Şimdi Ara

Dershaneden kayıdı sildirme konusunda yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dershane başladı fakat daha 2 gün gittim ve kitapların hiçbirini almadım. Babam para konusunda şöyle bir anlaşma yapmıştı "birden 2.200 tl vermem ama her ay başı gelir 250 tl eğitim parasını veririm" diye konuşmuştu. Şu gittiğim 2 gün dershanedeki sınıfımda 26 kişi var (bu çok fazla bize böyle söylenmemişti) ayriyetten 24 ü kız 2 erkek var biride benim zaten dershanenin geneli %90 kız.. Eğitiminden hiç hoşnut olmadım. Ben kaydımı sildirmek istiyorum bu dershaneye gitmek istemiyorum. Hangi dershane diye sorarsanız pm atın cevaplarım buradan çok hoşnut olmayabilir..

Yardımcı olun lütfen. Burada 1 sene kalamam.

Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*

hangi dershane hocam?kültür mü?sildirebilirsin büyük ihtimal çünkü dershaneden atılınca falanda parayı iade etmek zorundalar olmadı kendini attırırsın yani

kendimi attırtmak istemiyorum ayrılmak için 10 nedenim var. Zorla orada eğitim alacak değilim ya..

@Kun

Yazdığım yazıyı okursanız "2.300 tlyi direk vermedik. Her ay 200 tl diye anlaştık"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1D77A97F -- 5 Eylül 2012; 0:43:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Dersaneden dersaneye hatta şubeden şubeye değişir bu, kurumun yöneticisine bağlı. Aslında tek bağlayıcı olan imzaladığınız sözleşme, o sözleşmenin içinde mutlaka kayıt silme durumunda para iadesi olup olmayacağı, ne gibi durumlarda kaydın silineceği vs. vardır.

Konuşma esnasında adamların üzerine çok gitme ne biçim eğitim veriyorsunuz, sınıflarınız çok kalabalık bize ne söylediniz bu ne tarzında. Böyle bir ortamda verimli bir şekilde çalışamayacağını uygun bir dille anlatırsan, dersane müdürü çok paragöz bir insan değilse kolaylıkla anlaşırsınız diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.