden nasıl geleceğinin tamamen oyunculara bırakıldığı belirtiliyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deus_Ex_Mankind_Divided_Duyurusu_Onceden_Sizdirildi_Guncelleme-77810.htm

    Video;

    http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/04/07/may-cover-revealed-deus-ex-mankind-divided-568435.aspx




  • human revolution director's cut türkçe yaması çıksa da tekrar bitirsem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.