Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
41
Favori
117.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    ultrAs28 @ 13 Ocak 2018 00:11:43

    Vallahi bak tree of.coins in çalışmadığını şimdi senden duyuyorum.

    Aşmış abi bunlar vallahi bunlardan birşey olmaz güzelim oyunun içine ettiler.

    Hocam PSN ID atarsan ekliyeyim seni bizim arkadaşlar var sağlam bi kings fall yapariz. yarin aksam veya pazae günü allah ne versiyse dalariz.

    Cidden konuyu dağıttığımız için özür dilerim ama kolau değil 3-4 Yılın emeği var birazda oyun yapimcilari oyunculara saygi duysun.


    Öyle hocam çalışmıyor bende arkadaştan ögrendim.

    PSN ID TooL666TR Eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir zaman oldukça oynarız.



    @oliwander

    Emeğine sağlık hocam vallahi çok uğraşmışsın çok çok teşekkür ederim çeviri ve bilğilendiriğin için.

    Azda olsa umutlanıyoruz oyunla ilgili bakalım umarım içi boş çıkmaz söylenenlerin. Güvendiğim bir yapımcıydı Bungie ama d2 den sonra pek eski tadı yok.



    quote:

    UyGaR___ @ 13 Ocak 2018 09:37:46

    bana öyle geliyor ki; her şey sona erdiğinde elimizde destiny 2 isimli bir destiny 1 oyunu olacak. 1'i oynamamış biri olarak beni bu memnun eder ama 1'e sahip olanlar için sıkıntılı durum. hak vermiyor değilim bazı yakınmalara. :)



    Birçok oyuncuya söylediğinizi sunsalar kesinlikle koşulsuz kabul eder hocam :)

    ilk oyunu da eleştiriyorduk hocam o konuda yalan söyleyemem. 2. oyundan beklentim baya yüksekti o yüzden üzücü oldu.


    quote:

    oMeR24 @ 13 Ocak 2018 09:38:22

    Destiny 1 zataminda twich de ilk 10 aşağı dusmezdi şimdi geçen baktım 60 karda. ozamanda PC de yoktu oyuncu kitlesinin şimdi daha fazla olması gerekirken şuan daha kötü durumda


    Kesinlikle haklısınız hocam hani çok osiris maçı izlerdim çok keyifli oluyordu bireysel oyunculuklar. Şimdiki Trails inan çok berbat yahu karşıdakilerin neti iyiyse bittin. çıkıyorsun ateş edemezsin ya ölecen ateş edeceksen yada kaçıp milim canla kurtulacaksın. Arkadaş bizim elimizdeki silah değil mi bu hasar nedir böyle diyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 13 Ocak 2018; 10:57:30 >




  • Bungie yi sadece 1 konudaki başarısından dolayı tebrik ederim. Oda bu kadar potansiyelli ve benzersiz bir oyunu berbat etme konusundaki başarısı. Oyunu ilk sezonundan beri oynayan biri olarak şu anki geldiği noktayı görmek insanı gerçekten üzüyor.

    Özellikle taken king dlcsinden sonraki şubat güncellemesi ile oyunun içine ettiler açıkçası. Bunun sebebi ise maalesef yine bu oyunu oynayan sıradan oyuncular oldu.

    Oyuna para veren herkes kendi açısından düşünüyor tabiki ancak bu tarz oyunlarda herkes her görevi yapıp her itemi alacak diye bir durum olamaz. En kullanışlı itemler yine en zor görevlerden çıkar ki insanların daha uzun süre oynamasına ve kendini geliştirmesine olanak sağlasın. Ancak insanlar o kadar çok ağladılar ki bungie maalesef bu tuzağa düşmek zorunda kaldı. Şöyle bir örnek veriyim;

    1. Yıldaki thorn görevini yapmış olan arkadaşlar bilirler. 5 6 aşamalı görev o kadar zordu ki insanlar sinir krizleri geçirirdi. Hele crucible daki void kill olayı resmen insanlara eziyet olurdu. Ancak görevi tamamlayıp silahi aldığınızda çok değerli birşey elde ettiğinizi bilirdiniz.

    Rise of iron ile thorn görevini tekrar getirdiler ama bu sefer öylesine kolaydı ki 1 günde tüm görevi yapabiliyorduk. Zaten 4. Sezon thornu da hiçbir işe yaramayan bir silah oluvermişti.

    Bu örnek zaten oyunun nereden nereye geldiğini gösteriyor. Benim gibi eski oyuncular ne kadar isyan etse de kasalarını kontrol ederseniz dolu yada doluya yakın olduğunu görürsünüz çünkü bu hala d1 oyununun 1. Yılından gelen alışkanlık. Bir itemi bulmak o kadar zordu ki insanlar itemlerinden vazgecmek kırmak istemezdi. Şimdi ise sahip olmanız gereken item sayısı 20 falan. Üstelik bu itemler nerdeyse bulunması en kolay itemler. Rpg oyunlarında böyle birşey olamaz. Eski oyuncuların hayal kırıklığı işte tam olarak bu. Bungie hangi akla hizmet böyle bir planlamaya gitti bazen şaşırıyorum açıkçası. Oyunun ilk zamanki seviyesi ile şu anki seviyesi arasında eksi yönde çok büyük bir fark var. Normalde geliştirme konusunda artı noktalar korunup eksiler düzeltilir ama bungie tam tersini yaparak kendini ve markasını mahvediyor.

    Evet hala bu oyuna ve geleceğine ilgi duyuyorum. Başından beri hikayesi ve dünyası benim için eğlenceli geliyor ama söyle 2014 sonundan bu zamana kadar bakıyorum da yapılan değişiklikler hep eksi noktaya gidiyor. Bende hala 1. Yıl hevesiyle yada onun hatırına oynamaya devam ediyorum.

