Şimdi Ara

Destiny 2 (2017) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
22
Favori
42.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugünkü güncellemeden sonra stuttering problemi yaşayan var mı? Medium-High oynadığım oyunu lowa çekmeme rağmen yaşıyorum bu sorunu ne hikmetse. Oyun çıktığı günü geçtim açık betada bile problem yoktu.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Bugün raidde fark ettim. Böyle sürekli elemanlar gelince 10-15 saniyede bir takılıyor. Böyle bir şey mi yaşadın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timeishammy

    Bugün raidde fark ettim. Böyle sürekli elemanlar gelince 10-15 saniyede bir takılıyor. Böyle bir şey mi yaşadın

    Raid oynamadım ama ilk Strike modda arada bir oluyordu alakasız yerde. Public Eventlerde ise coşuyordu. FPS'ye baktığımda düşüş görmüyordum ama oyun takılıyordu bildiğin. Bugünkü güncellemeye kadar böyle bir şey yaşamadım hiç. Fena derecede canımı sıktı açıkçası.
  • Bungie de araştırıyoruz diye tweet atmış. Birçok insanda aynı sorun olmuş. Eskiden oyunlara gelen patchler oyunu düzeltmek üzerine kuruluydu şimdi ise bozmak üzerine kurulu.
  • Arkadaslar dh türkiye clanına bi kac gün önce girdimde discord kanalını bulamadım.birde battle net social grup var sanırım bunların linkini paylasırsanız süper olur.
    bunun dısında klana katılmak isteyen yada birlikte oynamak isteyen arkadaslarım light level farketmezksizin ekleyebilirler . RickRoss#21484



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafetKaya -- 3 Kasım 2017; 7:32:53 >
  • RafetKaya kullanıcısına yanıt
    Discord Linki:
    https://discord.gg/7QVMUEA

    Klan profilinde de yazıyor discord kanalı.
  • Merhaba Arkadaşlar bende destiny 2 oyunu keyi var uygun fiyata güvenebilecek arkadaşlara satacağım.

    GTX 1080 kart ile elime geçti oynamayacağım için satıyorum.
  • nightfall strike oynayacak pm atsın.
  • Destiny 2 hızlı item kasma rehberi gibi birşey :)

  • Rat King questline için fireteam gerekiyormuş gelecek var mı?
  • Palit GTX 1080 aldım destiny 2 key kampanyası varmış...geç haberim oldu bilmesek key verilmeyecek teknobiyotik'e sordum verdiler sormasak

    vermeyeceklerdi müthiş politika...Bunu GeForce Experience'den redeeem edemiyor...Daha sonra tekrar deneyin diye hata alıyorum bu sorunu yaşayıp

    çözebilen var mı ?
  • 6 kasımda gelen son patchden sonra hiç bir şey yoktu. 7 kasım sabahında yani bugün oyunu bir açtım 60 fps oynadım oyun 30 fpslerde :) bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xleonhart

    Destiny 2 hızlı item kasma rehberi gibi birşey :)





    yarısından çoğu yanlış , başlangıcı eksik. Konuşma şekli bölük pörçük , belli belirsiz. Bu tarz videolar için " KackhisHD,xHoundish,UnknowPlayer,SirDimetrious" öneririm hem güncel hem de net bilgi alırsınız.Oyun güncellemeleri hakkında önceden bilginiz olur ya da exploitleri hakkında.

    Ayrıca level 16'a kasarken 2 aralıkta zorlanıyorsunuz , ikisinde de bulunduğunuz gezegenin public eventinde kasıyorsunuz(ghost ta %10 exp boost varsa daha iyi, Eververse deki tokeni alır kullanırsanız daha da iyi,Parti ile kasarsanız daha daha da iyi exp alıyorsunuz.) 16 da storyi bitirince hawthrone > zavala ile konuşup 20 level oluyorsunuz direkt.Sonra 260 a kadar public eventte kasın .Sonra Exotic Quest ler var : gezegenlerde mavi ile gösteriliyor. Genelde onlarla 280 - 285 yapabiliyorsunuz .285 de milestones dan gelen powerful engramlari açın. 300 olursunuz çok şansız değilseniz.Çok şansız iseniz yeni karakter açın, powerfulları saklayın, level 20 260 light olunca yüksek level karakteriniz silahlarini aktarıp taktıktan sonra sırayla > exotic quest > powerful engram aynı işlem 2.3. karakter için 300 ~ olmama ihtimaliniz yok. Raid trial oynamınza gerek yok ayrıca bunlar için.
    Hoş şu an daha da kolay faction exploit var : EDZ de winding cove a ışınlanın ilerleyin önünüzdeki tepede çukur benzeri bir yer var girin oradaki fallen bossunu kesin Lost sector kutusu var , ilerlediğinizde görüyorsunuz, sonrası tepeye çıkın , harita ismi değişine kadar yürüyün , harita ismi değiştiği an geri dönün kutu tekrar çıkıyor. Tekrar tekrar yapabiliyorsunuz. çok rahat level kasılıyor şu an.Bir yerden sonra limit giriyor sadece shader veriyor ama o ana kadar zaten yeteri kadar item düşüyor.
    ayrıca pvp ve pve de statlarınızı min 4 resilence 6 recovery yapın . Recovery en önemli stat oyunda çok fark yaratıyor . 4 resilence pvp de 2-3 vuruşta ölmemenizi sağlar.İdeali 6 resilence ,10 recovery ,2 tane ability recharge.Mobility stat ı koşma hızınızı artırmıyor, sadece sıçrama mesafesi ve yürüme hızını artırıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=XGFOaxkELbs

    buda videosu faction token kasma ile alakalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside3 -- 9 Kasım 2017; 3:45:2 >




  • Darkside3 kullanıcısına yanıt
    Baska anlat baska :)) yetmedı bunlar
  • Destiny ile aram hiç olmadı ama 2. oyun ile başladım power denilen olayı kasmak sadece zaman ile alakalı çok zorlamaya gerek yok. EDZ (heroic) event farm bile size raid ve tüm diğer uğraşlardan daha faza exotic engram atıyor geri kalan power artırma işini powerful engram ile devam ettirirsiniz.

    Oyuna arada giren biri olarak 1 hafta olmadan 291 power olmuştum, zaten aşırı hızlı kasmak bir noktadan sonra boşlukta bırakır çünkü oyun şu hali ile aşırı boş bir içeriğe sahip. Silah kısmında 300 seviyesine hızlı gelmek en kolay 3 karakter kasmak ile oluyor ama benim hiç işim olmadı boşuna uğraş, elinde sonun 1 ay olmadan 300 power olmamak imkansız her türlü olunur.
  • SlimUltimate kullanıcısına yanıt
    dediğimi yapsan ,zaten oyun bitti , hocam daha ne anlatayım , silah havuzu çok az elde etmek çok kolay olunca ,tüm end game max level oldu , birde gereksiz giysi silahlar zaten hepsi birbirinin aynı. :D raid glitchi vardi fixlediler.Hoş hala son bossa gidebiliyorsun harita arkasından, ama oda birşey değil.Trial da flawless yapmadan flawless yerine girebiliyorsun oda fixlendmedi sanırım.O elemanları ya da reddit/destiny ' i takip edin görürsünüz zaten ona bana buna gerek yok.
  • SlimUltimate kullanıcısına yanıt
    100 roketli wardliff coil , reload ve ammo almadan sadece titan için.
    https://www.youtube.com/watch?v=V1ng9E-_h5w



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside3 -- 12 Kasım 2017; 0:30:5 >
  • oyuna bağlanmıyor sizde de aynımı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.