Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.527
Cevap
41
Favori
117.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun pahalı falan değil aslında.
    Çıkan bütün oyunlar 60 dolar.
    Bu oyun da 60 dolar.
    2 tane DLC'yi de adam 30 dolara satıyor.
    Bu da gayet normal.

    Amerika'da yaşasaydık bu oyun ve dlclere 90 TL vermiş olacaktık ama 3. dünya ülkesi olduğumuz için ve dolar inişli çıkışlı durumda kabaca şuan 3,65 olduğu için doğal olarak sadece kurdan 220 TL yapıyor.

    Şurada dışarı çıkıp en dandik filme bile 2 saat için 10-20 lira veriyoruz hakkıyla sinemada izlemek istesen.
    3 senede nerden baksan 2000 saatten fazla oynamışız oyunu.

    Nihayetinde oyun parasını sonuna kadar hakeden bir oyun.
    Activision paragöz olabilir ama sonuç olarak adam gibi oyun yapıyor.
    Ubisoft gibi yaptığı her oyunun patladığı, çıktığından 2 ay sonra dökülen oyunlar yapmıyor.

    Böyle olunca Ubisoftun yaptığı dandik oyunların birden büyük indirime girmesi de gayet doğal tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 2 Nisan 2017; 4:8:47 >
  • Destiny oyununun 1. Sezonunu oynayanlar için 2. Sezonun tat vermemesi doğal. Ilk sezonda yaptığın farmın bir anlamı oluyordu. Raid yapmadan iron banner a girmek anlamsızdı. En iyi silahlari bulmak için nf yapmak zorundaydınız ama ttk dlc si ile oyunun pwe kısmı anlamsız hale geldi. Bence bu oyunun en büyük sorunu sıradan oyuncuları koruyup onlarında en yüksek seviyeye gelebilmeleri için herşeyi basit hale getirmeleri oldu. 2. Sezondan itibaren oyun pvp üzerine kurgulandı ama burada da stabil bağlantı olmadığı için bütün kitleyi memnun edemediler. Üstüne birde sürekli silah ve classlarda değişiklikler yaptıkları için çoğu oyuncuyu küstürdüler. Yinede bende birçokları gibi hala oynuyorum çünkü hala vakit geçirmek için güzel bir oyun. 2. Sezondan itibaren pvp kısmı eskisi kadar ilgimi çekmiyor ama

    Arada kafa dağıtmak yada lazım olan görevi yapmak için oynuyorum.



    Destiny 2 den beklentimse 1. Sezonun tadını alabilmek. Eğer 1. Oyundaki hataları tekrar yaparlarsa zaten oynamanında bir anlami olmaz. Bence detaylı yorum yapabilmek için mayıs ayındaki oynanış videosunu ve betayı beklemek lazım. Sonuçta oyunu almadan önce deneyebilmek gibi bir hakkımız olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilmem kaç yüz saat oynadım diye savunun şu firmaları. Ondan sonra 40 dolara bomboş dlc yi de rahat rahat satarlar tabii...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Wow'u işin içine katmasaydın bir nebze kabul edilebilirdi yazdıkların ama büyük pot kırdın maalesef.

    Öncelikle Wow'un paketleri tam sürüm fiyatında olmadı hiçbir vakit.

    Üstelik WoW'un tek bir genişleme paketi bile tüm Destiny dlc'lerinden daha fazla içeriğe sahip. Her WoW paketi 10-15 dungeon, 2-4 raid, birçok yeni mekan, yeni sınıflar, onlarca farklı zırh, silah ile geliyor. Bungie ise 1 raid için 40 dolar istiyor.

    Destiny, geride kalan 2 yılda ana oyun + dlc'ler ile neredeyse 200 dolar para harcattı. Bu parayı aylığa vurduğunda zaten 7-8 dolar gibi bir para yapıyor, hatta mikro ödemeyi kullananlar için bu harcama daha da fazla. İki gram içerik aylık neredeyse 8 dolar para verdi insanlar.

    Destiny, mmo yapısında tasarlanmış ama o yapıya uygun şekilde hareket eden bir oyun değil. Mevcut fiyat politikasının savunulacak hiçbir yanı yok.

    Dip not olarak, Division'da Destiny gibi mmo yapısında geliştirilmiş bir oyundur, ilk defa duymuş olman biraz senin hatan.

