Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
41
Favori
117.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne bileyim pvp de işe yarar gibi gözüktü hocam.varmı senin önerin pvp için ?
  • Submachine ler iş yapmaz pvp de.
    Ben genel olarak bygones
    Inagural adress
    Truth
    Right side of wrong
    Kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fallofday kullanıcısına yanıt
    Sleeping simulant. Youtubeden izle. Dehşet silah. Almaya uğraşıyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Not Today!

    Sleeper sadece boss için değil herşeye şart powerda. Ikelos sg ve sleeper simulant meta oldu artık. Spire of star prestij lair dan catalisti de düşürdünüz mü efsane birşeye dönüşüyor. Catalysti farmlamak için bi ekibiniz yoksa uygulamadan bi fireteam bulup ilk kasayı açıp çıkın. Ingilizceniz varsa zaten şansınız yüksek kısa zamanda düşer yine de şans işi tabi.

    Ben hep oyundayım akşamları ekleyebilirsiniz 600 olunca pek is kalmıyor oyunda :d

    BunyaminTR
    Lunas howl u alabildinmi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam.malesef hiçbiri bende yok gerçi yeni 520 oldum.tabanca ile görev var pvp de onu yapıyorum.
    uruel gift ie oynuyorum genbellikle pvp de
  • OLIHOGDES kullanıcısına yanıt
    var hocam o ama malesef baska bir exotic ile oynadığım için genellikle kullanmıyorum.
  • Görev sırasını yarıladım. Redrix ile birlikte yapmaya çalışıyorum. Görevler çok çetrefilli yavaş ilerliyor haliyle. Uğraşmaya değecek iki silah ama almak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 100 headshof aşamasındayım asıl sorun fabled ranka ulaşmak heroictim sırf görev yüzünden braveye düştüm.böyle giderse guardiana kadar düşecem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    Daha çok düşecek, işte o zaman alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genisleme paketine 65 tl vermistim sanirim. bu fiyatlara yakin dusmeden almicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimbilmez kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Ucubeler bayramı var ya indirim yaparlar çokca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 level ile 280 light oldum elimde better devil bana mısın demiyor maşallah 50 leveldekine 2 atıyorum bazen 3 yetiyor bana. Birde oyunun en iyi rocket launcherı var maşallahı var. Horror story ve skid runner var fena değil onlar da güzel kill alıyor fakat better devil kimseyi tanımıyor. Raid yapamadıktan sonra dlc almanın bir mantığı yok. Ne zaman 6 kişiyi tamamlayacak bir grup bulurum o zaman alırım dlc onun dışında boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp'de şu an en iyi silahlar luna's howl ve not forgotten sanırım. herkes bu silahlara kasıyor ama bygones ve inaugural address de çok fena iş yapıyor, hand cannon sevmediğim için bu iki pulse rifle'ı kullanıyorum. şu anki hedefim de redrix's broadsword'u almak. ilk oyunda hep auto kullanırdım ama şu an hiç iş yapmıyor autorifle'lar. bir de titanları çok eziklemiş bungie, titan oynayan biri olarak pvp'de sinir krizlerine giriyorum. özel güçleri çok etkisiz diğer sınıflara göre.
  • LEVEL 20 ile xur a gidiliyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redrix broadsword teknik olarak iyi silah ama şu an yeterince etkili durumda değil. Eğer desperado bonusunu alamazsanız çok sıradan bir silah. Buffsuz haliyle bygones ve innugural adress in karşısında duramıyor. Bir diğer noktada özellikle pvp de desperado perki çok kısa sürüyor. Bonusu aldıktan sonra birini bulmak zor oluyor çünkü rakibiniz durumun farkına varıp kaçıyor.

    Lunas howl a gelince gerçekten güçlü bir silah. Yakın ve orta mesafede çok etkili. Kesinlikle alınması gerekiyor ama henüz başaramamış arkadaşların çok kafaya takmaması gerekir. Bungie redrix claymore da olduğu gibi yeni sezonda da lunas howl un muadili bir silahı valor sisteminde ödül olarak verecektir. Hatta bu muadil silah orjinal silahtan daha kullanışlı olur diye tahmin ediyorum.

    Not Forgotten a gelirsek bu silah tamamen prestij için yapılmış. Lunaya göre range avantajı var ama stability ve reload açısıdan daha kötü durumda. Uzak mesafe olmadığı sürece iki silah arasında daha etkili olan lunas howl. Tabiki elde olsa güzel olur ama lunas howl u almışsanız not forgotten çok büyük bir kayıp sayılmaz. Tabiki alması çok zor ve başarmış olanları takdir etmek lazım. Mesela ben bu görevi tamamlayabilecegimi sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.bende lunadan ümidimi kestim.abi 750 puana çıkıyorum 3 maç kazanıyorum 6 maç yeniliyorum.kesilen puanı düşürseler biraz bari.kaç haftadır oynuyorum oldugum yerde sayıyorum hala.redrix daha kolay.almaya değer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler oyuna yeni başladık 2 kişiyiz 20 leveliz henüz dlc leri almadık indirime girerse düşünüyoruz. klana katılmak istiyoruz ama başaramadık nasıl olduğunu çözemedik. katılabileceğimiz bir klan var mı önerdiğiniz ve nasıl yapacağız. bir yardımcı olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forsaken story yaparken oyundan çıkmak zorunda kaldım. Oyuna döndügümde story devam edemiyorum nasıl giricem tekrar storye.
  • Herkese merhaba dün destiny 2 ye başladım fakat 8 lvl olduğumda ekranın alt köşesinde bir uyarı çıktı tam okuyamadığım ama 8 lvl ilgili bir şey dedi çok önemsemedim.şimdi ne yapsam xp alamıyorum 8 lvl de kaldım çözümünü bilen var mıdır? oyuna ilk 2018 yılına girerken 3 günlük ücretsiz vermişti ve o zaman başlamıştım acaba bununla da bir ilgisi olabilir mi. hatta 8 lvl olunca xp takviyesi bile verdi.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.