Şimdi Ara

dersleri sevmeyince çalışamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba lise 1im ve sevmediğim dersleri yapamıyorum. açık liseye geçip bazı derslerden muaf olmayı bile düşündüm ama sorduğum zaman işe girerken bir anadolu lisesi mezunu varsa 1-0 önde olur dediler ne kadar doğru bilemiyorum. (benim bildiğim üniversiteye bakarlar lise ne alaka) kendimi tam topluyorum çalışıyorum sonra illa bi sorun çıkıyor en başa dönüyorum bu böyle sürekli tekrarlanıyor kısır döngü sanki artık sıktı ve ben sevmediğim derslere çalışmak ve sınav olmak istemiyorum. ben sadece ingilizceyi seviyorum ve belki ingilizce öğretmenliği bölümünde araştırma görevlisi olarak belki ingilizce öğretmeni olarak yurtdışında çalışmak istiyorum. ama maalesef böyle bir ülkede ne yapacağımı bilemiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi academiciandreams -- 12 Şubat 2021; 20:0:8 >



  • Bende de bazen o sıkıntı oluyor ve çözümünü bilmiyorum.Sorunu burda cevaplayacak birisi yok galiba,en iyisi başka forumlara falan sor

  • malesef tek bir derse çalışmak çoğu zaman yeterli olmayacaktır. maddi Durumun ıyı ıse istemediğin derslerde seviyene inecek hocalar bulup özel ders almalısın . sabırlı biri isen doğru kitap kaynakları ıle de ilerleyebilirsin . benım matematıgım hep iyi oldu gerisi kötü .ingilizce ise en cok sıkıntı yasadığım ders oldu :)

  • Mesela ben de biyoloji sevmiyorum ve mühendislik okumak istediğim halde çalışmam gerekiyor. Ama yapacak bir şey yok. Açık öğretime geçme bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.