    Keşke yarın serverları kapatıp 1. Oyunun remastered versiyonunu gelistirseler. Inanın bana şu an oynamayan bir sürü kullanıcı geri dönecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler boyle bir hata alıyorum online moda giremiyorum yardım eder misiniz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyotcu1453 -- 13 Ocak 2018; 22:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel özetlermişsiniz hocam vallahi tam önemli noktaya değinmişsiniz. sonuna kadar katiliyorum söylediklerinize. Tüm silahlar hele ki exolar üstünlüğü olmayacaksa kaldir at gitsin d2 getirilen exolarin çoğu boş işe yaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Bungie seni bile bu kivama getirdi ise üstad destiny 2 yi yeni gelecek genisleme paketi gelene kadar en iyisi acmamak zaten 335 yapmisim hem titan hem warlock ve bunlari 2. raid i bitirmeden once yaptin yani raid oynamadan 335 olabiliyorsun.



    Tam bizim delirdigimiz kizdigimiz noktalari anlatmissin.

    Ve depo da dedigin gibi halen uriels gift dolu neden valla bende bilmiyorum alişkanlik herhalde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salı günü (yarın) 4 saat bakım olacak arkadaşlar.

    "expected duration is 8 am pst to 12 pm pst" - tr saati ile 19:00 - 23:00 arası sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UyGaR___

    salı günü (yarın) 4 saat bakım olacak arkadaşlar.

    "expected duration is 8 am pst to 12 pm pst" - tr saati ile 19:00 - 23:00 arası sanırım.

    Giren yok günlerce bakım yapabilirler
  • [simage][/simage]Ya bu code u ekledim ben storedan, ve destiny 2 collectors edition tanimlandi dedi. Ek paket 1 , 2 ye erişimmi verdi şuan? Ve bu kod bildiginiz standart kutulu destiny 2 den cikti. Daha once dijital oynuyordum bosuna mi almis bulundum curse of osirisi? Yoksa bu code expansionlara giris saglamiyormu? Aydinlatabilirmisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goaben -- 16 Ocak 2018; 22:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hala oynayan kaldı mı ya ? Aynı içeriği tekrar tekrar mı oynuyorsunuz arkadaşlar ? Bungie Destiny gibi güzel,potansiyelli bir ip yi öldürdü resmen.. Özlüyorum o eski Destiny'i..
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba aramizda ingilizcesi duzgun bir arkadas var ise vir youtube videosu atsam tercume edebilir mi. mevzu şu ki DESTINY 3 e başlandigi soyleniyor buyrun tercume edecek arkadas var ise seviniriz forumca :)



    https://youtu.be/yLz3IdkNKjQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAs28 kullanıcısına yanıt
    2018 yılında yapmayi planladıkları değişiklikleri yeni oyuna yormuşlar. 6v6 modu yada silah sınıflarında değişiklik yapacak bungie. Sanırım oyunun 2. Yılında köklü bir değişim olacak ama youtuberlar hit almak için bunu destiny 3 diye adlandırıyorlar. Yani öyle birşey yok. En erken ihtimalle 2019 yılına kadar bu oyun devam edecek ama köklü bir değişim olacak orasi kesin. Tabii bu değişikliklere dlc diye para vereceğimiz için yeni oyun olarak adlandırabiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad bilgiler için.

    Akşam youtube'da gezinirken gözüme ilişti çözemedimde ne olduğunu.

    Bizde ki ingilizce kamboçyaca ile aynı seviye de :D
  • bir yandan da gerçek destiny 3'ün geliştirme sürecine bence başlanmıştır. destiny 2'yi de kırpıp sonra 3 diye ittirmesinler ? :d

    3-6 arkadaş girip keyifli vakit geçirtecek sayılı oyunlardan biri bence. 600 saat olmuş şimdiden.https://www.wastedondestiny.com/search/uygar___ sohbet muhabbet arası nightfall, raid bitirmek, event yapmak, exotic'lerden aynı şeyler düşünce isyanlar çekmek, üst üste 3 prospector düşürmek yaratıcı küfürler duyurarak gülme krizine sokabiliyor bizi. grubumuz güzel, ondan belki



    prestige nightfall yapmak isteyen var ise akşamları yardımcı olabiliriz. kafamızda mavi hare olmadan gezemiyoruz :P ulaşın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 17 Ocak 2018; 11:19:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • o zaman soru gelsin destiny 1 alınıp oynanır mı
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık söylediklerinizin bir tanesi hariç hepsine katıllıyorum o da giden oyuncuların geri gelme ihtimali :) Maalesef oyunu katlettiler. Bir de özel kutulu limited edition sürümünü almıştım 500 tl verip. Elimde patladı resmen kenarda duruyo atsan atılmaz satsan satılmıyor. Yazıkk...
  • Lightım 335. İçimden oynamak gelmiyor. Ne yapsam ne oynasam bilemiyorum. 2. dlc ye kadar oynamayalım mı yani.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bulaşma hiç 2 oyunu oynadıgın kadar oyna gitsin. 1 oyun etkinlerde pek fazla kişi bulamazsın. tabi karar sizin yinede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metal_my666

    Yok hocam bulaşma hiç 2 oyunu oynadıgın kadar oyna gitsin. 1 oyun etkinlerde pek fazla kişi bulamazsın. tabi karar sizin yinede.

    o kadar önemli mi birilerin olup olmaması.

    1 ay önce division aldığımda da kimse yoktur almayın dediler her zaman birileri oluyor o maksatla sordum hocam
    almışken oynamışken önce 1 sonra 2 oynayayım diye düşünmüştüm
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    o zaman senin bileceğin bir durum hocam keyif alırım derseniz ne mutlu size.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.