Şimdi Ara

DERTLEŞELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem 3 finaline 50 gün kaldı ve bu süre zarfında puan alacağımız araştırma projesini de bitirmem gerekiyor çok yoğunum anlayacağınız sizde durumlar nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumlar benzer benim de bu ay içinde araştırma projesini bitirmem gerekiyor. Şimdi yoğun bir komite başlıyor hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 3 Mayıs 2025; 12:7:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk sınavlar bitti derken şimdi 2 dersin 2.vizelerine hazırlanıyorum ama sıkıldım ben de ya cidden, zaten 1 2 derste basit hatalar baya bir puan aldı götürdü üstüne staj bulamadığım her hafta daha da stres oluyor insan.
    Ama halledecez inşallah

• Ben tıp değil de tds okuyorum hocam sizin kadar yoğun olamam :D Ama şu anda ben de hem staj yeri hem kpss hem de genel tekrar yapmakla meşgulüm. Beni belki hatırlamazsınız ama aynı okuldayız önceki nickim bilgisayar bilimcisi bir dc grubu vardı hatta hatırlarsanız :D

• Bir kongreye 2 sunum yapacağım biri bitti, 2 bildirim de kabul aldı. Biyokimya dusuk geldi çok üzgünüm onun adına. Mutsuzum bir tık. Staj başladı dahiliye ve cerrahi. Yoğun geçecek bir mayis haziran bizi bekler.

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Sizde de mi var bu proje belası hocam

• bi derse withraw attım en iyi ihtimalle B- düşecek diye, onun dışında tüm derslerim iyi gidiyor hepsi A düşecek. zaten fazladan 2 ders alıyordum çok sorun değil. mental olarak baya yoruldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarla tanisamiyorum yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Kimseyle dertleşmeyin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Aynen ama ben keyif alıyorum açıkçası ortalamaya bayağı da etkisi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 3 Mayıs 2025; 15:34:9 >
  • Ankara tıp

• mezun senesini gönül işinden yaktım boşu boşuna mezuna kaldık geçen sene müh yazaydım keşke  

Sizde genel ortalamaya kaç puan etki ediyor bizde 5 puan ama o kadar uğraştırıyorlar ki insanın canından bezdiriyorlar

• cr1s1lenc1eux kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.Ben de gönül işlerini akademik hayatın önüne koymamak gerektiğini acı bir şekilde tecrübe ettim sizi anlıyorum o yüzden

Hata bende işte yapacak bir şey yok yaşanmadan hayat öğrenilmiyor. Tavsiye, başkasının hayatından ders almak gibi şeyler bence palavra aile evinde 1 yıl daha mezunu kafa kaldırmaz davar kırpma mühendisi olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr1s1lenc1eux -- 3 Mayıs 2025; 16:23:20 >
    hangi tıp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam araştırma projesi 2209 falan mı nasıl bir şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

Benziyor ama 2209 değil fakülte bazında

hocam merak ettim de ankara tıp hakkında şu döneme kadar edindiğiniz deneyim nasıl acaba? memnun musunuz ankara tıptan?

%5

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Dokuz Eylül tıp

• MaxPlanck_ kullanıcısına yanıt

Değilim hocam şu an olsam yazar mıydım bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.