Şimdi Ara

Detay Maxinet İnternet Üzerinden Düzenli Para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ‘’bir gün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. şimdi tam zamanı. harekete geçin ! ‘’ bu sözler bir felsefe kitabından değil sitenin anasayfasında yazıyor.haliyle insanı düşünmeye itiyor hayal ettiğim şeyleri yapmaya nasıl imkan tanıyacak bu sistem diye.sistem hakkında detaylı bir araştırma yapmak için yola koyuldum ve sitede varolan adrese gidip yerinde ziyaret yaparak onları dinleyerek, kafamdakileri sorma fırsatı buldum. sizlere artısı ve eksisi ile gözlemlerimi anlatacağım; öncelikle ufak bir sunum yaptılar ve sayısal verilerden, sistem işleyişinden ve kazançlardan bahsettiler. burada güven veren nokta şu; benzer tutulan ve patlayan birçok network marketing sisteminde hep yurt dışı menşeili ve muhatap bulabileceğiniz bir yer olmuyor genelde. burada ise şirkete gidip gezebileceğiniz, yapının işleyişini gözlemleyebileceğiniz size hayal değil hizmet satın alındığının göstergesini canlı olarak izletebiliyorlar. sistemde, işleyiş çok basit, kendinize seçeceğiniz 3 yol var

    1. yol : ben 1 paket satın alırım bilgisayarımı çalıştırırım ve günlük sabit gelir elde ederim. her ayın 5 inde vergimi öder paramı cebime koyarım( evet kanun gereği %20 vergi ödüyorsunuz yapılan işlemlerin yasal olduğun bir kanıtı daha, hernekadar gelirde düşüş olsa da denetlenen bir firmada vergi ödeyerek kazanç sağladığınızı biliyorsunuz.

    2. yol: bana ortalama yılda 1 verip 3 kazanmak yetmiyor diyebilirsiniz (şuan piyasada bu şartlarda bir kazanç ne faizde ne borsa da ne de dövizde getirmiyor) ve genelde kafa kurcalayan network kısmı ile ilgilenebilirsiniz. burda da bana güven veren nokta birçok network firmasında olduğu gibi yok sağ kolda 10 üye sol kolda 10 üye olsun bilmem ne primi alabilmek için onun altını doldur gibi detaylar yok. düz ve basit bir yapı var her yaptığın ve aşağı doğru inen 7 basamaktan üyelerden gelen bir pay var.

    3. yol. şirketlere seo hizmeti satmak, yani organik olarak x tıklamayı x fiyata firmalara satıp %10 komisyon alabiliyorsunuz.
    sonuç olarak bence artı ve eksisini sıralarsam ;

    artılar:

    - yerli firma olması ve muhatap bulabilme
    - yasalara uygun denetlenen ve vergi veren bir firma ( gelir vergisini ve sicil kodunu paylaşıyorlar)
    - sabun köpüğü olmadığının en büyük belirtisi köklü ve geçmişi olan bir firma olması
    - sistemin basit olması ve seni üye bulmaya zorlayan birşeyler satmaya iten bir yapısı olmaması ( 1.yolu seçip bilgisayarını çalıştırıp çok güzel bir sabit gelirin oluyor )
    - 2 .yolu seçmeye kalkarsan ve ‘’harekete geçersen ‘’ ne uzayıp ne kısaldığımız çalışma hayatından farklı olarak çok güzel ek gelirlerle ‘’ hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirme fırsatı veriyor’’.

    eksisi:

    -şirket ziyaretimde bir talepte bulundum ve el altında bulunan bir bilgi olmadığı için ulaştıramadılar, umarım en yakın zamanda inceleyebilirim, böylelikle kafamdaki son soru işareti de gitmiş olur.borsadan kalma alışkanlığım olan teknik analiz dışında temel analizde yapmamı sağlayan olmazsa olmaz bir şey vardır ki o da bilanço ve gelir tablosu. şirketin anlık fotoğrafını görmek istersen bilançoyu yorumlarsın ve kalemler hakkında birçok veriye ulaşırsın böylelikle ne kadar doğru yönetildiği hakkında net bilgiler oluşur.bu yüzden bu noktadaki soru işareti giderildiğinde tekrardan düzeltme yaparım.

    daha fazla bilgi için yeşillendirebilirsiniz.

    üyelik için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.üye olunca herhangi bir ücret ödeme zorunluluğunuz yok sistemi daha yakından tanıyorsunuz.
    https://sys.detaymaxinet.com/?r=v2yczy
    https://www.youtube.com/watch?v=H5V0VGbUSJY&feature=share







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.