Şimdi Ara

Dershane ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum bölgede FEM dershanesine gidiyordum. Fakat 2 hafta önce dershane mühürlendi bildiğiniz sebeplerden dolayı. Biz 4 bin TL'ye anlaşmıştık orayla fakat babam hastalandı böbreğinde taş var ve taşın kırılması gerektiğini söyledi doktor sadece burada 1 yerde var taşın kırılmasını sağlayan makina oda özel bir hastanede haliyle çok masraf oldu ve babam son 4 aylık taksidi ödeyemedi. İcra'ya vereceğiz falan diye mesaj geliyor hep şuan bizim bu 4 taksidi ödememiz imkansız ne yapmamız gerekiyor ? Üstelik geçtiğimiz ayın ortasında kapandı ve hiç bir hizmet almadan üstüne eklendi bir taksitte izlememiz gerek yol nedir ?

• icra verirlerse icra dairesine tebligatın gelmesinden itibaren 7 gün içersinde borcum yoktur diye itiraz et. dava açarlarsa davada da zaten dersanenin kapandığını bu nedenle eğitim alamadığını bu yüzden kalan borcunu ödemediğini söylersin.
    Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • Zaten gittiğin kadarını ödemek zorundasın. Kapandıktan sonra taksit ödemeyin.

Orijinalden alıntı: .ugur.

icra verirlerse icra dairesine tebligatın gelmesinden itibaren 7 gün içersinde borcum yoktur diye itiraz et. dava açarlarsa davada da zaten dersanenin kapandığını bu nedenle eğitim alamadığını bu yüzden kalan borcunu ödemediğini söylersin.

Birisinden 450 ders saat'ini doldurmadıysan bir sıkıntı olmaz icraya veremezler diye birşey duydum doğruluk payı nedir peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Balotelli

Zaten gittiğin kadarını ödemek zorundasın. Kapandıktan sonra taksit ödemeyin.

Ben bu ay gitmedim 1.200 TL borcumuz vardı 3 aylık taksit. Fakat mesaj geldi ve bu ayında borcunu üstüne eklediklerini söylediler.

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

quote:

Orijinalden alıntı: .ugur.

icra verirlerse icra dairesine tebligatın gelmesinden itibaren 7 gün içersinde borcum yoktur diye itiraz et. dava açarlarsa davada da zaten dersanenin kapandığını bu nedenle eğitim alamadığını bu yüzden kalan borcunu ödemediğini söylersin.

Birisinden 450 ders saat'ini doldurmadıysan bir sıkıntı olmaz icraya veremezler diye birşey duydum doğruluk payı nedir peki ?

dersanaye kapandığı güne kadar olan borcunu ödemek zorundasın.
    Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • Onu anladım, bu ay gitmedim ama borcun ustune eklemisler bu ayı

2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dersannenin kapali oldugu ayin ucretini onceki aylari odememen gerekcesiyle isteyemezler icra gelirse itiraz et

Onu anladım, bu ay gitmedim ama borcun ustune eklemisler bu ayı

Dersaneye kaydolurken neler imzaladınız anlatır mısın?

Senet imzaladık hocam

Senet imzaladıysaniz işler biraz karışıyor bir arkadaşım bu gibi bir nedenden ötürü almadığı hizmetin parasini odemek zorunda kaldı. Senedi iptal ettirmek için dava açmanız yararınıza olur hocam...

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Senet imzaladık hocam

Senet imzaladıysaniz işler biraz karışıyor bir arkadaşım bu gibi bir nedenden ötürü almadığı hizmetin parasini odemek zorunda kaldı. Senedi iptal ettirmek için dava açmanız yararınıza olur hocam...

Ya böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum çünkü diğer arkadaşlarımıza bi sorun çıkartmayıp senetleri geri verdiler. Peki senetleri geri almak yeterli oluyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Senet imzaladık hocam

Ya böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum çünkü diğer arkadaşlarımıza bi sorun çıkartmayıp senetleri geri verdiler. Peki senetleri geri almak yeterli oluyor mu ?

Evet senedi al rahat edersin senedin niteliği gereği aksini ancak yazılı delille ispat edebiliyorsun süreç senet kimin elindeyse onun lehine oluyor

• O zaman problem çıkmaz diye düşünüyorum çünkü borcu kapatıp senetleri alacağız yani böyle konuştuk arayıp

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.