Şimdi Ara

Desperados III ‘Kate O'Hara’ Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Mimimi Productions, vahşi batı temalı gerçek zamanlı taktiksel oyun Desperados III için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.

    Oynanabilir karakterlerden Kate O'Hara tanıtılıyor. Kaçak gelin Kate O'Hara doğru kıyafetle neredeyse herkesi kandırabilir ve gizli silahı ile dikkat çekmeyecek şekilde öldürür.

    Desperados III PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Haziran'da çıkacak. PC versiyonu demosu GOG üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Önceki desperados karakterlerinin neredeyse hepsini getirmişler. Kate O'Hara ilk veya ikinci desperados'da NPC olarak vardı. irlanda kökenli hayat kadınıydı. Bize 1-2 tane görev veriyordu. Görevleri bitince kendiside kayboluyordu. Neden bu basit NPC'yi oynanabilir karakter yapmışlar anlamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Önceki desperados karakterlerinin neredeyse hepsini getirmişler. Kate O'Hara ilk veya ikinci desperados'da NPC olarak vardı. irlanda kökenli hayat kadınıydı. Bize 1-2 tane görev veriyordu. Görevleri bitince kendiside kayboluyordu. Neden bu basit NPC'yi oynanabilir karakter yapmışlar anlamadım.


    Kanka ne güzel işte gelmiş. Kate ablamızın anıları yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.