Şimdi Ara

Detaylı Resimli Koss Portapro İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
29.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Utuman arkadaşımızın deneyimlerine güvenerek aynı siteden 51 TL ye bende bir kos portapro almış bulunmaktayım bilginize.Alışveriş olarak herhangi bir TR web sitesinden farkı yok 3-4 gün içinde geliyor.Fiyat performans olarak süper.Çok daha fazla bas ve ses performansı isteyenler technics-pioneer vs gibi kapalı tip dj kulaklıklarına yönelmeliler, tabi onlarda dünya para.

    Bu arada teşekkürler Utuman kardeş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sivil

    Utuman arkadaşımızın deneyimlerine güvenerek aynı siteden 51 TL ye bende bir kos portapro almış bulunmaktayım bilginize.Alışveriş olarak herhangi bir TR web sitesinden farkı yok 3-4 gün içinde geliyor.Fiyat performans olarak süper.Çok daha fazla bas ve ses performansı isteyenler technics-pioneer vs gibi kapalı tip dj kulaklıklarına yönelmeliler, tabi onlarda dünya para.

    Bu arada teşekkürler Utuman kardeş

    Hayırlı olsun sivil;teşekkür ederim güzel görüşlerin için iyi günlerde kullan.Yaklaşık 20 25 saatlik kullanımdan sonra daha da memnun olacaksın;ses daha da açılacaktır...
  • utuman ben de gaza gelip az önce sipariş verdim :) Peki mymemory'e gift olarak göndermelerini mi belirtmeliyiz? Ben öyle bir seçenek göremedim. Yoksa fiyatı ucuz olduğu için zaten gümrüğe takılmıyormu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omerfc1

    utuman ben de gaza gelip az önce sipariş verdim :) Peki mymemory'e gift olarak göndermelerini mi belirtmeliyiz? Ben öyle bir seçenek göremedim. Yoksa fiyatı ucuz olduğu için zaten gümrüğe takılmıyormu?

    gift yapamıyorlar zaten müşteri istese de;gümrükte takılmıyor bir tane de annemin arkadaşına istettik sorun çıkmadı;biraz nüyük bir zarfta gelecek siparişi bugün verdiyseniz cuma elinize ulaşır sanıyorum;gümrük sorunu olmaz korkmayın,ama binanıza bakar olun perşembe cuma günleri ve de gelmesse daha sonrasında eğer evde olmassanız postacı binaya hatta binanın dışına da bırakabilir onun insiyatifinde bu iş;şimdiden hayırlı olsun...
  • Bilgilendirme için teşekkürler elime geçince bende yorumlarımı yapacağım. Valla kulaklık konusunda baya bir dertliydim. Technics RPf350 modeli kulaklık aldım Bass neredeyse sıfır denilebilir. Sonra sony den bir kulaklık aldım o da gerçekten çok kötü çıktı. En son araştırıp bu kulaklıkta karar kaldım ve neredeyse herkes çok iyi olduğunu yazmış. Hayırlısı artık
  • portapro, sokakta veya ulaşım araçlarında dinlemek için pek uygun değil bence..
    Dış sesi tam izole edememesi ve ayrıca görünüm olarak tuhaf olur.. Amerika veya Avrupa da olsa hiç kimse ilgilenmez de; bu kulaklıkla bizim yollarda dolaşırken herkesin dikkatini çeker.. Kulaklığın keyfini çıkartmadan kıl ederler insanı.. ..
    Ama evde kullanmak için harika ve ideal bir kulaklık gerçekten
  • Pilot kulaklığı gibi TR şartlarına hiç uygun değil
  • mymemory'e sonuna kadar güvenebilirsiniz arkadaşlar.. 3 ay kadar önce 62 sterlin'e 8GB Sandisk Sansa Fuze aldım, en ufak bir sorun yaşamadım. Gümrük üst sınırı 100 Euro'dur, alacağınız ürünün fiyatını ona göre ayarlanız yararınıza olur.

    @utuman

    Oldukça detaylı bir inceleme olmuş, benim Triple.fi'ler için de yapmışken böyle bir inceleme yapmak istemiştim, ama vazgeçtim sanırım.. Büyük emek vermişsin, ellerine sağlık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 26 Mayıs 2009; 13:12:05 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

    mymemory'e sonuna kadar güvenebilirsiniz arkadaşlar.. 3 ay kadar önce 62 sterlin'e 8GB Sandisk Sansa Fuze aldım, en ufak bir sorun yaşamadım. Gümrük üst sınırı 100 Euro'dur, alacağınız ürünün fiyatını ona göre ayarlanız yararınıza olur.

    @utuman

    Oldukça detaylı bir inceleme olmuş, benim Triple.fi'ler için de yapmışken böyle bir inceleme yapmak istemiştim, ama vazgeçtim sanırım.. Büyük emek vermişsin, ellerine sağlık..

