Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
35
Favori
96.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu 2 günde bitirdim, şimdiye kadar oynadığım en müthiş oyunlar arasında yerini aldı.
  • Spotify de gece gece Kara tema müziğini dinliyorum. Oyunun soundtrack listesi bir başka güzel ya. İlk sefer oynadığım da kötü sonla bitirmiştim canım sıkılmıştı sonra ikinci kez oynadığım zaman bu sefer iyi sonla bitirdim içim rahatladı.

    Quantic Dream umarım yapacağı yeni oyunda bu etkiyi verebilir enfes lezzet almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ilk 3-4 saatini geçen sene oynamıştım unutmuşum jericho nedir ve bu kel robot insanlara dokunarak onları dönüştürme özelliğini nereden kazandı?
  • Ben bu oyunu almışım, PlayStation store bedava verdi mi bunu hiç? Verdiyse o zaman mı ekledim, yoksa PlayStation storeda ucuzken mi aldım, hiç hatırlamıyorum.

    Neyse Heavy Rain bitirdikten sonra bu oyunu da merak etmiştim, şu an fiyatı 250, parayla da almış olsam 50-60a falan almışımdır herhalde en fazla. Hemen oynayıp bitireyim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni basladim da biraz sıktı cop topla yatagi duzelt bira ver hizmetci gibi calistiriyorlar koskoca robotu
  • Detroit: Become Human Satışları 5 Milyonu Aştı



    Geliştirici Quantic Dream, Detroit: Become Human'ın tüm platformlardaki toplam satış miktarının beş milyonu geride bıraktığını duyurdu.

    Detroit: Become Human ilk olarak Mayıs 2018'de PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Aralık 2019'da Epic Games Store'a ve Haziran 2020'de Steam'e geldi.

    Quantic Dream oyunun Steam sürümüne ve Detroit: Community Play adlı Twitch uzantısına olan ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Bu Twitch uzantısı yayıncılar ve izleyicilerin oyun içi kararları gerçek zamanlı olarak beraber almasına olanak sağlıyor. Şimdiye kadar neredeyse 500 yayıncı bu uzantıyı kullandı ve izleyiciler 1.5 milyondan fazla oy kullandı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Detroit_Become_Human_Satislari_5_Milyonu_Asti-103559.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Ağustos 2020; 10:25:22 >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • console-master kullanıcısına yanıt
    Çok benzetemedim :) Amatör tarafından yapıldıysa eyvallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NiTRocy

    Çok benzetemedim :) Amatör tarafından yapıldıysa eyvallah.
    amator değil vts firması tarafından yapıldı.ucuz bir figür değil yani. Ben sevdim bir sürüde aksesuarı var. Oyunu sevenler kaçırmasın. Surat birebir olmayabilir ama hiç benzemiyor diyemezsin. Artı elbisede birebir daha ne olsun:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NiTRocy

    Çok benzetemedim :) Amatör tarafından yapıldıysa eyvallah.
    e tabi koleksiyonumdaki aşağıda görebileceğin figürler kadar değil tabi:)


















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 6 Ağustos 2020; 17:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Detroite sadece oyun gözüyle bakmamak lazım. 20 yıl sonra dünyanın gerçekten nasıl bir yer haline gelebileceği ütopik olmayan bir şekilde yansıtılmış olabilir. Robotların ayaklanmasını bir kenara bırakırsak oyundaki pek çok şey işsizlik, yapay zeka, arabalar vs. bunlar gerçekten gelinebilecek noktalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Hç benzemiyor demedim. Çok benzetemedim dedim ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plus ile verildiği zaman oynamıştım, maalesef sonu pek de iyi bitmemişti.
    Aslında baya bir zaman geçmiş üstünden, bir ara tekrar oynamak iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün bitirdim, David Cage'in açık ara en başarılı işi olmuş diyebilirim. Detroit'e geçmeden önce kısaca önceki yapımları hakkında da fikirlerimi belirtmek istiyorum :

    Fahrenheit : Fahrenheit'ı çıktıktan çok uzun süre sonra oynasam da beni etkilemeyi başarmıştı. Sürükleyici hikayesi ve gizem unsurları oyunun olumlu yönleriydi. Tek ve en önemli sıkıntısı ise ilk yarısı çok iyiyken ikinci yarısının bir anda gerçek dışı fantastik ögelere bağlayıp hikayenin saçma yerlere kopup gitmesi ve QTE oynanışının yine ikinci yarıda rezalet bir hale bürünmesiydi. Gerekli tuşlara basabilmek için arka planda neler olduğuna hiç bakmayıp sadece tuş uyarılarına göz dikmemiz gerekiyordu çünkü. Sanki oyunun ilk yarısı 2 yılda, ikinci yarısı 2 ayda tasarlanmış gibiydi ama her şeye rağmen oldukça sevmiştim

