Şimdi Ara

Dertleşmek hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir faydası olmayan tamamiyle zaman kaybı olan iki tarafı da geren aktivite. Ne kimseye derdinizi anlatip kafa açın ne de millete güzin ablalik yapın. Unutmayın hayata bir kere geliyoruz. Hayat zaten zor. Herkes kendi derdini çözsün. Derdini dinlediğiniz adam sizi çöp kutusu gibi görüyor negatif enerjisini size boşaltıyor. Psikoloğa gidin ya da boş bir kağıt alıp yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faydasız ama biyolojik ihtiyaç. herkes yapıyo bu sebeple biyolojik ihtiyaç diyorum.

polislerden kaçıp yakalanmamak için gemide iş bulan Ponzi bile, en sonunda dayanamayıp, gemideki çalışma arkadaşı ile dertleşti, kendi geçmişini anlattı. gemi limana yanaşınca o arkadaşı çaktırmadan polise gidip Ponzi'yi ihbar etti ve Ponzi hapse boyadı.

bak bu herif bile, kendi geçmişini anlatıp dertleşmenin tehlikesini bildiği halde, dayanamadı, ve dertleşti. bu sebeple diyorum, bizi dinleyen birine içimizi dökmek bence bir ihtiyaç. herkes yapıyo.
  • faydasız ama biyolojik ihtiyaç. herkes yapıyo bu sebeple biyolojik ihtiyaç diyorum.

polislerden kaçıp yakalanmamak için gemide iş bulan Ponzi bile, en sonunda dayanamayıp, gemideki çalışma arkadaşı ile dertleşti, kendi geçmişini anlattı. gemi limana yanaşınca o arkadaşı çaktırmadan polise gidip Ponzi'yi ihbar etti ve Ponzi hapse boyadı.

bak bu herif bile, kendi geçmişini anlatıp dertleşmenin tehlikesini bildiği halde, dayanamadı, ve dertleşti. bu sebeple diyorum, bizi dinleyen birine içimizi dökmek bence bir ihtiyaç. herkes yapıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine atip kimseye anlatmayınca bir zaman sonra içinde artarak katlanıyor.Belki o kadar önemli bir mesele değilken hayatıni altüst etmiş bir olay kadar büyütülebiliyor.Şahsen ben öyleyim.Yazmanın da pek bir faydasıni görmedim.Güvenilir ve seni anlayan biri varsa anlatmak lazım.Dinlemek de.İnsanın insana ilaç gibi geldiği zamanlar da çok oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodite Livia -- 1 Mayıs 2025; 16:3:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışı tıp hk.
    2 yıl önce açıldı
    Powerline Seçim Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Taşrada okumak hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.