    Kesin 100 euro mu yoksa 100 dolar mı acaba? Şimdi euroya göre ayarlayıpta gümrükde kalmayalım.
  • İlgili kanunun bir kopyasını bulabilirsem buraya kopyalarım.. Gift, yurtdışı sitelerden alışveriş sınırı, ayrıca sınırı aşınca gelecek olası vergiler vs. mevcut.. Birim olarak Euro geçiyor..
  • Devletin birimi Euro. Bu normal zamanda takılmayan. Bayram ve yılbaşı gibi zamanlarda 300€'ya kadar izin verilebiliyor deniliyor.

    Fakat Fedex 100$ diyor kendi sitesinde bilginiz olsun. Onların durumu ayrı. Gerçi Fedex kafasına esti mi 100$ altını da takıyor gümrükte.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: witness

    TunerSS e katılıyorum. Portopro ile daha güçlü baslar duyarsın. Genel ses kalitesi olarakta portapro gayet iyidir. Gerek tizleri gerek basları başarılıdır. Sr 60 ın ise bas performansı daha geridedir ( ya da daha az baskın demek doğru olur ) , buna karşılık mid performansı daha başarılıdır. Daha "yoğun" şekilde vokal sesleri duyabilirsin. Yine yüksek çözünürlük gerektiren müziklerde sr60 ın frekans ayrımı daha iyidir , bu sayede daha fazla ayrıntı yakalayabilirsin. Tizleri iki kulaklığında başarılı olduğunu zaten biliyoruz ama benim görüşüm sr60 ın tizlerinin biraz daha başarılı olduğu. Özellikle yüksek seslerde düşük ve yüksek frekansın aynı anda yoğun olduğu müziklerde tizlerde bozulmalar daha az oluyor. Buna karşılık portapro daha uygun fiyatlı , taşınabilir bir model.
    --Cx200 çoğu kullanıcı için fiyatına göre çok iyi bir kulakiçi bu yüzden iyi bir seçim olabilir.



    2 seneye yakın süredir günde 1-2 saat portapro dinleyen birisi olarak diyeceğim şudur ki:

    fiyatına göre,
    baslar çok derin, güçlü ve tok, tizler çok doğal ama biraz agresif(!) bu sebepten midler geride kalabiliyor çoğu zaman. misal wintersun'ın starchild şarkısında tizlere abanmış distorsionlu gitarların orta frekanslarını pek duyamıyorsunuz, yani ya tizler orta frekansları gölgeliyor ya da diyaframdan çıkmadan bastırıyor, bilemiyorum ayırt edemedim. aynı şey px100 de de mevcut lakin ilginç bir şekilde zen aurvanada ya da ie4 te daha net yine de duyulmuyor tam. 5 senelik gitar geçmişime dayanarak söyleyebilirim ki distorsionu ne kadar verirseniz verin, mixerden tizleri ne kadar artırırsanız artırın, gitar kaliteli ise eğer, o tok midleri duyarsınız. ama ya mix aşamasında bloke etmişler o frekansları (ki niye?) ya da dediğim gibi pek duyuramıyor portapro ve muadili ürünler, benzeri moonspell in alma mater şarkısında da mevcut mesela. maalesef grado dinleme şansım olmadı hiç. ama reviewlere bakarak onların bu seslerde tam bir netlik ortaya koyabileceğini söyleyebilirim. dinleyen var ise şayet, aydınlatırsa sevinirim zira merak ettim şimdi...

    eklemem lazım bahsettiğim şarkılar flac formatta yani kaliteden kaynaklanan bir sorun olmadığına eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 27 Mayıs 2009; 5:07:34 >




  •  Detaylı Resimli Koss Portapro İncelemesi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 9 Haziran 2009; 19:26:35 >
  • Kim bu ok1907?
  • Kaka. En sevdiğim 2 futbolcudan biri Dün real madride 65 milyon euroya transfer oldu. 65 milyonluk adam bile portapro kullanıyor yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 9 Haziran 2009; 20:22:37 >
  • Ben de sağlam cahilmişim
  • Selamlar,

    Bende mymemory adlı site aracılığıyla evde dinlemek amacıyla Koss Portapro aldım.Toplam maliyeti 50 TL tuttu.Fiyat-performans açısından bu kulaklığı herkese şiddetle tavsiye ederim.En büyük dezavantajı herkesinde belirttiği gibi dışarıya çok ses vermesi denilebilir.Ama evde kullanım için çok ideal bir kulaklık.
  • Ustam çok Teşekkür Ediyorummm
  • kaka bile seklını semalını dusunmuyorsa sızde takılmayın derım goruntusune :)
  • İnceleme süper olmuş eline sağlık güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.