    Heavy Rain : HR'i çıktığı zaman oynamıştım ve resmen ağzım açık kalmıştı. O zamanlar her anlamda kusursuz gelmişti bana, büyülenmiş gibiydim. Seçimlerin hikayeyi gerçekten değiştirmesi de çok hoşuma gitmişti. Daha sonra oyunu birkaç yıl önce tekrar oynadığımda ise yaşadığım hayal kırıklığının haddi hesabı yoktu diyebilirim. Oynanış cidden çok hamdı, teknik olarak sıkıntıları vardı ve en önemlisi de çok ciddi senaryo açıklarına sahipti, hani bitirdikten sonra açıklanmayan ve eğreti duran o kadar çok şey vardı ki... Sanırım o zaman çok etkilendiğim için bunları gözardı etmişim. Hatta HR'nin PS4 konusuna da yazmıştım, o konunun son sayfasından okuyabilirsiniz detayları. Veya internete ''Heavy Rain plot holes'' yazarsanız da çok fazla içerik bulursunuz. Yani sonuç olarak hala seviyor olsam da o eski hayran olma ve büyülenme durumuna sahip değilim, ve hatta oyunu bugün hala çok ciddi övenlerin büyük çoğunluğunun oyunu yakın zamanlarda oynamadığını düşünüyorum çünkü o senaryo boşlukları dikkat edilmeyecek gibi değil

    Beyond Two Souls : Beyond ise eleştirilerin aksine çok severek bitirdiğim bir oyun olmuştu. Evet oynanış elementleri ve hikayeyi etkileme unsurumuz önceki 2 oyuna göre önemli ölçüde azaltılmıştı ama atmosferi, senaryosu, karakterleri beni kendine oldukça bağlamayı başarmıştı ve o eksik kısımlar o yüzden rahatsız etmemişti beni

    Detroit:Become Human ise temelde barındırdığı bilim kurgu hikayesini biraz yüzeysel anlatması dışında son derece başarılı bir yapım olmuş diyebilirim. Seçimlerin ve etkilerinin haddi hesabı yok, bitirdikten sonra yorumları okurken ve diğer seçenekleri izlerken şok oldum. Resmen her sahne için onlarca farklı tercih var ve çok basit bir etkileşim bile hikayeyi kritik bir şekilde etkileyebiliyor. Bugüne kadar bu tarzda ve ''Hikaye sizin seçimlerinize göre şekilleniyor'' mottosuyla yola çıkan neredeyse bütün oyunları bitirdim ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Detroit bu mottonun gerçekten hakkını veren piyasadaki ilk ve tek yapım olmuş

    Marcus'a nötr olsam da Kara ve özellikle Connor'ı çok sevdim. Müzikler çok etkileyiciydi, özellikle Connor ve Kara theme'leri playlist'ime girecek kadar hoşuma gitti. Oynanış kısmı Beyond'a göre ciddi artmış, HR'den de 1-2 tık fazla ve çeşitliydi. Tek sıkıntım üstte de dediğim gibi hikayenin bazı kısımlarda çok yüzeysel geçilmesi oldu. Özellikle Beyond ve HR'de olan; oyun bittikten sonra karakterlerin neler yapıp ettiğini, seçimlerimizin onların hayatını nasıl etkilediğini gösteren sinematiklerin Detroit'te neredeyse hiç olmaması veya çok kısa olması rahatsız etti. Diğer sonlara da baktım, çoğunda baya patadanak bitiyor oyun, hani nerdeyse Mass Effect 3 ile yarışır o konuda Benim sonum da şöyle oldu :



    Marcus ile barışçıl yol seçip finalde North'u öpüp bağımsızlığı kazandık. Connor deviant yani aykırı oldu ve CyberLife'taki androidleri getirmeyi başardık, finalde Hank ile sarıldılar. Kara ise Alice ve Luther ile Kanada'ya girmeyi başardı, orada Jerry'yi feda ettim ama sonradan gördüğüme göre barışçıl yolla gittiğim için kimseyi feda etmeden de sınırı geçebiliyormuşuz ama tabii bunu bilmediğim için riske atmak istemedim. Yani galiba olabilecek en güzel ve mutlu sona ulaştım


    Sonuç olarak türü sevenlere şiddetle önereceğim bir yapım olmuş Detroit:Become Human. Objektif olarak baktığımda en başta da dediğim gibi David Cage oyunlarının kesinlikle en iyisi ama bana en çok hangi oyuna bağlandın diye sorulsa sanırım Beyond derim. Çünkü Jodie-Aiden ve onların yaşadıkları, tüm hikayeler içinde beni en çok içine çeken ve empati yaptıran olmuştu




  • Oyunu 2 gün önce bitirdim. 14-15 saat oynadım hemen hemen. Sevdiğim bir tür bu oyunlar gerek müzikleri gerek senaryosu ve oyun mekaniği çok hoşuma gitti.

    Çok fazla değişken mevcut oyunda yaptığınız bir hata ilerde senaryoda güzel uygulanmış. Bu tarz başka oyun tavsiyesi olanlar varsa sevinirim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 58 ₺ verilip oynanır mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 dolari hakeden nadir oyunlardan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1907Fatih1907 kullanıcısına yanıt
    14-15 saat kısa değil mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Playstation plus vermişti zamanında, o zaman almış olabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.