    350 gün oyun sürem var wow da 10 yıl aktif, bu 10 yılın 7-8 yılı çok aktif şekilde oynadım ben zaten içerik ve derinlik olarak benzetmediğimi yazdım cevap yazmadan önce yazdıklarımı dikkatli oku dostum, oyunun wow la veya herhangi bir sağlam mmo yla içerik olarak karşılaştırılabilir bir yanı yok, iddalı olduğu nokta veya vaadide bu değil zaten,

    blizzard oyun satışlarında yıllardır kendi pc oyunları için aldığı tam oyun parası olan 49 euro yu alıyor hatırladığım kadarıyla yanlışım varsa düzelt öğreneyim belki yanlış hatırlıyorumdur, aylıkta 13 euro alıyor o yukarda yazdığın 2-4 raid 10-15 dungeon ı ortlama exp zamanı 2 yılda veriyor sana buda demek oluyorki 50 euro exp + 300 euro civarı game time, benim için wow da değerlidir verdiğim paraya acımıyorum çok güzel vakit geçirdim sadece wow değil warhammer online , aion online , swar wars old republic , daha eskilere gidersek dark age camelot, bi değer oluşturacağını düşündüğüm her oyunu para karşılığında oyun sundukları çıkış zamanlarında oynadım.

    Burda nokta şu destiny e para verecek bir kitle var bu oyun eksiktir içerik yetersizdir adam gibi bir pvp rank sistemi yoktur sıralaması yoktur matchmaking i yoktur vs tonla eksiklik sayarım bunları sonsuza kadar tartışırsın ama destiny benim için eşsiz bir oyundur , vuruş hissi bungie klasiği eşsizdir silah isimleri perk leri kullanım farklılıkları muazzamdır, fps mantığı ile 6 kişilik raid kurguları özellikle ilk çıkış raidleri harikadır, pvp haritaları , trial of osiris - iron banner eventleri inanılmaz keyiflifir benim için. oyunun potansiyeli daha iyi kullanılabilirdi keşke kullanılsaydı sen fiyat politikasını yersiz bulursun ben mantıklı bulurum tek destiny alarak bu nesli geçiren arkadaşlarım var, siz beğnemiyorsunuz diye beğenelere veya para verenlere uzaylı muamalesi yapmak neden.

    division ı çıkışında 50 saat civarı oynadım ilk defa duymuyorum yani, oyun kütüphanemde var hala, kötü bir oyun değil benim ilgimi çekmedi , dark zone benim için geçerli bir pvp modu değildir ben adam akılılı pvp modu olmayan oyuna mmo demem isteyen diyebilir oynayabilir.

    Bu iş saçmasapan bir sidik yarışı durumuna geldiği için cevap yazmaya gerek görmüyorum artık kimseye bişi ispatlamaya çalışmıyorum, herkes keyif aldığı şekliyle devam etsin.

    Dip not olarak rehberlerin ve incelemelerini takip ediyorum, faydalanıyorum ve çok başarılı buluyorum teşekkür etmiş olayım dostum bu vesileyle.




  • O vurus hissi, oyun mekanikleri dediginiz seyler yuzunden yillardir ici bos call of duty'ler geliyor. Dikkat edin yillardir ayni cekirdek mekanikler uzerine kaynatiyorlar da kaynatiyorlar. Ha yine dersiniz bence cok guzel siz begenmeyebilirsiniz. Her konuyu bunu soyleyerek bitirebiliriz zaten buna kimse bir sey diyemez.

    Ha adam akilli pvp yoksa mmo diyemem demeniz de ilginc. Hele ki pvp de The Division ile Destiny karsilastirmak Destiny acisindan buyuk kiyamet olur. The Division'in Dark Zone sistemi oyun dunyasina gelmis en guzel pvp yaraticiliklarindan biridir. 50 saat oyun surenizle zaten Dark Zone'un ufak bir sokagina anca gidebilirsiniz o yuzden DZ'yi hic gormemissiniz.

    Dark Zone gibi yepyeni bir pvp sistemi ile karsilastirdiginiz Destiny'nin online modlarinda ne vardi ben mi kacirdim? Call of duty mp modlarindan farkli olan baska bir sey var miydi Destiny'de?

    Destiny'nin guzel oldugu nokta pve idi her zaman. Tean deatmatch, ctf'den baska bir seyi olmayan pvp ile nasil mmo olabiliyor Destiny hic anlamadim.

