Şimdi Ara

Dershane Tavsiyesi [11. Sınıf]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu sene üniversite sınavlarına çalışan bütün arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah hepiniz istediğiniz puanı alır ve istediğiniz bölümlerde okursunuz.

    11. sınıfa giden kardeşimi dershaneye yazdıracağız şubat tatilinde, hem erken kayıt avantajları hem de şimdiden başlasın artık. Ama ben dersaneye 7 sene önce gittiğimden şimdi dershaneler nasıl, hangileri iyi hangileri kötü pek bilgim yok. O yüzden size danışayım dedim.

    İstanbul'da bir Anadolu Lisesi'nde 11. sınıfta okuyor kendisi. Eşit ağırlık öğrencisi. Sözel dersleri sayısala göre daha iyi. Ortalama bir öğrenci diyelim yani. Ne çok iyi ne çok kötü.

    Fikir edinmek istediğim dershaneler;

    - Fen Bilimleri: Sayısal ağırlıklı eğitim veriyormuş. TM'ci için doğru tercih mi?
    - Birey: Bu da sayısal ağırlıklıymış.
    - Fem: Taa benim dönemden beri en iyisi belki de ama sadece en iyilere yoğunlaşma durumu hala var mı? En iyi sınıftakiler dışında diğer öğrencilerle ilgilenmeme? Bir de birebir ders yokmuş sanırsam varsa da 15 dk imiş.
    - Uğur: Benim zamanımda iyiydi ama şimdi pek tavsiye etmiyorlar.
    - Kültür: Özellikle metheden çok oldu.


    Kendi bildiklerimi kısaca yazdım. Bunlara eklemek ve tavsiye edeceğiniz başka şeyler var mı? Bir de Kadıköy şubesine gidecek. Eğer tavsiye edeceğiniz yada etmeyeceğiniz dershanenin Kadıköy şubesi hakkında yorum yaparsanız ayrıca memnun olurum.

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.