Şimdi Ara

Destiny-Division-Fifa PS4 Oyun Grubu MTGU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Biz birlikte oynamaktan zevk alan. Oyunları birlikte oynandığında eğlenceli olduğunu bilen. Farklı farklı ülke ve sehirlerde olmamıza rağmen güzel dosluklar kurmuş bir ekibiz. Adımızdanda anlaşılacağı üzere eğlenceli bir takımız. Yeni insanlar ile tanışmayı ve oynamayı sevdiğimiz gibi, ekip içi yardımlaşmayada önem veririz. Şuan için Destiny, The Division ve Fifa gruplarımız bulunmaktadır.

    Kuşak farkından dolayı iletişim sorunlarının önüne geçebilmek için 18 yaş altı arkadaşları klana kabul edemiyoruz. Tabi bu tamamen kapıları kapattığımız anlamına gelmiyor. 18 yaş altı katılım taleplerini referans yada karsılıklı 1-2 hafta klana uyuma bakıyoruz. Şuan bu kapsama giren 15-17 yaş arasında 4 arkadaşımız bulunmakta.

    İetişim için whatsapp uygulamasını kullanıyoruz. Division, Destiny ve Fifa gruplarımız var. Genelde kalabalık gruplar. Ve çeğnemiz çok düşük. Bu nedenle ben dahil herkeste whatsapp sesizdedir. Ara ara kontrol ederiz. Raid ve görevler için genelde whatsapptan yazışarak organize oluruz. Whatsapp dışında bungie.net üzerindeki klan duvarını aktif olaraka kullanırız. Ayrıca klan forum sayfasını da haftalık listeler için kullanıyoruz. Yeni devreye aldığımız bir web sitemiz ve blog sayfamız var.

    Birbirimize çok saygılıyızdır. Kimsenin kimseyi yargılama yada eleştirme hakkı yoktur. Sonuçta bu bir oyun ve bizde eğlenmek için oynuyoruz. Tüm üyeler farklı klanlardan oyuncular ile de oynayabilir. Bu konuda bir baskı yada zorunluluk bulunmamaktadır. Herkes kendi görüşüne göre hareket edebilir.

    Bize nasıl katılabilirsiniz.
    info@mademturksungosterurksun.com
    Eğer Destiny Oynuyor iseniz :
    https://www.bungie.net/en/Clan/Pending/1227498
    https://www.bungie.net/en/Clan/Detail/1447576

    yada tüm detaylar için
    www.mademturksungosterurksun.com dan bize ulaşabilirsiniz.

    Psn: Efsane_Black

    Herkese iyi oyunlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clash of the Turk Titans -- 24 Haziran 2016; 12:49:41 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.