Şimdi Ara

Dershaneyi bırakıp BRye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dershaneye 5k civarı verdik ama cidden hiç verim alamıyorum. Hocalar güzel anlatamıyor. Konuları yine evde kendim öğreniyorum. Dershanede öğrendiğim olmadı. Soru çözümleri verimsiz geçiyor. Çoğu zaman kalmıyorum bile. Bir üst sınıfa geçersem düzelir mi? Bekleyeyim mi?

    Yoksa kaydımı sildirip onun yerine kaf kitaplarını ve videolarını mı alayım. 600tl tutacak. diğer dersler için ücretsiz kaynaklar var zaten.



  • sene başına kaç defa dershaneye gitmeyin konusu açıldı .

    yazık ya. 5 k. dershane. 600 Br. 6 k. oluyor. Keşke dershaneye gitmeseydin .

    Dershaneye gitmeseydin.

    600 Br. 230 Kimya özel süper olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 16 Ekim 2017; 21:9:59 >
  • hocam kimya özel bahsedeldiği kadar kaliteli mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

    sene başına kaç defa dershaneye gitmeyin konusu açıldı .

    yazık ya. 5 k. dershane. 600 Br. 6 k. oluyor. Keşke dershaneye gitmeseydin .

    Dershaneye gitmeseydin.

    600 Br. 230 Kimya özel süper olurdu

    bu saydıklarınıza para vermesine bile gerek yoktu hocam dediğiniz kişilere :D
  • dostum şöyle bişe var bende bu sene yazıldım ama sorularımı çözdürmek için yoksa çözümlü kaynaklara yöneliyorum daha çok ama mesela fizikte internette çözüm dinlesem bile kendi adıma anlayamadığım sorular oluo bire bir bu fırsat için kaçınılmaz bu yuzden gidiyorum eğer sizin yerde öyle bir şey yoksa soru çözdüremiyorsan bekleme bile derim zaten dershanenin tek faydası konuları tekrarı artı sorularını çözmeleri birerbir yoksa bi faydası yok konuları evde öğreniyosun zaten
  • drdrug kullanıcısına yanıt
    evet tek kelimeyle
  • Hocam bende düşündüm ama dershane en azından insan yüzü görmeyi az biraz sohbet etmeyi sağlıyor banada ders konusunda çok bi faydası yok şuanlık sadece matematikte eksik olan ve unutmuş olduğum yerleri falan görüyorum bi o işe yarıyor.Koskoca 1 sene evde zor geçer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

    Hocam bende düşündüm ama dershane en azından insan yüzü görmeyi az biraz sohbet etmeyi sağlıyor banada ders konusunda çok bi faydası yok şuanlık sadece matematikte eksik olan ve unutmuş olduğum yerleri falan görüyorum bi o işe yarıyor.Koskoca 1 sene evde zor geçer

    Haklısın hocam. Zaten şuan evden dışarı bi dershane için çıkıyorum. dershanede olması evin içinde kafayı yerim herhalde.

    En iyisi kasmayıp akışına bırakmak. dediğin gibi tekrar niyetine.
  • Hocam bende dershaneye gidiyorum. Evine yakin 5dk mesafede yürüme ile. Ben hem behzat hem dershane yapiyorum ancak ben tmci olduğimdan vakit kalıyor. Bana göre dershanenin tek artisi cözemediğin soruları çözdürmrk ve en önemliside azda olsa sosyalleşip konuşmak dertleşmek. Derahanede olmasa evden çıkamayacak bir tipim ve evde bir süre sonra insanın çalışma isteği kalmıyor bunalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

    Hocam bende dershaneye gidiyorum. Evine yakin 5dk mesafede yürüme ile. Ben hem behzat hem dershane yapiyorum ancak ben tmci olduğimdan vakit kalıyor. Bana göre dershanenin tek artisi cözemediğin soruları çözdürmrk ve en önemliside azda olsa sosyalleşip konuşmak dertleşmek. Derahanede olmasa evden çıkamayacak bir tipim ve evde bir süre sonra insanın çalışma isteği kalmıyor bunalıyor.

    Doğru hocam. Dershaneyi bırakmaktansa br ile devam ettirmem daha iyi olacak. siz kaf1demisiniz? ne kadar sürede ilerliyorsunuz? ben büyük ihtimal kaf 3 ile başlayabilirim. çünkü ygs matın yarısı bitti sayılır. dershanede de tekrar yaparsam kendim götürürüm gibi. geriye lys kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 17 Ekim 2017; 1:44:49 >
  • Zararın neresinden dönülse kardır diyorum ve BR'yi tavsiye ediyorum.
  • Dersaneye gitmiyorum tamamen youtubedan ilerliyorum 0 para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denize düşüp yılana sarılmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershaneyi sadece konuları öğrenme amaçlı düşünme dershane sayesinde sistem ve düzeni sağlayabilirsin ve sürekli rekabet ortamı içerisinde bulunman da güzel birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.