    Ha zaten bahsettigimiz iki oyun da mmo ile uzaktan yakindan alakali degil de, sirf siz dediniz diye devam ettiriyorum yoksa su konu icerisinde "mmo" ile ne bileyim "futbol" kelimeleri ayni oranda anlamsiz. Haritada bagimsiz 3-4 kisiyi gosteriyor diye mmo olmaz bir oyun. Nerede bunun massive'i. Bu olsa olsa tmo dur. Tiny minicik ufacik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Nisan 2017; 6:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu elesticeksen git milletin kafasini bulandirma.Daha oyun cikmadan ici bos dlc falan filan.Oynamayip almayacaksan az otede oyna..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun pazarlama haricinde eleştirilecek bir tarafı yok hatta en iyi çoklu oyuncu oyunudur, verdiği keyfi ve içerik zenginliği benzer nitelikte hiç bir oyunda yok. Destiny den sonra Battlefield 1, Titanfall 2 ve Battlefield Hardline oynadım ama yok asla bir Destiny değiller, hep death maçtan ibaretler.
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Mesele oyunun pahalı olup olmaması değil.Sen bir dlc yapıyorsun ve o dlc den önceki neredeyse bütün içerikler çöp olmuş oluyor.Dlc ile oynamayan adam bırak zevk almayı level bile atlayamıyor.Hem eşşek gibi fiyata dlc satacaksın hem gayri resmi herkesi dlc almaya zorlayacaksın.
    Verdiğin paraya değdikten sonra 120 tl de verilir dlc ye ama 1 raid 3-5 tane 20dk sürmeyen görev için 120 tl şaka gibi fiyat.Witcher 3 ün dlc lerine bakıp feyz almaları lazım.
    Ayrıca oyunun uzuk soluklu olması tarzıyla alakalı ubisoftun yaptığı oyunlarla karşılaştırman mantıklı değil.MMOrpg oyunu tabi uzun soluklu olacak oyun komple online üzerine kurulu.
    Bu fiyat politikasıyla devam ederlersede zaten 2. oyunu almam bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 3 Nisan 2017; 2:46:50 >
  • Almam alanada mani olmam.destiny1 deki sistem devam edecegi icin butun dlc ler ciktiktan sonra belki alirim.Nede olsa kaybim olmuyor.adam 1200 saat harcasin sen gel son dlc ile birlikte oyunu al adamla ayni seviyesin.adamin daha once farmladigi hicbir seyin onemi kalmasin.Tek farkin mote of light, strange coin sayisi olur.onlarida tower da satiyorlar zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 3 Nisan 2017; 5:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Ama son alan cok hizli guclendiginden eski raidler vs cok kolay oluyor zevki kalmiyor zorlanmiyonca
    İrrde dlc ler en az taken king kalitesinde olmali
    Yeni class koymicaklar gibi o uzdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 3 Nisan 2017; 9:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana sayfaya bazı detaylar ekledim.

    Oyunun Adı: Destiny 2
    Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
    Platformlar: PS4 / PS4 Pro / XOne / PC

    Destiny 2 'ye Neden Ön Sipariş Vermeliyim?: Ön sipariş verenlerin Beta'ya erken erişimi olacak.
    Destiny 1 ya da onun DLC'lerinin olmasına gerek var mı? Hayır, Destiny 2 başlı başına ayrı bir oyun ve oynamak için önceki oyundaki herhangi bir içerik ve bilgiye sahip olmanıza gerek yoktur.
    Destiny 1 'den yeni oyuna taşınacak birşey var mıdır? Oyundaki bütün itemleriniz, Eververse'ten aldığınız bütün itemler ve özellikle Silverlarınız yeni oyuna taşınmayacak. Bunları sadece Destiny 1'de kullanabileceksiniz.
    Expansion Pass nedir? Expansion Pass, Expansion 1 ve 2'yi kapsar. Expansion 1 2017 kışında, Expansion 2 de 2018 İlkbahar'da çıkacaktır.
    Destiny 1 oyuncularının avantajı ne olacaktır? Destiny 1'de kazanılan başarılara istinaden Bungie veteran oyuncularını farklı ödüllerle Destiny 2'de ödüllendireceğini açıkladı. Ayrıca Destiny 2'ye girdiğinizde karakter seçtiğiniz karakterin yüzünü, saçını ayarladığınız kısım var. Destiny 1'de 20 levela ulaşıp Black Garden görevini yapan bütün karakterler oyuna taşınacak ama sadece karakter anlamında bir taşınma olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santa.Monica

    Almam alanada mani olmam.destiny1 deki sistem devam edecegi icin butun dlc ler ciktiktan sonra belki alirim.Nede olsa kaybim olmuyor.adam 1200 saat harcasin sen gel son dlc ile birlikte oyunu al adamla ayni seviyesin.adamin daha once farmladigi hicbir seyin onemi kalmasin.Tek farkin mote of light, strange coin sayisi olur.onlarida tower da satiyorlar zaten

    '' 1200 saat harcasin sen gel son dlc ile birlikte oyunu al adamla ayni seviyesin. ''

    Hocam bunu anlayamadım. Son dlc aldığında otomatik karakterin 35 level mı oluyor ? Tüm item geliştirilmeler oyun oynamadan veriliyor mu ?

    Not: Ciddi soruyorum bu arada level 30 da oynamayı bırakmıştım. Hiç bir dlc satın almadım.
  • son dlc ile oyunu alır keyfime bakarım diye bir olay yok ilk oyunu 2. yıl alanlar ilk 2 raidi ve 1. yıl silahlarını kaçırdılar mesela. ha yine yapılır ama düşük seviyede kaldığı için asıl tadını alamazsın, düşen itemler işine yaramaz. bu tip oyunlarda herkesle beraber yeni içeriğin peşinden koşmak zevklidir yeni raid gelir herkes onu kasar silahını amblemini düşürür havasını atarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 3 Nisan 2017; 13:3:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdr84


    quote:

    Orijinalden alıntı: Santa.Monica

    Almam alanada mani olmam.destiny1 deki sistem devam edecegi icin butun dlc ler ciktiktan sonra belki alirim.Nede olsa kaybim olmuyor.adam 1200 saat harcasin sen gel son dlc ile birlikte oyunu al adamla ayni seviyesin.adamin daha once farmladigi hicbir seyin onemi kalmasin.Tek farkin mote of light, strange coin sayisi olur.onlarida tower da satiyorlar zaten

    '' 1200 saat harcasin sen gel son dlc ile birlikte oyunu al adamla ayni seviyesin. ''

    Hocam bunu anlayamadım. Son dlc aldığında otomatik karakterin 35 level mı oluyor ? Tüm item geliştirilmeler oyun oynamadan veriliyor mu ?

    Not: Ciddi soruyorum bu arada level 30 da oynamayı bırakmıştım. Hiç bir dlc satın almadım.

    Soyle hocam 35 levelden sonra ligt ozelligi geldi yanlis hatirlamiyorsam.son dlc yi aldiginizda direk 40 level oluyorsunuz.sizden once saatlerini harcamis kisiyle ayni levele geliyorsunuz.ondan sonrasi item kasma raid yapip ligt yukseltme oluyor.daha onceden dusurdugun butun armorlari silahlari geri donusum kutusuna atabilirsiniz.hic onemi kalmiyor cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    O konuda şöyle bir durum var yalnız, Destiny'de karakter lvl çok önemli değil, zaten hızlı atlanılan bir sisteme sahip. Önemli olan light lvl o da oyuncunun zaman ayırmasına ve şansına bakıyor. Yani onca zaman harcayan adam ile ilk defa oynayan kişinin karakter lvl'inin aynı olması çok bir anlam ifade etmiyor. Sen yine oynayarak ilk defa başlayanı light lvl olarak geçiyorsun, tecrübeli olman da cabası.

    Ek olarak bu durum biraz da oyuncuyu yormamak adına yapılan bir şey, mmorpg'lerin klasik sistemlerinden biri olduğu da söylenebilir. Örneğin bugün WoW'a başla, son dlc sana "lvl boost" verir, orada lvl cap 110 ve o boost karakterini hemen lvl 100 yapar, 110'a kadar da sen kasarsın. WoW'da ikinci bir lvl sistemi olmadığı için 10 lvl geride başlatıyor ama Destiny'de karakter lvl'ı umursamaya gerek yok.
  • Oyunun konsollara 30 FPS olarak geliyor olması büyük hayal kırıklığı oldu.
    Yıl 2018, hala 30 FPS oyun oynattırıyorlar.
    1080P,60 FPS yapılabilirdi ama 4K diye diretmişler.

    Dedike server olmaması da en büyük 2. handikapı oldu.

    Oyun yokluğundan yine oynayacağız gibi ama eskisi gibi köle olmayız sanırım bu sefer :)
  • İlk oyuna göre yapılan büyük değişiklikler:

    * Oyundaki 6v6 ve 3v3 modları kalkarak bütün PVP modları 4v4 olmuş.
    * Int, Dis, Str Armor - Agility, Recovery olarak değiştirilmiş.
    * Oyunda 3 silah tipi var artık. Primary - Energy ve Power.
    * Sniper, shotgun ve fusionlar artık power silah kısmında yer alıyor.
    Power Silahlarda Grenade Launcher ve Rocketlerle birlikte.
    Energy silahları kısmında da sidearm ve submachine gun diye yeni bir silah tipi var.
    Dolayısıyla oyunda şuan 2 primary ve 1 power silah var gibi gözüküyor.
    * Yeni 3 tane subclass var.
    * Golden Gun artık 6 tane mermi atabiliyor.
    * Titan'ın Striker artık tek süper değil, parçalı parçalı çok super kullanabiliyor.
    * Sublclasslar biraz daha değişmiş. Onlara ayrıca değinirim.
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Proda FHD çözünürlükte ne sunacaklar acaba HZD de 2 farklı grafik ayarı vardı. Yüksek grafiklerde 30fps ve ortalama grf.lerde 60fps.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 21 Mayıs 2017; 12:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    tamamen online oyun olduğu için aynı platformda farklı fps değerleri olmaz.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Pronun tek farkı 4k mı olacak demek istedim. 4k 30fps, 1080p aynı grafik yine 30fps olursa çok saçma olur bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.